Stars

Iva Radić pokazala kako je već okitila božićno drvce i unijela božićnu čaroliju u dom

  • Tko kaže da trebamo čekati prosinac prije nego što naše domove obučemo u blagdansko ruho? Pogotovo u ovoj tmurnoj i turobnoj 2020.
  • Božićno drvce već je okitila i uspješna poduzetnica Iva Radić, a pokazala ga je svojim pratiteljima na Instagramu
  • Lampice, neobične kuglice i dugi ukrasi unijeli su pravu toplinu u Ivin dnevni boravak, pogledaj 

Naviknuli smo već da s prvim danim prosinca božićna čarolija oživi gradske ulice, a nisu sasvim rijetki i oni koji je unesu i u svoje domove. Kako i ne bi požurili kad božićni dekor podiže slavljeničko raspoloženje i unosi toplinu najveselijeg blagdana u godini. Izgleda kako nam je ove godine, vedar ugođaj potreban je više nego ikad pa su neki već okitili svoje oaze kako što dulje uživali u posebnom ozračju koji nosi ovaj mjesec. Među njima je i bivša manekenka i poduzetnica Iva Radić koja se svojim prekrasnim božićnim drvcem pohvalila na Instagramu. 

Možda vas zanima Iva Radić ispratila je kćer na maturalnu, a odabiri mame i kćeri oduševili su brojne poznate Hrvatice Rubrika Stars Stars

Uz božićni singl koji je svirao u pozadini, kultni 'All I Want for Christmas Is You' Mariah Carey, Iva je najprije pokazala svoje visoko i raskošno neokićeno božićno drvce.

‘’I, što ste vi radili večeras? Kada su pravila da sve staje i kada je sve naopako, kod nas sve počinje, ‘žićbo’, napisala je Iva.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Uz pomoć obitelji Iva je neobičan bor okitila lampicama, kuglicama i neobičnim ukrasima za bor poput robotića, lutaka, orašara i tako sa stilom podigla atmosferu svog dnevnog boravka. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Uz kićenje božićnog drvca tradicionalno se postavljaju i jaslice, a Iva je pokazala i svoju  blagdansku verziju, veselog i svečanog društva u kojem su se našli anđeli, domaće životinje a i već im se produžio i Djed Božićnjak

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Sigurni smo kako će u toplom ozračju Iva provesti ugodne blagdane sa svojim najdražima.

Možda vas zanima Olja Vori i Iva Radić nose Zarinu haljinu u boji sezone - nekima se sviđa, drugi bi je vratili u prošlost Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Podsjetimo, bivša manekenka s nekadašnjom nogometnom zvijezdom Boškom Balabanom ima troje djece: 18-godišnju Tashu, 12-godišnjeg Ivana i osmogodišnju Tessu. Iva i Boško vjenčali su 2002 godine, a razveli 2017. godine. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0