Life&style

Koji su horoskopski znakovi idealni za 'rebound' vezu kojom se oporavljaš od teškog prekida

  • Samo za one koji su spremni opet živjeti sa strašću!
  • Svi su horoskopski znakovi iskusili prekid, slomljeno srce, ljubavni jad i našli se na rubu da se upuste u beznačajnu vezu da zaborave bivšeg
  • Pogledaj tko je tvoj idealan partner u "utješnoj" vezi nakon teškog prekida

Loš trenutak. Mars i Venera se nisu poklopili. Ne znamo zašto, ali astrologija je odmogla. Naprosto se veza nije ostvarila. A kakva je to beznačajna veza samo da zaboraviš bivšeg?

To je veza koja se dogodila u trenutku kad se još uvijek nisi oporavila od teškog prekida, ali si svejedno odlučila krenuti dalje, pristati na seks i malo pažnje da ga do kraja preboliš i zaboraviš ljubav u koju si vjerovala. Svi smo se mi ponekad osjećali tako bijedno nakon raskida da smo sami zaključili da plakanje u jastuk ne može pomoći, da je sve bolje od samoće i da je zato najbolje odmah početi izlaziti i tražiti tipa s kojim ćemo možda zaboraviti starog.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

U trenutku užasa i ljubavnih jada radimo najrazličitije destruktivne stvari, trusimo pelinkovce ili boce vina, pojedemo cijelo obiteljsko pakovanje sladoleda, gledamo romantične komedije u kojima sve završava savršeno za prekrasne ljude na ekranu i onda bivšem usred noći šaljemo poruke da mu još jednom pokažemo koliko smo jadne, valjda zato da bude zadovoljan što je prekinuo.

Nakon mamurluka, posjete frizeru, šetnje s prijateljicama, shvatimo da je došao trenutak za novu vezu s kojom ćemo lakše zaboraviti staru.

Astrološki, postoje horoskopski znakovi koji su za par toliko dobro aspektirani da ostaju skupa zauvijek, ali i oni koji bi trebali izbjegavati jedan drugoga kao kugu. U trenutku oporavka od raskida, tu se natalne karte mogu preokrenuti naglavačke. Potraži partnera koji će te resetirati iz kaosa u srcu.

Možda vas zanima Jesi među njima? Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najbolje partnerice u vezi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Tko je tvoj idealni partner za zaborav teškog prekida?

Ovan i Škorpion su najbolji partneri za tu vrstu veze.

Veza Ovna i Škorpiona je kao potpaljivanje vatre vatrom. To je opasno!

No, iako je opasno kao vrag, istovremeno grije, taj je spoj hot, hot, hot. Oba ta znaka su toliko strasni, impulzivni i romantični da će iskre frcati na sve strane. Počet će kao eksplozija i završit će se kao eksplozija, a u međuvremenu će se dogoditi jako puno vatrometa.

Dugoročno, ovo je previše zapaljiv materijal da bi potrajao, ali kad ti zatreba vatra da bi se očistila od tuge, ništa bolje! Seksi, intenzivno, pomalo opasno, no na koncu ta će veza ubrzo izgorjeti.

Bik i Ribe savršeni su za vezu nakon teškog raskida

Biku treba Riba kad mu je srce još uvijek malo slomljeno. Razjareni bik vjerojatno se u tom trenutku ne osjeća dovoljno moćan kao što je navikao i vjerojatno si priželjkuje Ribicu da se smjesti u njezinu krilu kao mačkica i tako umiri svoje bolno srce.

Bikovima je uvijek potreban netko tko će s njima lizati njihove rane i podsjetiti ih što to znači osjećati se moćan i voljen. Bikovi i Ribe su i dugoročno sretan par pa ako Bik ne priželjkuje pravu vezu, mora biti oprezan da on Ribici ne slomi srce.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Kad se Bilzanci oporavljaju, Djevica će se pokazati kao idealan partner

Blizanci u teškom trenutku raskida počinju sumnjati u sve i svakoga, ponajviše u sebe. Mogu početi sumnjati u sve svoje interese, želje, potrebe, čak i životne odabire. Kad se tako osjećaju, postoji samo jedan znak koji može umiriti njihov nemir. Blizancu je potrebna Djevica. Djevica je Mary Poppins astroloških znakova i ona će Blizancu pomoći da se vrati na svoj pravi put.

Djevica će mu davati lijek s malo šećera tako predano i brižno da će progutati i osjećaj prevarenosti i srama i ponovno početi vjerovati u druge ljude. Ta veza doista može ostati kratkotrajna. Blizanac će brzo izgubiti interes kad prestanu sve one čarolije koje je Mary Poppins kadra izvesti. No, bez obzira na sve, oba partnera, i Blizanac i Djevica sjećat će se tog perioda kao provoda.

