Stars

Maja Šuput i Marko Grubnić modno usklađeni u veselom izlasku

  • Maja Šuput glavna je junakinja u animiranom glazbenom filmu godine
  • Pjevačica je plijenila pozornost na svečanoj premijeri na koju je stigla u pratnji dva najbitnija muškarca u svom životu

Jučer je u Kaptol Boutique Cinema održana svečana premijera animiranog filma "Ugly dolls - savršeno nesavršene" u kojem je glas glavnoj junakinji Moksi priliku imala dati Maja Šuput. Maja je prvi put u životu dala glas animiranom liku, a to joj je bila i dugogodišnja želja koju je napokon ostvarila. Osim što daje glas, Maja je otpjevala i vodeće songove kojih je film prepun, a avanturama njezinog lika pridružuju se glasovi mlade pjevačice Zsa Zse i repera Marina Ivanovića - Stoke koji je posudio glas Grdom Psu, najboljem Moksinom prijatelju kojem inače glas daje slavni glazbenik Pitbull. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7

Pjevačica je bila očekivano pozitivna, a na premijeru je stigla u pratnji zaručnika Nenada Tatarinova i najboljeg prijatelja Marka Grubnića.  Fotografiju na kojoj svo troje poziraju Maja je objavila na svom Instagramu, a ispod nje je napisala - "Family 🕺🏻💃🏼🕺🏻Moja 2 ❤️"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Poznato je da stilist i pjevačica, osim što su prijatelji, poslovno surađuju već godinama tako da i ovaj put nisu ništa prepustili slučaju nego se čak i modno uskladili. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Osim odjećom, priznajemo da su nas oduševili obućom. Marko Grubnić nosio je tenisice poznatog brenda slavnog repera Kanye Westa - Yeezyboosts, a Maja otvorene crne salonke s detaljem velikog cvijeta poznatog dizajnera Giuseppea Zanottia.

Pjevačica je plijenila pozornost u uskoj roza haljini za koju su je mnogi u komentarima pitali je li dizajn Marka Grubnića, ali nije odgovorila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0