Life&style 01. rujna 2019.

Poklon ili dobar vic? Evo što će najslađe nasmijati tvoj horoskopski znak...

Shutterstock/Instagram.
  • Smisao za humor je jedna od najpoželjnijih ljudskih osobina 
  • Ako ti netko ili nešto uspije izmamiti osmijeh na lice, to itekako upamtiš po dobru 
  • Otkrit ćemo ti čemu se uvijek nasmije svaki pojedinačni znak zodijaka 

Za neke od nas postoje stvari koje nam automatski dočaraju osmijeh na lice. Međutim, to ne pali kod svakoga – dok će se netko nasmijati čim vidi mali prst, drugi ostanu totalno hladni. Svatko ima nešto drugo što će ga nasmijati – a horoskop nam može pomoći da otkrijemo okidač za smijeh

Ovan 

Ovan će se nasmijati od uha do uha kad pobijedi. Igra, izazov, lutrija – glavno je da pošteno pobijedi. Ako netko nepošteno igra, brzo mu prođe volja za smijehom. 

Bik 

Bikovi će zasjati ako im tepaš, ugađaš te ako ih maziš i paziš. Milovanje, neki mali znak pažnje s putovanja, večera koju mu skuhaš: to su stvari koje bik voli. 

via GIPHY

Blizanci 

Blizanci se općenito rado smiju. Međutim, najlakše ćeš ga nasmijati ako ga zaraziš svojim smijehom. Onda više ne može stati… 

Možda vas zanima... Pronađi partnera po ljubljenju: Koji horoskopski znakovi se međusobno najbolje ljube Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak 

Rak se najradije smije u krugu svoje obitelji i najboljih prijatelja. Ali ono što raka odmah usreći i donese mu osmijeh na lice je dobra glazba. 

Lav 

Lav je sretan i sjaji kad može pokloniti nešto dragoj osobi. Veseli se veselom pogledu svoje drage osobe već pri plaćanju na blagajni. A kad uruči odabrani poklon, osmijeh mu ne silazi s usana. 

via GIPHY

Djevica 

Djevica se sretno nasmije kad može riješiti neki problem na kojem su svi drugi zapeli. Tada je sretna jer je mogla pokazati svoje prave kvalitete. 

Možda vas zanima... Pogledaj što tvoj zvjezdani znak iz horoskopa drevnih Maja otkriva o tebi Rubrika Life&style Life&style

Vaga 

Osobe rođene u znaku vage smiju se kao da je netko na njima pritisnuo tipku za smijeh – ako su u centru pažnje. Ali, vage sjaje u još jednoj situaciji: kad nešto naprave da je ljudima oko njih dobro. 

Škorpion

Škorpion se jako rado i puno smije kad ga netko cijeni i razumije. To su trenuci kad je doista sretan. 

via GIPHY

Strijelac 

Planiranje izleta ili kraćeg putovanja ili pak sljedeće velike pustolovine: to su stvari koje se sviđaju strijelcima. Već pri samoj pomisli na putovanje počne se smijati. 

Jarac 

Jarac je jako sretan kad postigne nešto – nešto što si je jako dugo želio. Ne treba posebne nagrade ili velike govore zbog svog uspjeha – on se jednostavno veseli i ohrabruje se smijehom. 

Možda vas zanima... Smiješi li ti se bogatstvo? Ova 3 horoskopska znaka najbolje znaju kako doći do novca Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak 

Kad vodenjak otkrije nešto novo (na primjer neku dobru aplikaciju) onda razvuče osmijeh od uha do uha. Osim toga, ovaj horoskopski znak sretan je kad može biti u prirodi te kad ima vremena za uživanje. 

via GIPHY

Ribe 

Nova glazba, napeta knjiga ili nešto kreativno: to su stvari koje će ribama izmamiti osmijeh na lice. Osobe rođene u znaku ribe vole nešto kreativno stvarati – tada su uvijek nasmijane. 

Komentari 0