Horoskop

4 horoskopska znaka koja će u travnju sreću pronaći na neočekivanom mjestu

  • Proljeće je stiglo, a neki horoskopski znakovi mogu se jako veseliti mjesecu travnju
  • Neki će pronaći puno sreće u stvarima u kojima se to najmanje očekuje 
  • Otkrit ćemo ti jesi li jedna od odabrane četvorke koje očekuje puno sreće i radosti u narednim danima

Proljetna groznica za mnoge horoskopske znakove znači sreću. Sve cvjeta i oživi, pa tako i mi osjetimo nalet energije, želimo puno toga napraviti ili promijeniti, a neki će također osjetiti ugodne leptiriće ljubavi u trbuhu. Međutim, četiri horoskopska znaka ističu se u zodijaku naredni mjesec, jer ih očekuje vrlo sretan niz, ali na nekim neobičnim mjestima, u neočekivanim situacijama. 

Možda vas zanima Evo zašto je doista prekrasno u životu imati blisku osobu rođenu u horoskopskom znaku ovna Miss7 Horoskop

Ova 4 horoskopska znaka će u travnju pronaći sreću na neočekivanom mjestu:

Bik: sreća u svađi, ali s onom pravom, srodnom dušom 

Naći ćeš sreću u konfrontacijama. Svi znamo da ti je ugodno biti tvrdoglava, da imaš naoštrene rogove i odbijaš se promijeniti, ali dogodit će se nešto neobično u vezi s tvojim 'protivnikom', jer ćeš brzo dobiti osjećaj da si pronašla srodnu dušu. Drugu polovicu sa suprotnim stajalištima. Osobu koja će ti pomoći ne samo artikulirati svoj stav o nečemu, nego koja iznosi na vidjelo i pomaže ti razumjeti i svoje stavove. Tvoja najviše frustrirajuća kvaliteta može biti tvoje odbijanje da se izjasniš i objasniš svoje stavove, ali ovaj će susret kristalno razjasniti tvoje razmišljanje i uvjerenja. Kad si u mogućnosti raspravljati na ovoj višoj razini, neke će negativne emocije biti uklonjene. Vidjet ćeš ljepotu u fokusiranju na logiku i susretu s jednakim, na ravnopravnom terenu.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Blizanci: puno ljenčarenja nakon što naučiš reći "ne". Napokon 

Tvoja neočekivana sreća doći od nakon što kažeš „ne“. Uvijek si tako zauzeta, uklapaš sve pozive u svoj raspored, ali ovog mjeseca planirat ćeš unaprijed biti lijena. Odblokirat ćeš određeni broja dana ili sati tako da ćeš raditi apsolutno ništa, naći ćeš si izgovor kako bi rekla „ne“ nekom dosadnom događaju, zabavi za koju si ionako preumorna da bi išla, te prijatelju koji misli dobro, ali bi postao prijelomna točka u društvenom kalendaru ispunjenom do vrha. Nema svatko i svo pravo na svaki trenutak tvog slobodnog vremena. Možeš provesti cijelu subotu gledajući filmove, a da sa strane ne pereš rublje ili kuhaš. Što god da se čini neproduktivnim, osloni se na to. Tvoje baterije će se konačno moći napuniti.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Djevica: lucky looser, tvoja je nova, sretna uloga

Bit ćeš najsretnija gubitnica ovog mjeseca. Znamo da to zvuči poput svetogrđa, ali radit ćeš (i uživati) u nečemu natjecateljskom samo zbog sudjelovanja. Trči utrku i dođi zadnja. Sjedni za računalo i igraj svoju omiljenu igricu i izgubi. Otiđi na trivijalnu večer gdje nećeš gledati seriju ili film koji si gledala milijun puta. Samo napravi nešto u čemu nećeš pobijediti i uživaj u spoznaji kako je to dovršiti zadatak bez porazne težine vlastitih očekivanja. Ne dolazi sve u životu s tako visokim ulozima. Nećeš živjeti, a niti umrijeti držeći na prvom mjestu ljestvice udarnika. Ali, možeš se jednostavno zabaviti – i to dobro, kao što već duže vrijeme nisi. 

Jarac: nepromišljene odluke koje donose užitak

Tvoja sreća ovog mjeseca dolazi od trenutačnog zadovoljstva. Poznata si po svojoj strpljivosti, pragmatizmu, financijskoj stabilnosti, ali ovaj mjesec idi punim plućima te neka tvoj moto bude: „Želim to, imat ću to“. Vidiš par cipela u trgovini? Novu knjigu? Fora kapa na Instagramu? Isprobaj kako je dobar osjećaj jednom reći „da“ samoj sebi. Ne kažemo da odeš kupiti novi auto ili vikendicu, ali prepusti se užitku kupnje neke sitnice koja ti neće pomoći. Uživaj u plodovima svog rada. Tvoja plaća nije zamišljena da se uokviri i objesi na zid.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Možda vas zanima Horoskopska top lista: Svi znakovi rangirani od najvećih ljenjivaca do neumornih radilica Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0