Horoskop
Kombinacije horoskopskih znakova majke i kćeri koje se dobro i koje se loše slažu

Najbolje i najgore kombinacije horoskopskih znakova majke i kćeri

  • Odnos između majki i kćeri vrlo je poseban 
  • Horoskopski znakovi također utječu na to koliko je njihov suživot harmoničan ili konfliktan
  • Otkrit ćemo ti najbolje i najgore kombinacije horoskopskih znakova majke i kćeri

Teško da je bilo koji drugi obiteljski odnos tako intenzivan kao onaj između majke i kćeri. Može se obilježiti snažnom i dubokom ljubavlju, ali i brojnim svađama. Horoskopsko zviježđe igra važnu ulogu: baš kao i u vezama u paru, u obitelji postoje kombinacije koje izvrsno funkcioniraju, ali i one u kojima se krah dogodi gotovo svaki dan

Ovi horoskopski parovi majka-kći savršeno su skladni

Lav i vodenjak

Majka lav je rođeni vođa. Gotovo sigurno će sjediti u vijeću roditelja i boriti se za prava svog djeteta. Ali, s njom se možeš i dobro zabaviti. Uopće nije nevjerojatno da će kćer vodenjak na svoj prvi rock koncert otići u pratnji majke, gdje će oboje oduševljeno plesati u publici. Mama lav uvijek će htjeti ono što je najbolje za svoju kćer, a pritom će joj dopustiti slobodu da to učini.

Bez novca na kraju mjeseca Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi redovito ostanu bez love na kraju mjeseca Miss7 Horoskop

Rak i rak

Kad razmišlja o svojoj majci, kćer rođena u znaku raka bit će ispunjena ponosom. Majke rakovi nisu tek izuzetno društvene osobe, one također imaju obje noge čvrsto na zemlji i s lakoćom upravljaju svojim poslovima. Sve dok to nije (pre)strašno za kćer, ovu kombinaciju majke i kćeri karakterizira sklad i poštovanje.

 | Autor: Unsplash/Luana Azevedo Unsplash/Luana Azevedo

Jarac i škorpion

Škorpion je savršeni perfekcionist, kao iz priručnika. Što se tiče obrazovanja, želio bi napraviti sve kako treba i pedantno se priprema za ovu ulogu. Međutim, čim dijete ugleda svjetlo dana, majke škorpioni osjećaju intenzivnu ljubav koja ih potpuno obuzima. Zato mame škorpioni svojim kćerima opraštaju sve manje i veće pogreške koje sebi nikada ne bi dopustile. Za jarca, s druge strane, upravo je to prava mješavina sigurnosti i slobode koja im je tako nužno potrebna.

Možda vas zanima Ovim horoskopskim znakovima nije potreban novac da bi bili sretni Miss7 Horoskop

Između ovih parova majka-kćer postoji razdor

Lav i riba

Vatrenim lavovima treba puno pažnje. Ribe se brzo toga prestraše, jer radije budu same. Za spajanje ova dva znaka potrebno je puno strpljenja i majke i kćeri. Premda oboje duboko u sebi osjećaju veliku ljubav, ovaj odnos obilježen je brojnim sukobima.

Ovan i djevica

U ovom sazviježđu susreću se vatreni (ovan) i zemljani (djevica) znak. Dok djevica mudro važe prednosti i nedostatke prije nego što nešto napravi, ovan želi udariti glavom kroz zid. To je osobito iscrpljujuće kada osoba rođena u znaku ovna ima ulogu majke. Onda se preporučuje moto: pričaj, pričaj, pričaj, ali i idealno bi bilo da pronađete zajednički hobi koji vas povezuje.

 | Autor: engin akyurt/Unsplash engin akyurt/Unsplash

Rak i strijelac

Osobe rođene u horoskopskom znaku strijelca trebaju svoju slobodu više od ostalih znakova zodijaka. Ako im netko oduzme dah, strijelci će postati nemirni i povući se. Emocionalni rakovi se teško nose s tim: zahtijevaju puno ljubavi i pažnje, a odbijanje brzo shvaćaju osobno. U ovoj konstelaciji oboje moraju napraviti kompromise kako bi funkcionirala skladna obiteljska svakodnevica.

Ovan i strijelac

Ovdje se susreću dva vatrena znaka u obitelji i to može biti prilično eksplozivno. Oboje spaja velika želja za životom i stalna potraga za zabavom i pustolovinama. Ono što se kasnije može razviti u duboko prijateljstvo između majke i kćeri, u djetinjstvu je obilježeno brojnim izljevima bijesa i razlikama u mišljenjima, što oboje može dovesti do ruba očaja.

Photo: shutterstock

Komentari 0