Life&style

Evo na koju Instagram destinaciju bi upravo sada trebala otputovati prema svom horoskopu

  • Tvoj Instagram feed je prepun slika putovanja, a ti ne znaš gdje bi prvo počela od velikog popisa destinacija.
  • Ponekad ti padne na pamet ideja da ćeš ostavit sve i samo putovati. Nije ni to loša varijanta.
  • Dok trenutno samo maštamo, zvijezde su rekla koja je tvoja idealna destinacija po horoskopskom znaku

Tvojoj lutalačkoj duši putovanja nisu stran pojam. Voliš maštati kako provodiš dane na plaži na Tajlandu ili pak jašeš na devi kroz pustinju u Maroku. Osim uspomena i ne možeš ne pomisliti na super fotke na društvenim mrežama. Pogledaj koja ti je destinacija zapisana u zvijezdama jer je možda baš ona tvoje iduće putovanje. 

OVAN - BROOKLYN BRIDGE, NEW YORK

Ovnice nemaju strah od užurbanog života, one zapravo žude za avanturama i užurbanim ulicama. Voliš gradove čiju energiju možeš osjetiti kao što je New York, a ni svjetla uprta u tebe nisu ti strana jer ti pružaju brojne mogućnosti. ''Velika jabuka'' ima toliko mjesta s kojih možeš imati super fotku, ali Brooklyn Bridge je možda najviše umjetnički za tvoju dušu. Snimi fotku iz žablje perspektive, a ako još uloviš i zalazak sunca, nema sumnje da će to biti top slika. 

 

A post shared by Daniella Gomez (@belowthesamesun) on

BIK - LOUVRE, PARIZ

Bikice, izvuci iz ormara najstajliš odjeću koju imaš jer ideš u Pariz. Ovaj grad je poznat po tome što je toliko šik, a sigurno nećeš uspjeti sve pogledati u samo jednoj posjeti. Ali muzej Louvre bi ti svakako trebao biti prioritet pogotovo ako želiš imati super sliku na društvenim mrežama. Ovo je ikonski muzej, zahvaljujući Mona Lisi i Beyonceinom posljednjem spotu. Bilo da se slikaš uz neku umjetninu( bez blica, naravno) ili ispred muzeja ovo je mjesto za sanjarenje jer voliš biti okružena s ljubavi i ljepotom. 

Možda vas zanima Horoskop: Zbog čega je jedan zvjezdani znak tako posebno seksi i totalno neodoljiv? Rubrika Love&Sex Love&Sex
 

A post shared by WENDY (@denise.marchisio) on

BLIZANAC - COACHELLA VRTULJAK, KALIFORNIJA

Prva stvar koju ujutro radiš je da otvoriš Instagram i provjeravaš što ima novo. Tvoje omiljene blogerice poziraju na pustinjskom pijesku između koncerata na festivalu, a ti odmah želiš takvu istu sliku. Obožavateljice mode i Lane del Rey će na ovakvom mjestu istinski uživati. Isplaniraj si nezaboravan odlazak na festival o kojem većina mašta i ne sumnjamo u to da će tvoje slike savršene. 

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

RAK - BANFF NACIONALNI PARK, KANADA

Toliko je ljepote na svijetu, a ti želiš biti okružena svime. Isplaniraj si put u Nacionalni park Banff u Kanadi i sigurno nećeš požaliti. Za ovo mjesto možemo reći da je prirodno čudo i inspirirat će te za neke super fotke. Imaš prilike planinariti, a kasnije gledati u jezero Louise koje je svijetlo plave boje. Zvuči nerealno i magično. Pokušaj ostati na zemlji i nemoj da ti misli odlutaju nego uživaj u trenutku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Art of Visuals | Photography (@artofvisuals) on


LAV - PAUL SMITH ROZI ZID, LOS ANGELES

Lavice su stvarno sjajne. Za svoje prijatelje si najdruštveniji član ekipe. Uvijek prva započinješ grupne razgovore. Mjesta poput Los Angelesa su idealna za tebe. Možda si već čula o ovom Instagramski poznatom zidu koji će biti baš pravi mamac na tvojim društvenim mrežama. 

