Horoskop

Evo zašto je doista prekrasno u životu imati blisku osobu rođenu u horoskopskom znaku ovna

  • Danas, 21. ožujka, nastupa vladavina horoskopskog znaka ovna 
  • Osobe rođene u znaku ovna učinit će sve za svoje najmilije i uvijek su tu za dobre prijatelje kada im treba otvoreno uho za njihove brige i potrebe
  • Pogledaj zašto je svom životu dobro imati osobu rođenu u  horoskopskom znaku ovna

Postoje neke osobe koje su ti u životu doista posebne, bilo da se radi o najboljem prijatelju, prijateljici, dečku... Jedno drugome posvećujete puno pažnje, zajedno doživljavate najsmješnije stvari i možete računati jedno na drugo u svakoj situaciji. To osobito dobro funkcionira ako je ta osoba rođena u horoskopskom znaku ovna. Čestitamo! 

Što ih to čini tako nezamjenjivima

Naime, ovnovi se vole boriti za svoj život i vole se afirmirati. Nije ni čudo, ipak njima vlada planet moći Mars i donosi im veliki plus u energiji te pregršt samopouzdanja. Ovan točno zna za što je sposoban i sigurno se ne podcjenjuje. Njegova ambicija je njegova snaga. Konkurencija ga ne plaši, samo ga unapređuje. Kad ovan nešto naumi, ne odustaje lako. Njegova snaga volje je njegova jedinstvena moć koju ništa i nitko ne može dirnuti.

Možda vas zanima Astrologinja savjetuje kako flertovati s nekim na temelju njegovog horoskopskog znaka Miss7 Horoskop

Koliko god njegov karakter čini ovna jakim, ponekad mu se isti nađe na putu. Naime, ovnovi su nepredvidivi i ponekad se izgube u svojoj žeđi za akcijom. Nestrpljivost i impulzivnost čine ih ponekad nemilosrdnima i sebičnima. Komplicirano razmišljanje nije za ovna. Želi sve brzo i odmah. 

Ovnovi traže osobe kojima mogu vjerovati. Izvana djeluju žilavo, ali kad ih upoznaš, pokažu se osjećajnima. Ali, jednostavno ne znaju dobro pokazati svoje osjećaje. Ovnovi su ponekad brzopleti i prgavi, pa se s njima često posvađaš. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ponašanje ovna odražava se na sva područja života. Svatko tko voli malo strastvene drame neće požaliti što je proveo vrijeme s ovnom. Ljubav i požuda su vrlo blisko povezane. Vjeran svom elementu, vatri, ovan je energičan ljubavnik. Voljena osoba je kao plijen divlje životinje, koja ljubav s ovnom čini samo uzbudljivijom i senzualnijom.

Partner s kojim sve dijeliš

Ovan ne odustaje sve dok ne dobije ono što želi. Međutim, to može biti iscrpljujuće. Dakle, ako sanjaš o mirnoj i skladnoj idili, trebala bi se kloniti ovna. Međutim, oni koji više vole vatrenu strast osjetit će veliku radost s ovnom. Erotizam i zavodljivost jake su strane ovna, kako za muškarce tako i za žene. Povrh toga, ovan ne zaboravlja svoju odlučnost da bude najbolji - pa i ukrevetu. 

Međutim, ovan je savršen prijatelj, ali i partner, s kojim možeš podijeliti bilo što. Bilo da se radi o brigama, sreći ili porazima, na njega se uvijek možeš osloniti. Uvijek će ti čuvati leđa i podržavati te u tvojim ludim snovima i planovima.

Ali, budući da je ovan vrlo introspektivan, ponekad mu nedostaje osjetljivosti za međusobne probleme. I moraš izdržati njegov nemilosrdno izravan način. Poznat je po tome što je čvrst kada treba izraziti svoje mišljenje, jer ne voli neiskrene osobine. Ovan nas ponekad gura do krajnjih granica svojom žustrom prirodom, ali daje puno više nego što uzima. 

Evo zašto je dobro u svom životu imati horoskopskog ovna...

1. Ovnovi su vrlo pustolovni

S ovnom ti zajamčeno nikada neće biti dosadno! Uz horoskopski znak strijelac, ovnovi spadaju među najživlje i najneovisnije znakove zodijaka. Ovan doslovno svako malo upada u razne avanture - bilo na poslu, u ljubavi ili na putovanju. U najmračnijim i najtežim fazama života uvijek imaju spasonosnu ideju koja daje puno zamaha i pozitivne životne energije. To ih čini osobom koja se brine za najviše raznolikosti.

2. Ovnovi su opušteni

Bilo kao društvo na zabavi, u vezi ili kao kolega s posla, ovnovi su uvijek nekomplicirani. Nemaju problema napraviti prvi korak prema drugim ljudima i jednostavno se slažu sa svakom osobom. Zgodno, jer nikada ne moraš brinuti je li im doista zabavno ili nije. Ovan uvijek izvuče najbolje iz najneugodnijih situacija. Uvijek otvoreno i direktno izražava svoje misli i brige pa je lako održati prijateljstvo s njim. 

 | Autor: Pixsell/ABACA Pixsell/ABACA

3. Ovnovi su odani prijatelji

Ovnovi su prave stijene i uvijek se možeš osloniti na njih. Imaju otvoreno uho za svakog prijatelja i uvijek su na njihovoj strani savjetom i djelom. Na njih uvijek možeš u potpunosti računati, osobito u teškim životnim fazama. Prijateljstvo s ovnom obično traje cijeli život.

4. Ovnovi su vrlo staloženi

Nema panike! Teško da bilo koji horoskopski znak može zadržati mir u teškim situacijama kao što to čini ovan. Stres na poslu? Nema problema za ovnove. Višetjedni telefonski razgovori sa svojom prijateljicom zbog njezinih ljubavnih jada? Ovnovi to lako mogu podnijeti. Jednostavno je fascinantno koliko su ovnovi staloženi i strpljivi. Zašto tako dobro funkcioniraju? Uvijek uspijevaju pronaći svoj unutarnji centar i mir.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

5. Ovnovi su uvijek iskreni

Ovnovima je istina jako važna! Među prijateljima i u vezama jednostavno ne znaju lagati. Ako iznevjeriš njihovo povjerenje, trebat će proći puno vremena prije nego što ti opet oproste. Dakle, ako si prijateljica ili partnerica osobi rođenoj u znaku ovna, možeš računati na to da će uvijek biti lojalna i poštena. Naime, to je izuzetno bitno za horoskopski znak ovna.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0