Life&style

Kultni 'Titanic' vraća nam se u kina nakon 25 godina u posebnom formatu, objavili su i datum

  • 'Titanic' je 1998. osvojio rekordnih 11 nagrada Oscar® uključujući između ostalih nagradu za najbolji film, najbolju režiju, najbolju kameru i najbolju montažu
  • Svima nama omiljeni film uskoro se vraća u kina, a prikazivat će se u posebnom IMAX® 3D I 3D 4K formatu
  • Jedva čekamo gledati neponovljivu romansu Lea DiCaprija i Kate Winslet u još boljem ugođaju

Najpoznatiji film redatelja Jamesa Camerona vraća se 9. veljače na velika platna povodom svoje 25. obljetnice. 'Titanic' će proslaviti godišnjicu u kinima u posebnom IMAX® 3D I 3D 4K formatu, što znači da će rezolucija filma iz 90-ih sada biti odlična i – možda ćemo i mi moći pokušati dati ruku Jacku, kad već to nije uspjela Rose.

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures
 
'Titanic' je osvojio rekordnih 11 nagrada Oscar uključujući između ostalih nagradu za najbolji film, najbolju režiju, najbolju kameru i najbolju montažu. Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu. Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promoviranog kao “nepotopivog” obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je 'Titanic' i dalje “najveći film ikad snimljen”. 

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures
 
Glumačku ekipu ove neponovljive epske romanse koja je obilježila odrastanje brojnih generacija predvode dobitnici nagrade Oscar Leonardo DiCaprio i Kate Winslet. Uz njih su još i Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber i Bill Paxton.

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures

Redatelj i scenarist je James Cameron, a film su producirali Cameron i Jon Landau, dok je Rae Sanchini izvršna producentica.

Možda vas zanima Evo kako sada izgleda i čime se bavi dječak s 'Titanica' koji je ostao umrijeti s majkom Rubrika Stars Stars
 

Titanic se u našim kinima počinje prikazivati uoči Valentinova, 9. veljače, a sasvim smo sigurni kako će interes mlađih generacija biti jednako velik kao i interes svih prethodnih generacija koje i danas s jednakim žarom uživaju u bezvremenskoj ljubavnoj priči!

Photo: Paramount Pictures

Komentari 0