Moda

Želimo romantičnu bijelu haljinu iz H&M-a koju tako dobro nosi Olja Vori!

  • Olja Vori jedna je od najzanimljivije odjevenih dama s domaće javne scene
  • Već na samom početku ljeta, pokazala je nekoliko odličnih kombinacija s trendi komadima
  • Posljednja nam je zapela za oko bijela H&M haljina 

Brojni poznati Hrvati već su se uputili na odmor diljem Lijepe naše, a jedan od njih je i bračni par Vori koji na odmoru uživa s djecom u Oljinom rodnom Splitu. Ova 38- godišnjakinja poznata je po svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama, a oduševila nas je i ovog puta. 

Možda vas zanima Olja Vori u haljini iz Zare pokazala je kako to izgleda sjajna ljetna kombinacija Rubrika Moda Moda

Na svom Instagram profilu, Olja je podijelila fotografiju koja je nastala u šetnji gradom sa sedmogodišnjom kćeri Nikom, a nama se posebno svidjela bijela haljina koju je odjenula. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Možda vas zanima Jedna ljetna H&M haljina od 150 kuna zaludila je Instagram, a evo kako su ju cure kombinirale Rubrika Moda Moda

Riječ je o H&M bijeloj haljini dugih rukava te s povišenim ovratnikom - na web stranici piše kako joj je cijena 69,99 eura, odnosno oko 527 kuna. Podstava je napravljena od stopostotne viskoze, dok je gornji dio izrađen od 100-postotnog pamuka. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Uz nju je kombinirala i Tosca Blu zlatno-bijele sandale koje smo mogli vidjeti i u nekim njenim drugim ljetnim kombinacijama. Cijeloj kombinaciji je dodala slamnati šešir te pletenu okruglu torbu koja je hit već nekoliko sezona. Moramo priznati kako nam je ovo svakako jedno od dražih Oljinih izdanja. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0