Life&style

Hrvatski "šaptač ženama": Dobivam stotinu poruka na dan, a još tražim savršenu ljubav

  • Mlad, šarmantan i zanimljiv,  to je Dean Pelić. Model, ali i autor veoma popularne knjige "Tebi"
  • Na društvenim mrežama prati ga 130.000 ljudi, uglavnom žene. Dobiva stotinjak poruka na dan...
  • Ženama se sviđa njegova knjiga, a nama je otkrio kako zašto se odlučio prebaciti s modelinga na pisanje knjige i zbog čega je on svojevrsni "šaptač ženama"

Dean Pelić već je s 14 godina napustio dom i krenuo upoznavati svijet. Diplomirao je menadžment. U modelingu kaže, ima najduži staž. U Hrvatskoj je u modelingu napravio uglavnom sve što se dalo napraviti. Odradio je mnogo modnih snimanja za emisije, magazine i jumbo plakate diljem zemlje. Radio je i živio u Milanu, snimao po mnogim drugim zemljama. I dalje je u modelingu, voli posao koji ima veze s kamerom. Međutim, ono što ga čini sasvim neobičnim je - njegova popularnost u Hrvatskoj koja nema veze s modelingom. Naime, Dean je autor je vrlo dobro primljene knjige "Tebi", kojom su oduševljene mnoge žene, a koja uskoro dobiva i nastavak pod nazivom - "Sebi". Dean Pelić za miss7 pričao je o svom životu, uspjesima, ljubavi, ali i neobičnoj kompatibilnosti koju je ostvario sa ženama...

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Moja svakodnevica i užitak putovanja svijetom

Volim putovati. Ove godine sam već puno proputovao, New York, Salzburg, Madrid, Kuba, Bruxelles, Venecija... a već imam i za ljeto predviđena putovanja koja su privatno poslovne prirode. Sav svoj novac trošim na putovanja. Jednom sam i bio napisao na Instagramu: slobodno uzmite najbolje plaćene poslove, najskuplje nekretnine i pokretnine, a meni dajte samo da putujem. Tada sam najsretniji. S ruksakom na ramenu, istražujući nepoznate ulice novoga grada. Najbolji osjećaj. Dane provodim za kompjuterom rješavajući mejlove, pišući nove tekstove, editirajući fotke i videa, a onda i odlaskom na sastanak, te na kakvo snimanje barem jednom tjedno a onda naposljetku i u teretanu. Vrlo malo mi ostaje vremena za neke privatne stvari, ali to je tako kad voliš ono što radiš pa zbog toga ni ne doživljavam svoj posao kao posao.

Možda vas zanima Moj dragi me tražio da mu zavedem prijatelja, ali je sve otišlo puno dalje Rubrika Love&Sex Love&Sex

Sretno zaljubljen ili sretno slobodan?

Da, imam nekog. Nekolicinu njih. Obitelj i prijatelje. I sretan sam jako zbog toga. Što se ljubavi tiče, u smislu veze, nemam nikoga. I to sad već traje koju godinu. Zaljubim se jako rijetko, svakih nekoliko godina. Treba mi dugo da se zaljubim, jednako tako i dugo da se odljubim. I treba mi vremena da mi se svidi neka djevojka, ali onda kada mi se svidi, onda kada padnem, onda sam totalno i apsolutno njen. I onda o njoj razmišljam 24 sata dnevno i želim biti samo s njom i samo kraj nje. I tada ne razmišljam o ničem drugom. Tako da je možda i dobro da trenutno soliram jer bih u protivnom posao patio. Tako da sam sretno sam.  Imam definiciju koja najbolje opisuje solo situaciju: “Treba znati biti sam. Mnogi to ne znaju. Mnogi su u strahu ostati sami. Pa se zadovoljavaju bilo čime. Pa spuštaju kriterije. Pa se ispunjavaju lažnom srećom kojom onda uvjeravaju druge jer sebe ne mogu uvjeriti”.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Znam što želim i ne pristajem na manje

