Life&style

Ova tri horoskopska znaka posebno su luda za šopingom

  • Ne tvrdimo da mi ne šopingiramo rado, ali kod ova tri znaka se već gotovo razvila ovisnost! 
  • No pritom ih ne pokreću sasvim različiti motivi
  • Neki žele da im se drugi dive, neke "svrbi" novac u novčaniku, a neki kupuju originalnost

Šopingiranje spada među najljepše stvari uopće? Mnoge od nas to možemo potpisati bez ikakvog dodatnog komentara. Međutim, za sljedeće horoskopske znakove odlazak u kupovinu ima sasvim drugo značenje – naime, ne mogu ga se odreći… Da ne kažemo da su ovisni o šopingu.

Možda vas zanima Nesnosne vrućine još uvijek traju, ali mi znamo nekoliko trikova kako ćeš se rashladiti Rubrika Life&style Life&style

Lav 

Sve mi već znamo da Lav rado stoji u centru pozornosti. Pošto uživa u tome da mu se drugi dive, uvijek treba najnoviju i najcool odjeću i obuću. Zbog toga ne može tek tako proći pored trgovine, a da ne otkrije bar neku sitnicu za sebe. I odmah si to velikodušno pokloni.

via GIPHY

Ovan 

Osobama rođenima u znaku Ovna često se događa da plaća još nije ni stigla, a već bi najradije krenuli u kupovinu. Najradije kupuju online, jer previše jurnjave gradom ih zamara. Radije naruče stvari da im stignu na kućni prag. I to veliki paket!

Vaga

Mainstream-modni lanci nisu njena stvar – zbog toga Vaga radije troši svoj novac u manjim, ali skupljim dućanima gdje su važni dizajn i potpis. Voli se ekstravagantno odijevati te radije investira u neki komad odjeće za koji je sigurna da ga sljedeći dan neće imati i svi drugi. 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0