Horoskop

Oni nam čuvaju leđa: Evo koji su horoskopski znakovi potencijalno najbolji muževi, ali i oni koji to nisu

  • Mi žene smo itekako sposobne živjeti samostalno, ne oviseći ni o kome i ni o čemu, no svejedno volimo znati da imamo nekoga na koga se možemo osloniti
  • Iako je jednu jedinstvenu 'definiciju' savršenog supruga teško pronaći, neke osobine poput vjernosti, odanosti, smisla za humor i dobroćudnosti uvijek su na cijeni
  • Analizirali smo sve horoskopske znakove i poredali sve opcije od najbolje do one najgore
  • Pročitaj više: Ovi horoskopski parovi savršeno se slažu na intelektualnoj razini i uživaju u razgovorima

Što točno čini savršenog partnera? Bilo da u glavi imamo neku svoju viziju savršenstva, bilo da se oslanjamo na sve što smo ikada pročitali u časopisima, jedno je sigurno - kada je ova tema u pitanju, puni smo predrasuda. Pa ipak, unatoč njima, činjenica je da mi žene žudimo za sigurnošću. Iako smo itekako sposobne živjeti samostalno, ne oviseći ni o čijim primanjima osim naših vlastitih, nekako nam je srcu drago kada znamo da ćemo biti dobro i da imamo nekoga tko je tu za nas, i ne nužno financijski, nego i emocionalno.

Želimo nekoga na koga možemo računati i nekoga tko će nam u svemu biti apsolutna potpora i oslonac i većina tih želja stvara se u nama još dok smo djeca, bilo da naše želje dolaze od naših roditelja, baka i djedova ili društva općenito, a evo i kako nam na putu do pronalaska točno onoga što želimo može pomoći astrologija. Ovo su sve horoskopske opcije iliti svi horoskopski muževi, poredani od najboljih do najgorih.

 | Autor: Instagram @weloveourlife Instagram @weloveourlife

1. Bik 

Pripadnici ovog znaka su čvrsti i vjerni. Ovi muškarci ne žele varati, oni vole svoju stabilnost i rijetko će kada poželjeti ljuljati brod. Žene koje su u braku s muškarcem Bikom mogu se smatrati sretnicama jer će ih on poštovati do kraja života. K tome je lako  razgovarati s njim i on ne želi ništa više nego živjeti svoj život kao odan partner ženi koju voli.

2. Strijelac 

Muškarac Strijelac je izuzetno romantičan i dat će sve od sebe da usreći ženu koju voli. On je odan i drag partner, iako ponekad može biti pomalo ljubomoran. Voljeti i cijeniti ovog čovjeka znači znači imati kraj sebe osobu velikog srca i duše, a i teško da se može pronaći netko tko će nam toliko davati do znanja da mu se sviđamo kao što to rade Strijelci.

Svekrve i snahe Možda vas zanima Odnos iz pakla: Ovo su najgore kombinacije svekrva i snaha prema horoskopu Miss7 Horoskop

3. Ribe 

Muškarci Ribe vrlo ozbiljno shvaćaju svoju ulogu partnera i posvećeni su ideji da moraju financijski osigurati kućanstvo, ali i isto tako  biti romantični partneri. Oni će ženi koju vole donijeti cvijeće, skuhati večeru i pružiti orgazam života, a unatoč tome što su ponekad pretjerano osjetljivi, barem znamo da će uvijek dati sve od sebe da nas usreće.

4. Jarac 

Muškarci Jarci stvoreni su da se brinu o nama, kako financijski, tako i romantično i emocionalno. Svađe s muževima u ovom horoskopskom znaku najčešće se vode oko pitanja vezanih uz novac, no kao odani partneri, na samom su vrhu popisa najboljih muževa. Osim toga, nikada nećemo morati brinuti oko toga snima li neke druge žene jer za Jarca postoji samo jedna.

 | Autor: Instagram @jovi_travel Instagram @jovi_travel

5. Lav 

Svaka žena koja uživa u ideji da se smije uz svoga partnera do kraja života, trebala bi pronaći muža Lava jer se nitko ne voli smijati više od ovog muškarca. On je izvrstan partner s kojim se može provesti život bez puno brige, netko tko je silno odan i tko će svojoj partnerici biti apsolutna podrška. Pa ipak, neku manu mora imati, a u Lavovom su to slučaju poprilično visoki kriteriji koji nerijetko iziskuju puno truda. 