"Ja sam ti jedan od onih koji trebaju i traže - ne 100%, nego 110% i tu ne rade kompromise. Radije ću biti sam, ako ne nađem ono što tražim. Jednako tako i dajem 110 posto". Kaže kako tu nema kompromisa i kako još nije našao ono što traži.  Zna kako biti sam i ne predstavlja mu to problem. Od 14. godine živi sam, živio je u domu u srednjoj školi, kasnije na fakultetu i naučio je sve sam.  Kroz život i kroz cijelu svoju karijeru borio se sam. "Bez ikakve skromnosti znam što donosim za stol, reklo bi se. Ali, jednako tako znam što tražim i očekujem od druge strane i na što ne pristajem. I dok to ne nađem i dalje šibam solo. Družim se, radim i putujem."  Zadovoljan je sam sa sobom. I kad nađe djevojku s kojom će mu biti još bolje ili barem jednako dobro, onda će moći reći da je iskreno i istinski zaljubljen.  Dugo traje, ali on ne gubi nadu. 

Možda vas zanima Znamo kako ćeš gotovo besplatno jesti, piti i putovati! Samo trebaš par prijatelja... Rubrika Life&style Life&style

S obožavateljicama se nosim...

Ne mora se puno boriti s obožavateljicama, tako kaže. Na društvenim mrežama prati ga više od 130 000 ljudi, uglavnom su sve žene. Pišu mu svakodnevno, te mu na dnevnoj bazi u inbox dođe preko stotinjak poruka. Zaustavljaju ga svakodnevno u gradu, za fotku, za potpis, znaju ga pratiti i do doma. Ali za sad, sve je to u granicama normale, kaže. "Imam zaista fantastične čitateljice , drage, simpa i prva liga. Jednako tako i čitatelje".

Uspjeh knjige "Tebi"

Većina tekstova pisana je djevojci u koju sam bio zaljubljen. Iznenadio me uspjeh knjige koja je do sada prodana u više od 10 tisuća primjeraka u Hrvatskoj i regiji. Ni dan danas mi ne ide u glavu koliko je knjiga utjecala na mnoge jer ja sam ju zaista pisao kao da ju nitko neće čitati. Iskrena je i osobna, pa vjerujem da u tome leži njezin najveći uspjeh. Knjiga je puna savjeta, iako mi to nije bila namjera. Nisam netko tko voli pametovati, niti mislim da je knjiga takva. Čini mi se zaista da se u svakom od tih tekstova nalazi jako puno poruka i savjeta , koje mnoge žene, ali i muškarci mogu primijeniti.

Možda vas zanima Marko Grubnić u iskrenoj ispovijesti: “Bit ću najbolji tata na svijetu” Rubrika Stars Stars

Uskoro izlazi nastavak

Knjiga "Sebi" izlazi najesen, pre-order knjige je moguć već tijekom ljeta. Još nam ne može otkriti niti jedan citat, niti naslov, ali smatra da će biti puno jača od prethodne knjige. Ono što može otkriti jest naslov koji nova knjiga nosi , a glasi "Sebi". Smatra kako je očito o čemu se u knjizi radi, pa nastavlja : "Ovog puta za razliku od prve knjige, koja je govorila o ljubavi prema nekom drugom, odnosno o ljubavi prema njoj, knjiga sada govori o ljubavi prema sebi.  Zašto kažem da je jača od prve? Pa nekako (za)voljeti sebe je puno teže nego (za)voljeti nekoga drugoga, zar ne?!

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Žene mu dijele razne komplimente

Ne zna točno što žene privlači kod njega, smatra da bi to najbolje trebalo pitati njih. Govore mu da je drugačiji, da predstavlja nešto što su mislile da više ne postoji, te da ga je užitak čitati, odnosno slušati. " Ne znam, ja sam za sebe oduvijek znao da sam staromodan i tradicionalan po nekim pitanjima, a naročito kad je ljubav u pitanju. Nisam imao pojma da će to nekomu biti posebno atraktivno. Ja sam ono što jesam, bez nekakvih muljanja, izmišljanja i frajerisanja. Nikad nisam bio jedan od takvih, niti sam htio ići protiv sebe kad su mi govorili da bih mogao na taj način imati puno zanimljiviju kolumnu, odnosno knjigu. Cilj je pronaći sebe, upoznati sebe i biti autentičan. Svi drugi nisu ti, niti bi ti trebala težiti da budeš poput ostalih. Svi ostali su već ionako zauzeti".

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Možda vas zanima 7 situacija u kojima si neodoljivo seksi - a da toga uopće nisi ni svjesna Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0