Horoskop

Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka bez problema će ući u brak - zbog novca

  • Kaže se da novac pokreće svijet.  Pa, i istina je... Katkad i kad je ljubav u pitanju
  • To definitivno vrijedi za osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka, jer njima novac može biti centar njihova svijeta 
  • Čak i kad je ljubav u pitanju, on im zna biti glavni okidač da ih netko privuče

Bogatstvo je za mnoge ljude usko povezano sa srećom i oni jednostavno ne mogu zamisliti svoj svijet bez novca. Prilično mnogo novca. Bez obzira na to vole li svog partnera ili ne, neke ljude jednostavno osobe koje imaju puno novca instinktivno privlače. Ne mogu si pomoći i jednostavno imaju tendenciju zaljubljivati se u bogate. Premda se ljubav ne može kupiti, nekim horoskopskim znakovima srce malo brže zakuca kad je novac uključen u ljubavnu priču.

Možda vas zanima Ovo su najljepše minimalističke tetovaže za svaki horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Ova 4 horoskopska znaka nerijetko se zaljubljuju zbog novca…

1. Bik

Kada bi morao birati između ljubavi i bogatstva, bik bi izabrao bogatstvo. Usprkos činjenici da je bik jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, on ne može živjeti bez života koji si je sam izgradio. Vjerojatno će bik izići iz svoje komforne zone tek ako je u pitanju novac ili mogućnost novčane koristi od ljubavne veze, premda su tvrdoglavi i kruti u pogledu svog načina života.

2. Jarac

Kako bi osoba rođena u ovom zemljanom znaku mogla otvoriti svoje srce, uvijek se mora osjećati financijski sigurno. Jarci su spremni odreći se kratkoročnih nagrada kako bi slijedili dugoročne ciljeve, od kojih neki mogu uključivati novac. Novac i ljubav idu ruku pod ruku za praktičnu dušu poput jarca. Osobe rođene u znaku jarca često su bez emocija, a njihov jedini osjećaj zadovoljstva je kad akumuliraju više novca i statusa.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

3. Škorpion

Kada je novac u pitanju, osobe rođene u znaku škorpiona sklone su biti donekle pragmatične. Imaju beskrajnu strast za luksuzom. Oprezni su i predani u potrazi za financijskim sredstvima. Premda je škorpion vrlo tajnovit znak, bit će im drago ako pronađu trajnu vezu, a bit će dodatno zadovoljni ako dobiju i neke bonus financijske nagrade koje dolaze uz partnera.

4. Strijelac

Strijelac je vatreni znak te voli istraživati nove lokacije i stalno je u potrazi za avanturom. Jednostavno zato što žele akciju i zabavu u svom životu, mogu se zaljubiti u nekoga zbog novca ako im ta osoba može ispuniti želju za putovanjima u financijskom smislu. Veća je vjerojatnost da će slijediti novac ako namirišu svoju korist u tome…

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka imaju najviše smisla za modu Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock

Komentari 0