Škorpionu koja se oporavlja od prekida potrebna je Vaga

Ponosni Škorpioni najčešće nakon prekida u sebi pohrane toliko bijesa i nesigurnosti da će im trebati pomoć da se oporave. Vjerojatno svoju bol skrivaju iza indignacije, bijesa i impulzivnog ponašanja. No, slatka mala Vaga vratit će ih u stanje ravnoteže. Osamljenost koju osjećaju kao ranu na koži rashladit će društvo Vage.

Možda vas zanima Ovo su tvoje najgore osobine prema horoskopskom znaku - i kako ih pretvoriti u prednost Rubrika Life&style Life&style

Škorpion će uživati u osvajanju Vage, poželit će je baciti na koljena sa svojim romantičnim gestama. Vagi će biti drago da se osjeća snažna i potrebna i učinit će sve da Škorpion bude zadovoljan, voljen. Vage se lako zaljubljuju i Škorpion će to iskoristiti. Vaga će učiniti sve da izbjegne konfrontaciju i Škorpion bi morao, i nakon što ta kratkotrajna veza završi, tu i tamo svojoj Vagi posveti nešto pažnje.

Lav je za Djevice idealan partner za vezu nakon raskida

Djevice su uredne i precizne, sve analiziraju i više nego što treba i nevjerojatno su nervozne. Nakon prekida još će se više povući u sebe i analizirati do besvijesti, prolaziti svaki trenutak veze i razmišljati gdje su pogriješile.

Djevici je potreban netko tko će ući u njezin život i prekinuti sav taj red i analize. Djevici Lav može pomoći da se opusti. Lav neće dopustiti loše raspoloženje i nezadovoljstvo i gurat će Djevicu do kraja izdržljivosti da se dobro provedu.

Djevica neće imati vremena, energije i volje zdvajati nad prošlom neuspješnom vezom dok se provodi po čitavom gradu sa svojim Lavom. Lav zahtijeva toliko pažnje da Djevica konačno neće imati vremena za vraćanje u prošlost i analiziranje svojih pogrešaka. Moći će se opustiti i uživati u društvu svojeg moćnog Lava.

Iako će se u početku činiti da je to veza iz snova, Djevica i Lav nisu toliko kompatibilni da će to biti ljubav zauvijek. Na koncu će Lavu dosaditi, a Djevica će biti mirnija i raspad ove divlje veze dočekati staloženo.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Lavica će se najbolje oporavljati u novoj vezi s Bikom

U trenucima kad smo ranjeni i nesretni, čak i oni najluđi među nama priželjkuju stabilnost, rame za plakanje i barem kratkotrajnu pomoć u nošenju životne prtljage.

Lavice gotovo nikad ne susrećemo s trnom u šapi, ali kad ih netko jednom ozlijedi, Lavicama je potrebno nečije krilo u kojem će se skupiti i lizati rane. Bik, koji je zapravo stabilan i nježan, učinit će sve što treba za svoju Lavicu. A bit će i praktičan kad ona počne dramatizirati. On će se posvetiti svojoj Lavici i pomoći joj da povrati izgubljeno samopouzdanje.

Bikovi su jako praktični i znat će točno u što su se upustili s ranjenom Lavicom. Kad se ona dobro oporavi, vjerojatno će se sporazumno rastati jer je za Lavicu Bik poput tople dekice i šalice čaja.

Vage se nakon bolnog prekida najbolje slažu sa Strijelcem

Vaga i Strijelac nisu naročito dobra kombinacija. Vage vole red i ravnotežu, a Strijelci su znatiželjni i impulzivni. Vage se drže frajera kao zalijepljene, a Strijelci to ne podnose.

Ali dok se oporavljaju od slomljenog srca Vage si mogu dopustiti da se povežu s onim tko bi im inače slomio srce. Strijelac Vagi neće dati ni da pomisli da je ovo nešto ozbiljno. Odmah će joj pokazati da njega očekuje previše kad traži nešto ozbiljno, a to je za Vage u oporavku idealno. Nešto će je zaokupirati i usput će naučiti da mora znati stati na gas kad bude našla onog pravog.

Možda vas zanima Kako se, sudeći prema svom horoskopskom znaku, nosiš kad ti je dan - apsolutna katastrofa Rubrika Life&style Life&style

Rak se dobro oporavlja uz Vodenjaka

Račice su silno obiteljski usmjerene, a nakon prekida s frajerom ne plaču samo za njim nego i za njihovom zajedničkom budućnošću koju su već isplanirale. Zato Račici koja se oporavlja od prekida treba netko tko će je do kraja razdrmati i promijeniti temeljno poimanje romantične veze.