Možda vas zanima Otkrij koji je posao idealan za tebe prema tvojim horoskopskim osobinama... Rubrika Life&style Life&style

DJEVICA -  HORSEHOE BEND, ARIZONA

Kad tvoji prijatelji tračaju, ti se zabavljaš ispijanjem vode s limunom umjesto drugih napitaka. Budimo iskreni, ti čvrsto stojiš na zemlji i suočavaš se s puno toga u stvarnom životu. Ti možeš gledati širu sliku pa je ova lokacija je idealna za tebe. Želja ti je vidjeti sve nacionalne parkove na svijetu, pa stavi i ovaj na svoju listu želja. 

 

A post shared by Annaliett (@annaliett) on

VAGA - JAMES BOND ISLAND, TAJLAND

Vage bi vjerojatno bile najbolji prijatelji britanskog špijuna jer se zajedno trudite održati mir. Voliš kad su zvijezde u balansu, a tvoj se život čini sinkroniziran. Tvoji prijatelji tebe uvijek traže savjet, ali znaju da nećeš donositi njihove velike odluke. S vremena na vrijeme i ti imaš pravo biti malo neodlučna. Zvijezde su odlučile da je ovaj otok sve ono što si tražila. Kad život postane stresan, želiš otići na solo izlet na plažu.

 

A post shared by İmge Eylül Ünalp (@eylulunalp) on

ŠKORPION - PEPELJUGIN DVORAC, FLORIDA

Želiš da se u svoj životu osjećaš kao dio nekog filma ili vintage filma. Odmalena voliš priče i bajke koje imaju sretan završetak. Kad se radi o slici za društvene mreže, svemir točno zna gdje bi trebala otputovati. Mjesto poput 'Čarobnog kraljevstva'' je idealno za tebe koja tražiš staklenu cipelicu i/li srodnu dušu. Nemoj zaboraviti i Minnie Mouse uši za još slađu fotku. 

STRIJELAC - SKÓGAFOSS WATERFALL, ISLAND

Strijelci nisu nikad predugo na jednom mjestu. Ako ne kupuješ karte za novu destinaciju, onda istražuješ nova mjesta u gradu. Svoj život smatraš pustolovinom, a svoj avanturistički duh voliš pokazivati na društvenim mrežama. Pusti da te ljepota prirode preplavi i izbaci svoju kreativnost.

Možda vas zanima Pronađi partnera po ljubljenju: Koji horoskopski znakovi se međusobno najbolje ljube Rubrika Love&Sex Love&Sex

JARAC -  POSITANO, ITALIJA

Slika slikana u ovom idiličnom mjestu ne može ne ispasti dobro. Ponekad imaš pustolovnog duha, ali u stvari voliš biti turist i voliš putovati s planom. Želiš imati nadahnuće nekim izazovom, a moramo ti reći da ćeš ostati bez daha kad vidiš ovo čarobno mjesto. Amalfi obala poznata je po slanoj vodi i slatkim kućicama na stijeni. Dobra ideja je uzet podvodnu kameru i vidjeti drugu stranu ovog lijepog mjesta. 

 

A post shared by VANESA S. (@takeoffwithlove) on

Možda vas zanima Ove boje odjeće najbolje pristaju tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

VODENJAK - MAGIČNI VRTOVI U PHILADELPHIJI 

Vodenjak svugdje traži inspiraciju. Snalažljiva si, a naći ćeš ljepotu na mjestima gdje ju drugi ne vide i koja su prosječna. Iako voliš i daleka putovanja, nećeš odbiti ni ona blizu tvog doma. Na ovom mjestu je svaki kutak prelijepo mjesto za slikanje, a sigurno ćeš naći neki zid koji ćeš nazivati svojim. Kad dođeš doma, jedva ćeš čekati ponovno pregledati sve slike s ovog posebnog mjesta. 

 

A post shared by Britt Berlin (@the_bananadiaries) on

RIBE -  MYSTIC HOT SPRINGS, UTAH

Ribe nisu preveliki fanovi društvenih mreža. Rijetko što objavljuješ, a još manje tražiš mjesto na kojem ćeš imati super fotku. Ovo mjesto će te natjerati da barem nakratko promijeniš mišljenje. Blogeri sa svih strana svijeta vole dolaziti na ovo mjesto kako bi se spojili s prirodom. Idealno je za pozirati u kadama i gledati u crvenu stijenu. Svemir ti poručuje da je ovo mjesto baš za tebe.

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0