Life&style

Bio je najseksi frajer meksičkih sapunica, ali skandali su mu upropastili karijeru. Gdje je sad?

  • Williama Levya, zvijezdu serije "Oprezno s anđelom", tijekom cijele karijere pratili su burni skandali
  • Šuškalo se da ljubuje sa svakom od kolegica sa seta, a američki tabloidi optužili su ga za razvod J. Lo i Marca Anthonya
  • William je bio optužen i za silovanje, ali optužbe su povučene

Mnogi frajeri iz meksičkih sapunica ostali su nam u lijepom sjećanju. Neki su bili zgodni, a neki su tumačili šarmantne likove. I jedno i drugo imao je William Levy, plavokosi Kubanac koji je odrastao u Miamiju i vrlo rano počeo se baviti manekenstvom. Na malim ekranima pojavio se kao sudionik dvaju reality showova. U prvom je boravio na pustom otoku, a drugi reality promijenio mu je život. Nakon što je pobijedio u showu "Protagonisti sapunica", vrata zanimljivog svijeta sapunica sasvim su mu se otvorila.  | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Luda gledanost

Iako je ispočetka igrao manje uloge, bilo je evidentno da će prije ili poslije postati prava zvijezda. Konačni proboj dogodio se 2008. godina kada je odigrao ulogu brata glavne junakinje u seriji "Strast", ali slava ga je dočekala nakon što je s Maite Perroni zaigrao u sapunici "Oprezno s anđelom". U ulozi Juana Miguela William Levy privlačio je veliku pažnju, a Televisinu uspješnicu po epizodi je pratilo u prosjeku 5 milijuna ljudi diljem svijeta. 

Optužbe za nevjeru

Iako je već tada bio u dugoj vezi s glumicom Elizabeth Gutierrez s kojom je 2006. godina dobio i sina Christophera, šuškanja o tome da William ljubuje s Maite, partnericom sa seta, bile su sve jače i njegovu su vezu dovele u ozbiljnu krizu. Novinari su progonili Levya na sve strane, a kolege sa seta odlučno su se suzdržavale od davanja izjava novinarima. Je li se nevjera doista dogodila do sada nije poznato, ali bliski izvori tvrde kako je opasno uzdrmala obitelj Williama Levya. William i Maite glumili su zajedno i nekoliko godina kasnije, u sapunici "Pobjeda ljubavi", ali među kolegama tada nije vladala magična kemija kao pri snimanju prve zajedničke sapunice.

 | Autor: TELEVISA TELEVISA

Istina u knjizi

Nakon snimanja serije, strasti su se smirile. Ali "latino lover" nije dugo mirovao! Na setu sapunice "Magična privlačnost" upustio se u romansu s glumicom Jacqueline Bracamontes i govorio joj kako će ostaviti Elizabeth. Jacqueline je pristala na takvu vezu, ali s Williamom je prekinula kada je saznala da je Elizabeth trudna i da joj je on sve lagao. Naravno, skandal nije izbio odmah, ali Jacqueline je o svemu progovorila u knjizi koju je izdala prošle godine. William se, naravno, pokušao obraniti, ali u ovoj je priči malo tko povjerovao u njegovu iskrenost. Jedina koja, kako se čini, još uvijek vjeruje je Elizabeth Gutierrez koja je s njim još uvijek u vezi.   | Autor: TELEVISA TELEVISA

Silovanje ili ucjena

Treća i najpoznatija afera s ona koju je William navodno imao 2011. godine s Jennifer Lopez. Glumac se, naime, pojavio u spotu za pjesmu "I'm into you" i svi su pričali o tome da je zaveo latino divu. Američki tabloidi tada su ga optužili za krah braka Jennifer i Marca Anthonya, ali glumac je sve negirao. Te je godine, naime, imao i većih briga. Protiv njega je podignuta optužnica da je namamio maloljetnicu u svoju hotelsku sobu te ju prisilio na seks. Glumac nije opovrgnuo da je spavao s djevojkom, ali tvrdio je kako je lagala o godinama. William je novinarima otkrio kako ga je djevojka pokušala ucijeniti, a optužba je kasnije povučena. 

Novi skandal

Nakon dvije godine mira, novi skandal dogodio se 2013. godine. Tijekom snimanja sapunice "Oluja" William se spetljao s Ximenom Navarette, bivšom miss Meksika. Šuškanja o tome da je Ximena trudna su postala sve jača pa joj se povrijeđena supruga javila putem društvenih mreža. Svađa Elizabeth i Ximene te oštre poruke došle su u ruke novinara. Cijela zemlja je saznala za očajničke pokušaje lijepe Elizabeth da nadzire svoj nevjernog supruga. Iako ni Elizabeth ni Ximena nisu komentirale dramatične poruke, one su bile kap koja je prelila čašu.   | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Povlačenje

Nakon toliko ljubavnih afera i problema u braku, William je odlučio povući se iz svijeta sapunica te pokušao izgraditi karijeru u Hollywoodu. Pojavio se u nekoliko manjih filmova i nije ostvario zapažene uloge, ali posvetio se odgoju svoje dvoje djece i pokušajima da spasi vezu s Elizabeth Gutierrez. Prije tri godine objavljeni su i podaci prema kojima je dužan čak milijun dolara i bio je pod prijetnjom deložacije, ali par je financijske probleme uspio riješiti. 

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda  | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Možda će opet stati pred kamere

S Elizabeth se nikada nije oženio, a glasine da su, nakon 15 godina veze, prekinuli pojavljuje se jako često. Ipak, Elizabeth i William često naglašavaju da ih njihov odnos čini sretnima i godi njihovoj maloj obitelji. O povratku u svijet sapunica ovaj glumac navodno trenutno ne razmišlja jer mu snimanje oduzima previše vremena, ali šuškanja da bi opet mogao stati pred kamere Televise sve su glasnija. 

 

Photo: profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bokica

    Ma gdje je nece varati kada je nasao izbotoksiranu ispodprosjecnu babu, po crtama lica nikakva ljepotica, samo ima kilu sjaja od kremi i njege po sebi, nisu mi jasni ti gromovi od muskaraca kada ne nadju sebi svoju ligu a ... prikaži još!
  • Milan

    skandal. skandal je biti ćuko , a ne čovik. ne mislim doslovno. možda ima neke slabosti, a to ne određuje kakva je osoba. to se lako može srediti. iako je teško za njegovu zenu sto ju je prevario. al da ... prikaži još!
  • Milan

    Ako je prevario zenu ili bivao s nekom drugom to je nista ako je u pitanju karijera. Bolje da sta stavili da je upropastio odnos izmedju zene, sebe i Boga. Kakve veze karijera ima s njegovom "privatnosti"? I sto to ... prikaži još!