Stars

Evo kako sada izgleda i čime se bavi dječak s 'Titanica' koji je ostao umrijeti s majkom

  • Mnogima je ostala upamćena emotivna scena u kojoj majka grli dječaka i djevojčicu u njihovoj kabini na krevetu prije nego Titanic potone
  • Upravo je tog dječaka glumio Reece Thomposon, a mi smo se zapitali gdje je on danas i kako izgleda
  • On se glumom više uopće ne bavi, ali mu i dalje stiže novac od prikazivanja filmskog spektakla

Sjećaš li se scene dječaka iz potpalublja u "Titanicu"? Mnogima je to ostala jedna od najbolnijih scena, kad se uz priljubio uz majku i sestricu kako bi svi zajedno potonuli s brodom jer za njih na čamcima za spašavanje - nije bilo mjesta.

Tog je petogodišnjeg dječaka iz Irske glumio Reece Thompson, a upravo mu ta uloga i danas donosi novac.

 | Autor: Screenshot Screenshot

On je sa svojom filmskom majkom i sestrom čekao da se otvore vrata kako bi se mogli spasiti s broda koji tone, no nikad nisu uspjeli. Umjesto toga vratili su se u svoju kabinu kako bi umrli zajedno i u miru...Iako je njegova uloga bila malena, ostala je u velikom sjećanju. Upravo preko nje mogli smo suosjećati s ostalim putnicima treće klase koji se nisu spasili, a još gore - nisu niti dobili priliku.

Možda vas zanima Stariji par s Titanica: umrli su zajedno i u pravom životu Rubrika Life&style Life&style

Kad je pak riječ o Reeceu, od ove uloge i dalje profitira. On je danas tridesetogodišnjak, marketinški direktor skijaškog objekta u američkoj saveznoj državi Utah. Iako se svoje uloge slabo sjeća, svaka uplata koja stigne ugodno ga podsjeti na stare dane. U to je vrijeme Reece počinjao kao dječji model, a nakon što je osvojio jedno natjecanje potpisao je ugovor s agentom.

Možda vas zanima Nikad se nismo osjećali starije: Ovi filmovi stari su 20 godina Rubrika Moda Moda

On je zatim Reeceovoj majci ponudio da izabere između dvije uloge - one u reklami za benzinsku postaju ili one u Titanicu. Iako je tada uloga u reklami bila puno sigurnija opcija, mama se odlučila za ulogu u danas legendarnome filmu koji je, usput rečeno, posao treći najisplativiji u filmskoj povijesti sa zaradom većom od 2 milijarde dolara.

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

"Prilično je to bizarno kad pogledam u retrospektivi", rekao je. "Mama je rekla: "Ajmo. Bit će cool. Čak i ako će film biti bezveze, mi ćemo ga pogledati." Očito je da je eksplodirao pa to uopće nije donijela lošu odluku, to je sigurno", objasnio je. Za tu je ulogu Reece bio plaćen prema ostanku na setu, a to je iznosilo - oko 200 tisuća kuna!

Iako se uloge nakon završetka filma i dalje sjećao, ta je uspomena polako blijedila. "Čudno je jer više uopće nije prisutna u mom umu. I ne pitam se kad će stići nova uplata, nego kad stigne pomislim: "Oh, cool, dodatnih 100 dolara", priznao je Reece. "Nadam se da će ga nastaviti prikazivati još puno puta jer to znači više novaca za mene", priznao je zadovoljno nekadašnji glumac.

Photo: Screenshot

Komentari 0