Stars

Marko Grubnić u iskrenoj ispovijesti: “Bit ću najbolji tata na svijetu”

  • Marko Grubnić je u velikom intervjuu za magazin miss7 otkrio je zašto je od sebe kreirao javnu osobu koji svi imaju potrebu komentirati
  • Odakle mu novac za life style koji vodi, kako se nosi s napisima u medijima i zašto se odlučio vratiti u Hrvatsku samo su neka od pitanja koja su nas zaintrigirala
  • Otvorio nam je i svoje srce i progovorio o velikoj ljubavi koja iza njega, ali i i o nadi da jednoga dana postane otac

S Markom Grubnićem naša je Eva Misirača pričala o životu, ljubavi i sreći, a u svom dosad najiskrenijem intervjuu otkrio joj je puno toga. Svaka reklama dobra je reklama, kaže stilist koji je od sebe kreirao javnu osobu koju svatko ima potrebu komentirati. No to je samo dobro isplanirana fasada, kaže, zaslužna za njegov financijski uspjeh.

Ispod nje krije se veliki radnik, perfekcionist s vrlo istančanim promišljanjem, ali i senzibilan lik koji nam je otvorio vrata svog srca i intimnog svijeta te objasnio kako i zašto se promijenio. Na “pozornicu” se nakon dugogodišnje apstinencije od medija vratio sa showom “Ples sa zvijezdama” kako bi ljudima pokazao novoga sebe te izbrisao sliku o Modnom Mačku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New issue of @miss7.hr magazine... 🎯 Dragi moji, nikako ne propustite pročitati moj veeeeliki i najiskreniji intervju ikada. 🥰 Sretan sam i jako ponosan na ovaj intervju jer ovo sam zaista pravi ja, otvorio sam svoju dušu i s @marija.maraya pričao o životu, sreći, ljubavi, o plesu sa zvijezdama, o budućnosti... Hvala ti Mare na strpljenju, beskrajnom razumjevanju i profesionalnosti... #Respect 🙌🏼 Također velikoooo #HVALAAAA mojoj @tonkicaz što uvijek prepozna pravi trenutak i najbolji mogući način... #YouAreTheBest 💞 Hvalaaaaaa svima koji su stvarali ovu modnu priču na čak 10 stranica @markec 📸💥🔝 @martina.novakovic 💇🏻‍♂️ @salon_evelin @nicolemassan 🎨🎭💘 @nts_events bez vas nikada nigdje 🌸🥰🌺

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Razgovor o novcu neukusan je. Međutim, najčešće pitanje koje ljudi postavljaju kad se spominje tvoje ime jest odakle novac za takav life style. Može li se doista tako živjeti od posla stilista?

Ne želim se nikome opravdavati niti polagati ikome račune. Kroz život i karijeru prošao sam razne situacije. Iza mene je 15 godina karijere na javnoj sceni. Kako se to kaže, prošao sam sito i rešeto, dobro i loše. Nažalost, više je bilo lošega. Vjerujem da je Bog sve to vidio i vratio mi to tako da danas mogu bezbrižno živjeti svoj život onako kako želim. Mogu si priuštiti luksuz da biram s kim ću raditi, što i kako ću raditi i hoću li raditi uopće. Blagoslovljen sam zbog toga.

Zbog ljubavi si otišao iz Hrvatske, a zbog ljubavi si se i vratio. Kako sada stoje stvari na tom polju?

Istina. Kako i obično u životu, ljubav nam se dogodi neplanirano. Nikada nisam mislio da sam neki tip od ljubavi. Vjerovao sam kako je za mene samo karijera i kako me to pokreće. Međutim, kad mi se dogodila ljubav, shvatio sam da mi je to jako bitno. Vjerojatno mi je kroz cijelu moju karijeru nedostajala ta prisnost s nekim. Kad sam se zaljubio, otkrio sam da sam osoba koja jako voli nekome pripadati, koja voli voljeti i biti voljena, koja je za ljubav spremna napraviti ama baš sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

To znači da je ta veza prošlost?

To je veza koja je došla svojem kraju. Bila je to veza s osobom s kojom sam pisao lijepu priču, a sada u tišini ispisujemo povijest. Bila je to najnježnija ljubav do sada, a istodobno i najgrublja. Ranila me, kako se kaže, nasmrt. Boljelo je kao nikada, toliko da sam gubio dah od boli. Ožiljak se urezao zauvijek. Ta je veza definitivno obilježila moj život.

Sigurno imaš plan i za sljedećih deset godina. Kada sanjariš, gdje i kako se vidiš u tom razdoblju?

Naravno da imam. A ja sam netko tko je sve svoje planove i želje pretvorio u djela i život. Siguran sam da ću u sljedećim godinama osnovati svoju obitelj. Volio bih se oženiti i zaista pripadati nekome. Ali, ono što mi je možda najvažnije na cijelom svijetu i za što ću se boriti cijelim svojim bićem jest to da postanem otac. To je ipak moja najveća životna želja i siguran sam da ću biti najbolji tata na svijetu.

Ostatak intervjua pročitaj u tiskanom izdanju miss7 magazina koji na kioscima možeš pronaći od 1. srpnja! 

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0