Beauty

Trikovi za ljepotu koje koristi Jennifer Lopez otkrio je njezin dugogodišnji makeup artist

  • Scott Barnes, dugogodišnji makeup artist Jennifer Lopez, ovih dana je svoje trikove podijelio s vlogericom Tati
  • Otkrio joj je kako tajna sjajne kože Jennifer Lopez leži u drogerijskom proizvodu koji košta manje od 50 kuna
  • U polusatnom videu, otkrio je i koje beauty trendove ne smatra poželjnima 

Ako je po nečemu poznata J.Lo, onda je to njen besprijekorni ten, brončani ton lica i uvijek savršeni makeup. Iza njenog glamuroznog izgleda jako često stoji makeup artist Scott Barnes. Scott ima bogato vizažističko iskustvo i u beauty svijetu slavan je već 25 godina. S J.Lo je radio na njenim spotovima, a gotovo uvijek je šminka za naslovnice te filmove u kojima glumi. Vizažist je ovih dana svjetski slavnoj Youtuberici Tati pokazao koje trikove koristi dok šminka pjevačicu. 

Tati i Scott zajedno su snimili polusatni video u kojem je on na njoj rekreirao look Jennifer Lopez i putem joj otkrio svoje mnoge make-up trikove i tajne. Iako ti preporučamo da definitivno pogledaš video, za tebe smo izdvojili nekoliko najboljih trikova:

1. Konturiranje prije tekućeg pudera

Sigurno si se već zapitala kako je moguće da je Jennifer Lopez uvijek toliko dobro iskonturirana. Nema prijelaza, nema oštrih rubova i neurednog izgleda, a konture su definitivno prisutne. Dapače, njen su zaštitni znak. Tajna je, kako tvrdi Scott Barnes, da on proizvode za konturiranje nanosi prije tekućeg pudera. Započinje proizvodima za posvjetljivanje lica, a potom dodaje sjene. I pomno pazi da sve dobro izblenda. Osim toga, Scott je pravi zagovornik kremastih proizvoda za konturiranje jer kaže da puno ljepše sjedaju na kožu od proizvoda u prahu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Barnes (@scottbarnes68) on

 2. Trik za punije usne nije samo u precrtavanju olovkom

Ako si mislila da je savršen način da postigneš izgled punih usana precrtavanje, onda se varaš. Scott Barnes tvrdi da je obrubljivanje usana tamnijim proizvodom za konturiranje jedini pravi način. Scott potpuno ocrta usne kremastim proizvodom za konturu i pomalo ''prijeđe'' preko ruba usana. Ovaj trik izgleda besprijekorno dok ga on radi, ali definitivno nas zanima kako bi izgledao u ''našoj kućnoj radinosti''. Kao završni korak na putu prema punim usnama, Scott koristi nude olovku za usne kojom ponovi linije kremastog bronzera koji se nalazi ispod te tako dodatno da puninu usnama. U konačnici, Scoot smatra da sjajne usne uvijek izgledaju punije pa sjajilo uvijek nanosi od sredine prema van i pobrine se da njime definitivno dotakne rubova usana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Barnes (@scottbarnes68) on

3. Tajna sjaja je proizvod koji košta manje od 50 kuna

Jesi li već uočila da se, osim lice, i cijelo tijelo Jennifer Lopez uvijek sjaji? Dobar dio tajne tog sjaja leži u Scottovom omiljenom drogerijskom proizvodu. Kao završni touch njenog body make-upa za crvene tepihe, on je uvijek pošprica Neutrogena Ultra Sheer Lightweight Sunscreen SPF 30 sprejem koji je u Americi dostupan u svakoj drogeriji, a ti ga možeš nabaviti na Amazonu ili i-Herbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Barnes (@scottbarnes68) on

 4. Ombre-obrve su trend koji treba zaobići

Scott smatra da su obrve jako važan dio lica te da nisu pitanje trenda. Najgorim beauty trendom smatra valovite obrve i ombre-obrve koje su prije nekoliko sezona preplavile Instagram. Za Scotta je poznato da može konturama izmijeniti lice te da nanosi mnogo slojeva šminke na lice, ali i dalje obožava njegovati prirodni i uredni izgled obrva.

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Barnes (@scottbarnes68) on

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0