6. Rak 

Muževi Rakovi izvrsni su partneri, ali budite spremni na to da će on vrijeme najradije provoditi doma. Kada bi mogao birati, on bi radio od kuće, provodio vrijeme kod kuće i na istom se mjestu zabavljao na sve moguće načine. Kako god da se okrene, u pitanju su izrazito dobrodušne osobe, a jedini je problemčić što ćemo se ponekad namučiti da ih izguramo kroz vrata u vanjski svijet. 

7. Blizanci 

Pod uvjetom da netko nekako uspije natjerati Blizanca da se obveže, imat će posvećenog ljubavnika za sva vremena. Muževi Blizanci su čuda prirode, sve dok se lijepo odnosimo prema njima. Skloni su biti pretjerano osjetljivi i malo čangrizavi kada imaju osjećaj da ih se ne poštiva dovoljno, a iako neće fizički otići, mogli bi zato lutati mentalno. No, sve dok smo prema njima dobri, isto možemo očekivati i zauzvrat.

8. Škorpion 

Svatko tko je u braku s muškarcem Škorpionom potvrdit će kako su oni u stanju puhati toplo i hladno. Vjerojatno ste nasjeli na njegov dobar izgled i zavodljiva obećanja - i on će ispuniti ta obećanja, iako vas može držati na oprezu kada se radi o tome da se osjećate apsolutno sigurno s njim kao svojim vjernim partnerom.

 | Autor: Instagram @jovi_travel Instagram @jovi_travel

9. Ovan 

Ovnovi rado brinu o svojim ženama te im vole pružati financijsku sigurnost, ali ono što je problem je što teško ostaju vjerni. Oni jednostavno nisu za monogamiju, i iako se trude, i to ozbiljno trude, često su prvi u braku koji varaju. Naravno, svačija prva linija obrane ili dapače prevencije bi bila razgovor o ovoj temi jer su srećom uvijek otvoreni za pregovore, no ne trebamo se nadati kako ćemo ih baš mi uspjeti zaudati i pripitomiti.

10. Djevica 

Muškarac Djevica uvijek ima najbolje namjere ispuniti sve snove žene koju voli, no hoće li doista i uspjeti u tome je sasvim druga stvar. Iako ovaj muškarac želi biti najbolji, on isto očekuje i od svoje partnerice, a problem je što često ni sam ne zna što bi točno ispunilo njegova očekivanja. Njegovi bi zahtjevi mogli biti sumanuti i nerealni i lako postati ono što će ga udaljiti od svih.

Možda vas zanima Rođeni pod 'nesretnom zvijezdom': Ova 4 horoskopska znaka kao da namjerno bježe od sreće Rubrika Life&style Life&style

11. Vodenjak 

Teško da netko ima časnije i iskrenije namjere od pripadnika ovog znaka, kako po pitanju života općenito, tako i kada je u pitanju brak, no problem je što su ovi muškarci često sanjari i što su ponekad stvari koje su im na umu jednostavno nerealne. Jednom kada se ožene, ovi mupkarci imaju vrlo jaku predodžbu o tome što od tog braka žele, ali je najčešće ono što žele nemoguće ostvariti. Također, nisu baš otvoreni za razgovore o bilo kakvim bračnim problemima pa se komunikacija s njima često čini kao da im sve što im se kaže na jedno uho uđe, a na drugo izađe.

12. Vaga 

Muškarci Vage su vrlo otvoreni, vrlo karizmatični i vrlo primamljivi, a što znači da će i druge žene ovi muškarci privlačiti jednako kao i njihove supruge. Iako ovo može nekome laskati, loša je stvar što su muškarci Vage toliko ljubazni da će na kraju učiniti uslugu toj drugoj ženi, a možda čak i spavati s njom samo kako bi joj bilo lakše, ako ga ona to zamoli. Oni stvarno žele biti vjerni ljubavnici, ali su jednostavno previše fini prema svima ostalima, a što može biti veliki problem kada je u pitanju odanost.

 

Photo: Instagram @niclasjulien

Komentari 0