Horoskop

Ovih pet horoskopskih znakova često muči prošlost i to im je veliki uteg u životu i ljubavi

  • Ovim horoskopskim znakovima nije lako živjeti ovdje i sada, često ih muči prošlost i nikako da je se riješe 
  • Ponekad je sasvim normalno preispitivati neke događaje i postupke iz prošlosti, ali ako to utječe na sadašnjost, mogao bi se pojaviti ozbiljan problem
  • Borba s prošlošću često je uteg za ovih pet znakova, a nerijetko znaju zbog toga upadati u probleme
  • Pročitaj više: Ovi horoskopski parovi savršeno se slažu na intelektualnoj razini i uživaju u razgovorima

Ako te stalno sustižu neki protekli doživljaji, to može biti prilično neugodno. Osobito kad je riječ o ljubavnom životu. Sasvim je normalno povremeno se sjetiti nekog bivšeg. Međutim, ako to utječe na aktualnu ljubavnu sreću te se ne možeš normalno prepustiti partneru, onda to itekako može škoditi vezi. Osobe rođene u ovih pet horoskopskih znakova stalno se bore sa svojom prošlošću. 

Bik 

Osobe rođene u znaku bika rado se drže rutine te teško prihvaćaju promjene. Zbog toga im, a osobito kad je riječ o ljubavnom životu, treba puno vremena kako bi se otvorile te pokazale svoju povredljivu stranu. Osobito ako je bika u prošlosti partner varao ili lagao, jako mu je teško ponovno vjerovati nekome. 

Možda vas zanima Oni nam čuvaju leđa: Evo koji su horoskopski znakovi potencijalno najbolji muževi, ali i oni koji to nisu Miss7 Horoskop

Rak 

Senzibilni rakovi teško mogu ostaviti prošlost u stanju mirovanja. Ako su nekoga zaključali u svoje srce, ta će osoba uvijek imati unutra mjesta – svejedno što se dogodilo. Pošto su osobe rođene u znaku raka sklone „romantizirati“ svoje stare veze te sve promatrati kroz ružičaste naočale, time mogu sabotirati sadašnju vezu. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Vaga 

Osobe rođene u znaku vage jako cijene i vole harmoniju. Uvijek vide dobro u svim ljudima te im teško padaju gubici i razočaranja. Svejedno radi li se o prekidu prijateljstva ili ljubavne veze – vage se teško nose s negativnim međuljudskim odnosima te to nikada ne mogu izbaciti iz glave. 

Škorpion 

Škorpioni nikada neće uletjeti u novu vezu. Treba im puno vremena kako bi se otvorili, stoga im se u slučaju poljuljanog povjerenja sruši cijeli svijet. U suprotnosti s vagama, oni ne misle čeznutljivo i tužno o starim vremenima, nego s puno bijesa i nerazumijevanja. 

Ribe 

Slično kao i osobe rođene u znaku raka, ribe su vrlo emotivne i senzibilne. Kod toga je loše sljedeće: čak i kad im neka druga osoba slomi srce, oni najprije kod sebe traže pogreške te stalno razmišljaju o mogućim uzrocima. Tako često zaborave živjeti ovdje i sada. 

Možda vas zanima Rođeni pod 'nesretnom zvijezdom': Ova 4 horoskopska znaka kao da namjerno bježe od sreće Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0