Love&Sex

Pronađi partnera po ljubljenju: Koji horoskopski znakovi se međusobno najbolje ljube

  • Ljubljenje je iznimno važno i ponekad je prvi korak ka uspješnoj vezi
  • Poznato je da nam zvijezde otkrivaju puno toga o ljubavnom životu – pa tako i koji se horoskopski znakovi najbolje međusobno ljube
  • Provjeri odgovaraju li tvoj i partnerov horoskopski znak…

S jezikom ili radije bez? Strastveno ili skroz nježno i polako: svejedno koji način ljubljenja preferiraš, za svaki horoskopski znak postoji netko tko mu savršeno odgovara. Koji horoskopski znak tebi odgovara? 

Ovan 

Ti si hrabra i zaigrana te kod ljubljena nisi nimalo sramežljiva. Želiš partnera koji dijeli tvoju strast. Zbog toga je osoba rođena u znaku blizanaca tvoj savršeni partner za ljubljenje. Blizanci su također zaigrani te imaju sposobnost iznenaditi te. 

via GIPHY

Bik 

Ti si zaigrana i vesela, ali ponekad pomalo i zahtjevna – međutim, samo se želiš svidjeti svom partneru. Zbog toga ti treba partner za ljubljenje koji voli eksperimentirati te koji ti je spreman dati prednost. A savršeni tip za to je rođen u znaku djevice. 

Možda vas zanima Koju bi supermoć trebala imati prema tvom horoskopskom znaku... Rubrika Life&style Life&style

Blizanci 

Čestitamo, spadaš među one koji se najbolje ljube! Otvorena si za sve te si zato „savršena partnerica“ za sve horoskopske znakove. Međutim, s istim horoskopskim znakom je ljubljenje još malo bolje. Kombinacija blizanac-blizanac nije baš idealna za dugotrajnu vezu, ali za ljubljenje nema bolje. 

Rak 

Treba ti netko zbog koga ćeš se dobro osjećati te tko će preuzeti vodstvo kod ljubljenja. Zbog toga je najbolji izbor za tebe škorpion. Osoba rođena u znaku škorpiona ima sposobnost probuditi u tebi romantiku i strast. 

via GIPHY

Lav 

Često si suzdržana i trebaš nekoga da ti pokaže što treba raditi. Tvoj idealni partner je jarac. Vrlo je strpljiv i pobrinut će se za strastvene poljupce zbog kojih ćeš zaboraviti sve oko sebe. 

Djevica 

Želiš da te netko zavede i osvoji te zauzvrat svom partneru vraćaš puno ljubavi. Dakle, treba ti netko tko se ljubi strastveno poput tebe. Zbog toga je bik tvoj savršeni partner za ljubljenje. 

Možda vas zanima U ovom horoskopskom znaku rođeno je najviše milijardera - možda su zvijezde i na tvojoj strani? Rubrika Life&style Life&style

Vaga 

Rado učiš i isprobavaš nove stvari. Zbog toga svaki horoskopski znak dolazi u obzir za tebe. Međutim, ljubljenje osobito dobro funkcionira s ribom. 

via GIPHY

Škorpion 

Ti se strastveno ljubiš te želiš partnera koji će podijeliti tvoju strast te će uvijek biti spreman na poljubac. Zbog toga je rak savršeni izbor za tebe. Naime, on je također osjećajan i željan ljubavi. 

Strijelac 

Jako voliš pustolovine, ali kad je riječ o ljubavi imaš vrlo precizne želje. Nije ti lako emocionalno se vezati pa ti treba partner za ljubljenje koji će izvući iz tebe tvoju skrivenu osjećajnu stranu. Za to su idealni ovan i vodenjak. 

Možda vas zanima Neraskidiva veza: 4 horoskopska para koji će zauvijek ostati zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jarac 

Tvoja snaga je samopouzdanje te želiš ostaviti dojam na partnera. Ako pohvali tvoje umijeće ljubljenja, to je za tebe najveći kompliment. Lav će ti prvi dati potvrdu – pošto se često mora boriti sa samopouzdanjem, rado hrabri druge. 

via GIPHY

Vodenjak 

Ljubiti tebe je iskustvo koje bi svatko jednom trebao iskusiti. Najbolji partner za tebe je strijelac. Naime, on zna cijeniti tvoju ekscentričnost, a mješavina vaših karakternih crta čini poljupce nezaboravnima. 

Ribe 

Tvoj znak voli biti voljen. Čezneš za nekime tko će te godinama ljubiti kao i prvoga dana. Preporuka: vaga! Romantične večeri i puno milovanja i ljubljenja također su stvari koje obožavaju osobe rođene u znaku vage. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0