Life&style

Znaš li koji sport najbolje odgovara tvom horoskopskom znaku?

  • Naš horoskopski znak utječe na naš karakter, način života, uspjeh na poslu, ljubavne veze…
  • Zvijezde također imaju utjecaj i na to koji sport ti najbolje odgovara
  • Ne vjeruješ? Potraži svoj horoskopski znak i uvjeri se sama 

Vjeruješ li u sudbinu, slučajnost ili ni u jedno od toga: ponekad je nevjerojatno točno ono što nam piše u horoskopu te možemo otkriti paralele s našim životom. Dok neki prema zvijezdama grade i planiraju cijelu godinu (ili čak cijeli život), drugi smatraju kako je pogled u zvijezde nešto sasvim bez veze. 

Međutim, vjerovala u horoskope ili ne, pročitaj koji sport ti preporučuju zvijezde – kladimo se da su u pravu…

Ovan 

Osobe rođene u znaku ovna su hrabre, optimistične i borbene – stoga su boks ili kickboks idealni sportovi za tebe. Simpatično – i još u trendu ove godine! 

via GIPHY

Bik 

Bikovi su povezani sa zemljom. Čvrsto stoje s obje noge za zemlji, konzervativni su i soleri. Upravo zato im odgovara trčanje ili neki sport gdje mogu sami trenirati. 

Možda vas zanima Smiješi li ti se bogatstvo? Ova 3 horoskopska znaka najbolje znaju kako doći do novca Rubrika Life&style Life&style

Blizanci 

Ne dolazi u obzir da osobe rođene u znaku blizanaca budu same – pa niti na sportu. Zato im odgovaraju odbojka, nogomet, rukomet, košarka, hokej ili neki drugi timski sportovi. 

Rak 

Rak treba puno vremena za sebe – barem koliko i za druge – kako bi općenito bio sretan. Rakovi se rado povlače u samoću – pa i na fitnessu, odnosno vole trening u svoja četiri zida. Svejedno im je radi li se od nekom online-tečaju joge ili treningu snage. Glavno da su sami! 

via GIPHY

Lav 

Lav želi rikati, pokazati se, dokazati svoju hrabrost. Što misliš o sportovima poput parcoura, višeboja ili crosfit-treningu? Možeš demonstrirati svoju snagu, brzinu i još puno toga… 

Možda vas zanima Riješite se stresa prema svom horoskopu! Jednom znaku pomažu kućanski poslovi... Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Poznato je da su djevice fanatici reda. Isto vrijedi i za njihov perfekcionizam, ljubav prema detaljima i skepticizam. Zbog toga mogu profitirati od ciljanog treninga koji uključuje dizanje utega i trening određenih dijelova tijela. 

Vaga 

Vaga treba ravnotežu. Voli harmoniju između polova – i upravo zato se voli gledati u ogledalu dok trenira s utezima u teretani. 

via GIPHY

Škorpion 

Strastveni su i tvrdoglavi: zbog toga nisu baš dobri partneri za sport. Njima najbolje ide neki dobar trening snage, odnosno dobro znojenje u teretani gdje mogu ispucati sav svoj ponos. 

Strijelac 

Strijelci žele pustolovinu, lov te uživati u svojoj slobodi. Trening i sportovi na svježem zraku su zbog toga idealni za tebe. Nije ni čudo da jako voliš šetati i da se nakon toga osjećaš sjajno. 

Možda vas zanima Tko su tri najbolje supruge po horoskopu? Jednog znaka nema, a bili smo sigurni da je tu... Rubrika Life&style Life&style

Jarac 

Brže, više, jače: jarac se bori sa samim sobom te je vrlo discipliniran. Te karakteristike izvrsne su za vožnju biciklom ili penjanje – voli se stalno uspinjati. 

Vodenjak 

Osobe rođene u znaku vodenjaka postižu najbolje sportske rezultate u društvu, odnosno u sigurnoj prostoriji. Odgovarajući sportovi? Zapravo, svaki tečaj fitnessa koji ti nudi sigurnost. 

via GIPHY

Ribe 

Ribe se najbolje osjećaju – u vodi! Da, plivanje će doista udovoljiti svim fitness-potrebama riba – u vodi mogu pokazati svu svoju okretnost. 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danunedelji

    Koja glupost, ja sam u horoskopu blizanac i nikad ne treniram u grupi ili sa drustvom jer mi je najbolje solo!