Life&style

Ella, Nina, Nives, Adriana i Nevena već su okitile božićna drvca. Prevladavaju hladni tonovi...

  • Premda je do Badnjaka ostalo još 11 dana, mnoge od nas su već prionule ukrašavanju božićnog drvca
  • Ove godine na ranije kićenje bora te uređenje doma za blagdane odlučile su se i brojne domaće poznate dame
  • Ella Dvornik, Nina Badrić i Nives Celzijus su samo neke od njih. A koja je po tebi najbolje obavila zadatak?

Premda se božićna jelka tradicionalno kiti na Badnjak, brojne domaće dame su već požurile s uređenjem doma za nadolazeće blagdane. Među prvima se svojim "prerano okićenim drvcem" na društvenim mrežama pohvalila influencerica Ella Dvornik. Njega krase kuglice hladnih tonova smeđe, zelene i sive boje koje se odlikuju različim teksturama, a tu su i predimenzionirane zlatne mašne i pahuljice.

Možda vas zanima Skrivate troškove od partnera? Možda je vrijeme da napravite ovo Rubrika Life&style Life&style
Možda vas zanima Kako pravilno postaviti lampice na božićno drvce otkrili su TikTok korisnici. I svi se slažu u jednome! Rubrika Life&style Life&style

Na jelku koja je ukrašena kuglicama izvedenima u hladnim tonovima bijele i sive boje odlučila se pjevačica Nives Celzijus. Odabrano drvce djeluje kao da je posipano snijegom, a dodatnu nit elegancije tvore dugačke mašne izvedene od tkanine. "Moj bor je bolji od tvog bora", zaključila je pri objavi njegove fotografije 38-godišnjakinja.

Kićenje bora u obitelji voditeljice Nevene Rendeli pretvorilo se u pravi podvig. "Osim što su cure porazbijale pola kuglica, stalak za bor mi je pao na nogu pa ću sad lagano šepati do Božića. Ali tradicija je tradicija", pojasnila je 39-godišnjakinja u svojoj objavi na Instagramu. Priložena fotografija svjedoči kako se i ona priklonila trendu upotrebe ukrasa različitih oblika, čiji kolorit varira od hladnih sivih do svijetlih zelenih tonova.

Možda vas zanima Ako na božićnom drvcu primjetiš kuglicu poput oraha, ni u ludilu ga ne unosi u kuću Rubrika Life&style Life&style

Sasvim drugačiji pristup imala je pjevačica Nina Badrić. Kuglice, figurice anđela, crvena čizmica i zlatne niske perlica njezin su odabir za ove blagdane. Tradicionalni elementi i jednostavnost odabranih dekoracija zadivili su Ninine pratitelje, a neki od njih su priznali kako ih je ovaj prizor vratio u djetinjstvo.

S druge strane, pravnica Adriana Đurđević odlučila je svoj francuski dom koji dijeli s nogometašem Dujom Ćaleta-Carem ukrasiti drvcem ispunjenim plišanim figurama životinja. Ovo doista nije prizor koji se viđa svaki dan, a 29-godišnjakinja je priznala kako joj je kićenje potrajalo pet sati. "Ima li vas još koji možete provesti cijeli dan kiteći borić i pjevajući božićne pjesme?", upitala se. Mi spremno priznajemo kako se nalazimo u toj skupini.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Ako se i ti svake godine mučiš sa zapetljanim lampicama ovi trikovi će ti olakšati život Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagam

Komentari 0