Moda

Olja Vori i Iva Radić nose Zarinu haljinu u boji sezone - nekima se sviđa, drugi bi je vratili u prošlost

  • Olja Vori još je jednom uspješno privukla pažnju svojim modnim odabirom, a u istom smo modelu haljine nedavno mogli vidjeti i Ivu Radić
  • Kroj ove Zarine haljine izazvao je oprečne reakcije, no lila boja pravi je pogodak te je prema stručnjacima to boja ovog ljeta
  • Nažalost, spomenuta haljina je trenutačno rasprodana, no iz aktualne ponude smo izdvojile jednako atraktivne modele u sličnim nijasama

Baš kao i mnogo puta do sada, Olja Vori je uspješno privukla pažnju javnosti svojim modnim odabirom. Supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija trenutno u društvu obitelji odmara na jadranskoj obali, a prema fotografijama s društvenim mreža njihova je trenutačna destinacija otok Brač, kojega je sama Olja oslovila kao "otok ljubavi".

Na svom Instagramu objavila je niz fotografije na kojima pozira u društvu kćeri Nike. Ova 38-godišnjakinja je za šetnju otokom odabrala je ljubičastu haljinu koju je kombinirala uz zelene salonke na vezanje te kožnu clutch torbicu. Modnu kombinaciju je upotpunila upečatljivim ogrlicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na otoku sreće 💜#happyplace

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

Možda vas zanima Parfemi s ovim sastojkom totalni su hit ovog ljeta Rubrika Beauty Beauty

Haljina koju vole 'fashionistice'

Prije nekoliko tjedana, u istom smo modelu imali priliku vidjeti i Ivu Radić koja ju je odjenula na maturalnu večer svoje starije kćeri Tashe. Tom prigodom, ova 43-godišnja poduzetnica je drapiranu haljinu upotpunila ljubičastim salonkama, vrećastom torbicom inspiriranom stilom 1920-ih te decentnim nakitom. Spomenuta haljina u kojoj su se pojavile obje dame donedavno je bila dostupna u ponudi high street brenda Zara te je njezina cijena na sniženju iznosila 399,90 kuna, no trenutačno je rasprodana.

Možda vas zanima Kad kupuješ odjeću biraj neutralne boje - evo zašto Rubrika Life&style Life&style

Omiljena ljetna boja

Dok su pratitelji dviju dama oduševljeni njihovim modnim odabirima, na društvenim mrežama mogli su se pročitati i komentari koji spomenuti model haljine asocira na zavjese, plahte ili haljine iz osamdesetih za koje vjeruju kako ih je bolje ostaviti u prošlosti. Možda svojim odabirom ove dvije poznate Hrvatice nisu pogodile svačiji ukus, no ono što zasigurno jesu jest da su odabrale komad u boji koju su modni stručnjaci proglasili bojom ljeta. Lila boja odiše elegancijom i ženstvenošću pa ne čudi što je mnoge dame rade uvrštavaju u svoju garderobu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Zara (229,90 kuna)

Pronađi svoj model!

Haljinu boje lila svojedobno je opjevala i Severina, a ako si i ti u potrazi za jednom takvom donosimo ti nekoliko prijedloga iz aktualne ponude. U Zari je tako po cijeni od 229,90 kuna dostupna ljubičasta satinirana voluminozna haljina čiji je kroj nadahnut onim dugačkih svilenih negližea. Za sve ljubiteljice kraćih modela tu su i svijetloljubičaste haljine koje krase voluminozni rukavi i perforirani detalji.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (229,90 kuna), Mohito (229,90 kuna), H&M (oko 225,00 kuna)

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0