Horoskop
Svekrve i snahe

Odnos iz pakla: Ovo su najgore kombinacije svekrva i snaha prema horoskopu

  • Kakav odnos imaš sa svekrvom? Je li ti poput dobre prijateljice ili ste kao dva boksača u ringu? 
  • Na ovaj složen odnos utječe mnogo faktora, a puno ovisi o o tome kakav stav je zauzeo mamin sin...
  • Stoga nećemo tvrditi da je sve u horoskopskom znaku, odnosno vašoj kombinaciji znakova, ali nije ni nevažno 

Najbolja kompatibilnost ili najgore nesuglasice mogu proizaći iz činjenice da dva horoskopska znaka imaju kvocijent kompatibilnosti jednak nuli, što dovodi do neželjenih problema. Evo jednostavnog načina da dešifriraš kako se kompatibilnost može ostvariti između snahe i svekrve. Odnosno hoćeš li imati svekrvu iz pakla ili će te zvijezde pomaziti pa ćeš dobiti najbolju svekrvu na svijetu? P.S. pročitati članak mogu i one žene koje jesu u ulozi svekrve. Dakle, kako ćeš se slagati sa snahom? Jer, ruku na srce, i snaha ima boljih i lošijih...

 

Najgore kombinacije horoskopskih znakova svekrva i snaha

Ovan i jarac

Dok će ovan vjerojatno biti previše otvoren i društven, jarac bi radije bio prizemljen i proračunat te si uzeo vremena da prihvati drugu osobu. Imaju suprotne stavove, što čini njihovu vezu teškom.

Bik i lav

Tvrdoglavost bi mogla biti razlog za većinu svađa u ovoj kombinaciji. Dok lav može biti dramatičniji u pogledu svojih osjećaja, bik će biti suzdržaniji u svom izražavanju. Oba znaka imaju visoki faktor pouzdanosti pa mogu poraditi na svojim razlikama ako sputaju svoju tvrdoglavost.

Možda vas zanima Svekrve iz noćne more doista postoje – barem prema ispovijestima ovih 11 žena Rubrika Life&style Life&style

Blizanci i djevica

Uvijek promjenjivi i slobodoumni blizanci smetat će dobro isplaniranoj perfekcionisti djevici. To bi moglo dovesti do beskrajnih svađa između njih dvije. Otvorena komunikacija je ključ za rješavanje međusobnih razlika.

Rak i vaga

Rak je pretjeran s emocionalnom stranom te često ulazi u svoju ljušturu, što može smetati vagama. S druge strane, vaga može djelovati kao da ignorira raka. Iskazivanje poštovanja jedna drugoj definitivno može riješiti mnoge probleme među njima.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Škorpion i vodenjak

To su dva snažna znaka s vrlo različitim misaonim procesom. Nedostatak poštovanja za mišljenje drugoga najveći je izazov u njihovom odnosu. Jednom kad se napusti potreba za nadjačavanjem, a tvrdoglavi temperamenti omekšaju, mogu naučiti prijateljski koegzistirati.

Strijelac i ribe

Strijelac cijeni svoju slobodu i može pomisliti da je energija riba previše "ljepljiva". Ribe bi često mogle biti emocionalno povrijeđene netaktičnošću strijelca. Međutim, nije sve izgubljeno. Nad obje vlada Jupiter, planet znanja. Ako iskoriste čak i malo svoje mudrosti za razumijevanju osjećaja druge osobe, mogu izgraditi čvrste temelje ljubavi i poštovanja.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka bez problema će ući u brak - zbog novca Miss7 Horoskop

Svekrve i snahe koje su najbolje slažu

Ovo su horoskopski znakovi koji pripadaju istom elementu i stoga su njihovi odnosi gotovo idealni. 

Vatreni znakovi: Ovan, lav i strijelac

Horoskopski znakovi | Autor: Shutterstock Shutterstock

Energični, entuzijastični i zaljubljeni u dobar provod i život, rođeni u ovim znakovima dobro se razumiju. Ako tvoja svekrva i ti spadate u bilo koji od ova tri znaka, velike su šanse da ćete više biti zainteresirane za uživanje u okusima života i da nećete biti uključene u beznačajne rasprave ili svađe. Tvoja će svekrva biti živahna poput tebe, a ako ste obje u istoj kući, nikada vam neće biti dosadno. Obje ćete sigurno biti jako dobri domaćice gostima koje volite pozivati u kuću.

Kombinacije horoskopskih znakova majke i kćeri koje se dobro i koje se loše slažu Možda vas zanima Najbolje i najgore kombinacije horoskopskih znakova majke i kćeri Miss7 Horoskop

Zemljani znakovi: Bik, djevica, jarac

Zemljani horoskopski znakovi | Autor: Shutterstock Shutterstock

Ako ti i tvoja svekrva pripadate nekom od ova tri zemaljska znaka, divit ćete se međusobno prizemljenom, praktičnom i stabilnom temperamentu. To ne samo da će dovesti do dobro organiziranog doma i obitelji, nego ćete poštivati jedna drugu zbog svoje pouzdane prirode i organiziranih vještina. Zajedno možete biti sjajan tim jer obje možete biti uravnotežene.

Zračni znakovi: Blizanci, vaga, vodenjak

Zračni horoskopski znakovi | Autor: Shutterstock Shutterstock

Mislioci i komunikatori zodijaka, zračni znakovi imaju sposobnost vođenja površnih, ali i dubokih razgovora s velikom lakoćom. Mogu djelovati kao hladni i bezosjećajni, ali istina je da radije to drže za sebe. Stoga imaju tendenciju biti pogrešno shvaćeni. Međutim, svekrva i snaha u bilo kojoj kombinaciji tri zračna znaka podržavat će jedna drugu u procesu razmišljanja. Razumjet će potrebu druge osobe za prostorom i mogu biti savršen par koji može biti i druželjubiv.

Vodeni znakovi: Rak, škorpion, ribe

Vodeni horoskopski znakovi | Autor: Shutterstock Shutterstock

Vodeni znakovi su stjegonoše emocija i osjećaja. Ako je kombinacija svekrva i snaha u nekom od vodenih znakova, uvijek će biti izražavanja ljubavi i osjećaja. S lakoćom će razumjeti međusobne osjećaje i emocionalnu ranjivost. Uvijek će biti voljne pomoći jedna drugoj, podržati jedna drugu i uvijek se brinuti jedna za drugu.

Photo: Shutterstock

Komentari 0