Life&style

Lavovima će cvjetati ljubav, a vagama posao: kojim će horoskopskim znakovima rujan biti najbolji mjesec

  • Ljeto polako ide kraju, ali nekim horoskopskim znakovima će i dalje sijati sunce 
  • Ako si rođena u nekim od ovih znakova, možeš se veseliti dodatnoj porciji sreće 
  • Bezbrižno se opusti i veseli se onome što te očekuje – tvoje vrijeme dolazi! 

Dok će se neki horoskopski znakovi u rujnu morati boriti s neriješenim problemima te će biti pod velikim pritiskom – jer moraju donijeti velike odluke – a drugi će sasvim lako i veselo lebdjeti naokolo u kasno ljeto. Ovim znakovima će zvijezde biti osobito naklonjene u nadolazećem rujnu…

Lav 

Kod tebe je ljubav posvuda u zraku. U vezi sve ide kao po loju te se ne možete zasititi jedno drugoga. Ako si solo, očekuje te puno dobre zabave. Osobe rođene u znaku lava će u rujnu općenito biti pune životnog veselja, motivirani te prepuni energije. 

Možda vas zanima 3 najbolje žene za udaju prema horoskopskom znaku - jesi li i ti među njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vaga 

I ovaj horoskopski znak će u rujnu neodoljivo zračiti te osvajati srca u trenu. Međutim, osobe rođene u znaku vage prije će se koncentrirati na posao. Sakupit će brojne pozitivne bodove – a kolege i šef im to neće zaboraviti. 

Vodenjak 

Solo si? Onda imaš velike šanse u rujnu pronaći sreću te započeti ozbiljnu i čvrstu vezu. U rujnu će vodenjaci imati toliko puno energije – bit će „energični“ kao što već dugo nisu bili. Ništa te neće moći izbaciti iz takta – imaš živce pod savršenom kontrolom. 

Možda vas zanima Smiješi li ti se bogatstvo? Ova 3 horoskopska znaka najbolje znaju kako doći do novca Rubrika Life&style Life&style

Ribe 

Premda ovaj znak mora razjasniti neka pitanja i nejasnoće koji su se pojavili u nekoliko proteklih tjedana – a razvući će se i u rujan – ne moraš se bojati. Jupiter, planet koji ti donosi sreću, bit će uskoro na tvojoj strani. U devetom mjesecu će ribe – osobito na poslovnom planu – imati jako puno sreće! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0