Rak i Vodenjak su potpune suprotnosti. Vodenjak je tradicionalno neovisan i ogirinalan u razmišljanju. Bilo bi čudno da Vodenjak razmišlja o obitelji ili vezi na posve tradicionalan način.

Vodenjaci su veoma duboki kad se posvete nekom problemu. Pomoći će Račici da odtuguje i zaboravi  svoj gubitak i da riješi svoje emocionalne rane, a onda će se okrenuti i zatražiti svoje vrijeme natrag samo za sebe. Ta veza nije veza s budućnošću, no bit će slatka i doista iscijeliti Račicu.

Veza za oporavak između Vodenjaka i Blizanca može biti iscjeliteljska

Prekidi su naročito teški za Vodenjakice. One su inače neovisne i vole biti same. Teško se otvaraju u emocionalnom smislu. Kad napokon nekoga pronađu s kime su se spremne istinski povezati, vjerovati i otvoriti se, a onda se pokaže da ta veza ne štime, za njih je to strahovit udarac. Vodenjaci vole rješavati probleme, a prekid je priznanje da postoje problemi koje oni ne mogu riješiti.

Ako ikada osjete da su spremni za novu vezu pa makar i površnu, za oporavak, potreban im je Blizanac. Potreban im je netko tko se otvara i tko će im pomoći da se i one otvore ponovno. Netko tko će ih ponovno nasmijati i svijet učiniti zanimljivim. S Blizancem Viodenjakica će ponovno naučiti da veza može biti sigurna, a opet puna radosti i da nisu sve veze vježba pukog preživljavanja.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Kad Strijelac traži vezu bez obaveza u kojoj će se dobro provesti, najbolje je da izabere Ovna

Nakon prekida žene Strijelci pokušavaju zacijeliti svoje ranjeno srce silinom kojom se pas baca na svoju kost.  Toliko su nestrpljive i neuredne u toj svojoj borbi da se srede da će pristati na bilo koga, samo da zaborave svoju bol.

Ovnovi su kompetitivni i nikad ne pristaju na manje od savršenstva. Oni će u život Strijelca unijeti strast i romantiku i pomoći ženi Strijelcu da shvati da u životu želi više od pukog oporavka. No, kako su Ovnovi nestrpljivi, neće ostati u vezi koja nema budućnost.

Ovnovi su usmjereni na uspjeh u karijeri i neće Strijelca preopteretiti svojim prisustvom, a zna se koliko je Strijelcima potrebno da ih se pusti da rade što žele. Oni će jedno drugo poticati da postanu bolji i to u trenutku kad im je to doista i potrebno.

Ribe, kad se oporavljate, igrajte na sigurno i započnite vezu s Jarcem

Ribe su pretjerano povjerljive. Čak i nakon prekida, može im se dogoditi da ponovno izaberu nekog tko će im opet slomiti srce, a iza njega novog sličnog. Ta njihova otvorenost i bezazlenost zahtijeva nekoga tko ima dobre namjere. Nekoga tko je praktičan, usmjeren na obitelj, dobrog ponašanja, odgovoran. Jarac se neće odnositi surovo prema tom ranjenom i iskrenom srcu jedne Ribice.

Pesimizam je inače negativna osobina, no u ovom slučaju pomaže da Riba shvati što očekuje u dobroj vezi. Jarac će Ribi koja je tako nemirna ponuditi neku stabilnost.

Možda vas zanima Za 4 horoskopska znaka će 2020. godina donijeti jako puno promjena Rubrika Life&style Life&style

Rak i Jarac idealni su partneri za kratkotrajnu vezu nakon velikog prekida

Jarac i Rak su  veoma slični astrološki znakovi. Rođeni u tim znakovima žele obitelj i veoma su praktični. Napravit će samo najbolje za sve oko sebe i tek onda misliti na sebe.

No, kad su nesretni nakon raskida, Jarci počinju manje voljeti sebe i povlače se od ljudi umjesto da izlaze van i dobro se provode. Rakovi su veoma maštoviti i kreativni. Pronaći će načina da svojeg Jarca razdrmaju iz te negativne rutine. Oni su puni sućuti i zato će imati strpljenja s pesimističnim razularanim nesretnim Jarcem. Jarci su veoma promjenjivog raspoloženja dok se pokušavaju oporaviti i u Raku pronaći idealnog partnera koji će se za njih pobrinuti.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0