Horoskop

Ovi horoskopski parovi savršeno se slažu na intelektualnoj razini i uživaju u razgovorima

Među nama ima puno romantičara koji vjeruju u princa na bijelom konju, koji se ne daju pokolebati ljubavnim pesimistima i u upornoj su potrazi za 'onim pravim'. Oni si postavljaju kritično pitanje: Tko mi doista odgovara? Pitanje na koje nije lako odgovoriti. Ali, to je lakše odgovoriti ako imamo astrološku podršku. Naime, premda mnogi ne vjeruju u to, naši horoskopski znakovi zapravo su vrlo korisni pokazatelji pri odabiru partnera!

Neki horoskopski znakovi jednostavno se bolje nadopunjuju od drugih. To prvenstveno ima veze s dotičnim karakternim osobinama, a ne s tjelesnom privlačnošću. Kod nekih kombinacija horoskopskih znakova programirana je svađa i neslaganje, dok si drugi karakterno i intelektualno savršeno odgovaraju, pa bismo definitivno trebali uzeti u obzir astrologiju, kao i intelektualne značajke pojedinog horoskopskog znaka, pri odabiru partnera.

Možda vas zanima Horoskopska top lista: Svi znakovi rangirani od najvećih ljenjivaca do neumornih radilica Rubrika Life&style Life&style

Djevica i bik

Djevica je izuzetno elokventna osoba s kojom se može razgovarati o svemu što se tiče Boga i svijeta. Ali, zbog svog perfekcionizma, ovaj bi se horoskopski znak mogao s vremena na vrijeme malo opustiti i više uživati u životu. Tu na scenu stupa bik. Ovaj je horoskopski znak pravi životni znalac te uspijeva izvući djevicu iz svoje ljušture. Istovremeno bik uči s vremena na vrijeme pritisnuti kočnicu i strukturirati se. Financijski su oboje vrlo mudri te vuku u istom smjeru: znaju da je trošiti novac lijepo, ali mora se i štedjeti. Oboje vole uredne međusobne odnose više od svega! 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Psiholozi odgovaraju na pitanje što moderna žena očekuje od muškarca

Rak i ribe

Na intelektualnoj razini su ovi vodeni znakovi potpuno usklađeni, jer osim svog eruditizma i sklonosti ka umjetnosti, vrlo su empatični i emotivni. Ovi horoskopski znakovi posebno su prijemčivi i otvoreni za ono što je dobro ili šteti drugome. Empatičan rak također može jako dobro podnijeti kada ribe ponekad izgube kontrolu nad stvarnošću i prepuste se svojim sanjarenjima. Međusobno razumijevanje i empatija je stoga posebno izražena.

Možda vas zanima Ovo su najnačitaniji i najinteligentniji horoskopski znakovi, njihov mozak radi 'sto na sat' Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak i blizanci

Vodenjak je vrlo kreativan i pun života, a ovaj horoskopski znak iznad svega uživa u svojoj slobodi i ne mrzi ništa više od monotonije i nečinjenja. Što se tiče sklonosti ka hedonizmu, ovaj horoskopski znak bi se mogao dobro usporediti s bikom, jer se po toj osnovi izvrsno razumiju. Međutim, vodenjak je toliko ekstravagantan da će čak i bik početi lupati kopitom. Tu dobro na scenu stupa horoskopski znak blizanci – zračni znak se smatra posebno komunikativnim i znatiželjnim. Konstelacija kreativnosti i znatiželje je optimalna, a zahvaljujući svojoj neodlučnosti, blizanci bez problema popuštaju pred stalno novim idejama vodenjaka. A ako i kreditna kartica zasvijetli crvenom bojom, nema veze, život je kratak!

 | Autor: Unsplash Unsplash

Lav i strijelac

Lavovi su vrlo strastveni horoskopski znakovi koji žele osvajati. To je dio njihove ljubavne igre. U poduzetnom i poslovno nastrojenom strijelcu budi se lovački instinkt, jer je lav u iskušenju da ima tako aktivan i sposoban znak zodijaka kao ljubavnika. Intelektualno su oboje vrlo znatiželjni i oboje žele dominirati, ali također oboje instinktivno osjećaju da su dobar par i da se zapravo nadopunjuju. Vatra među njima definitivno konstantno bukti! 

 

Photo: Unsplash

Komentari 0