Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Tri horoskopska znaka sada je teško zaustaviti, a neki ipak moraju biti na oprezu

Sada akcija dobiva boju poduzetnog ovna i karakterizirana je žarom za akcijom, hrabrošću, borbenošću, asertivnošću. a također i s malo nestrpljivosti i agresivnosti. 

Tjedni horoskop od 20. do 26. ožujka 2023. godine

Ovan je prvi znak zodijaka. S njim počinje proljeće, a kako smo dio tog sustava i mi u sebi promatramo što se događa u prirodi. I mi sada želimo zasukati rukave i uroniti u nove (osobito ljubavne) avanture pune strasti. Sunce u znaku ovna daje nam energiju i hrabrost za nove projekte i životne promjene. 

Tjedan je stvoren za teške stvari i iz drugog razloga, budući da je sunce u sekstilu prema Plutonu. Sada smo otporniji nego inače. Snažno se afirmiramo, a budući da je Merkur već prethodio suncu i također je u znaku ovna, brzo sve shvaćamo te naše riječi imaju određenu oštrinu. 

Međutim, skloni smo brzati pa možda prvo kažemo nešto, a tek onda razmišljamo. Sve zajedno, ove konstelacije prirodno kriju određeni potencijal za agresiju koji ne bismo smjeli zlorabiti.

Ali, imamo i duševnu stranu ovog tjedna. Miroljubiva Venera u znaku bika i osjetljivi mjesec u znaku riba čuvaju nas od pretjerano napetih situacija i nereda ovaj tjedan.

Možda vas zanima Astrologinja savjetuje kako flertovati s nekim na temelju njegovog horoskopskog znaka Miss7 Horoskop

Jarac

Ljubav: Samci koriste svaku priliku za upoznavanje novih ljudi. To će biti nagrađeno: Venera ti početkom proljeća omogućuje lijepe trenutke pune nježnosti. Čak je i kod parova sve ružičasto. Teško da može biti skladnije!

Posao: S intuicijom i osjećajem za međuljudske odnose možeš postići najviše u svom poslu. Nije ti bitan samo uspjeh, nego i zabava na poslu. Venera ti ovaj tjedan donosi genijalne ideje. Međutim, u euforiji bi mogla potrošiti previše novca na lijepe stvari.

Zdravlje: Sada jako pridaješ pažnju zdravom načinu života. Venera i Saturn te jačaju i daju ti karizmatičan, a u isto vrijeme vrlo samouvjeren izgled. Kondicijski treninzi idu ti dobro, a bez kretanja u svakodnevnom životu doista ti nešto fali.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Izazovne zvijezde te čine izazovnom. Kao samac bit ćeš kritična, a tvoja očekivanja vrlo visoka. U vezi si? Sada partner ne smije biti nemaran, inače će doći do žučnih rasprava. Treba ti više finoće kako bi postigla ono što si zamislila.

Posao: Imaš puno posla i moraš dobro organizirati svoj raspored. Timski rad zahtijeva više vremena, a kreativni projekti idu sporo. Sjajno je to što je sve u vezi s ažuriranjem računala i tehnologije jednostavno za tebe i otvara ti nove mogućnosti. Tvoja prednost ovog tjedna: Merkur ti donosi sreću s novcem.

Zdravlje: Mars ti daje puno snage i čini te učinkovitom u svakodnevnom životu i u sportu. Također si psihički u dobroj formi i razvijat ćeš novo samopouzdanje. Međutim, kada je riječ o njezi i ljepoti, postoji blaga sklonost alergijama. Pažljivo isprobavaj nove proizvode.

Ribe 

Ljubav: Imat ćeš puno sreće u ljubavi. Slobodni će flertovati, ići na spojeve i možda će doživjeti veliku romansu. Venera ti nudi upravo ono što ćeš si zamisliti. U vezi si umiljata i zaigrana u isto vrijeme. Imat ćeš osobito lijep tjedan pun ljubavi.

Posao: Tvoj timski duh i simpatična priroda pomoći će ti da napreduješ u svom poslu. Razvijat ćeš kreativne ideje koje će također biti dobro prihvaćene. Kad je novac u pitanju, primjećuje se ljubav prema ljepoti: dosta trošiš na luksuz i slobodno vrijeme.

Zdravlje: Venera te mazi: izgledaš sjajno i uživaš u njezi i tretmanima ljepote. Psihički si uravnoteženija. Ali, kad treniraš, daješ manje gasa. I to je uredu, sada radije radi sve polako.

Možda vas zanima Horoskopska top lista: Svi znakovi rangirani od najvećih ljenjivaca do neumornih radilica Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ljubav: Dobar odnos s partnerom osigurava da zajedno postignete puno toga. U svakodnevnom životu ste uigran tim, a i u krevetu se izvrsno slažete. Kada je riječ o novim kontaktima, samci se ne oslanjaju samo na izgled. Također žele dobro popričati s novom simpatijom.

Posao: Timski rad ide ti jako dobro i možeš se osloniti na svoje kolege. Dobro ćeš se predstavljati i razvijati pametne ideje i praktična rješenja. Vrlo si oprezna sa svojim novcem. Ako je kvaliteta odgovarajuća, nisi škrta. Inače, tjedan je idealan za potpisivanje važnih ugovora.

Zdravlje: Tvoje su mentalne moći goleme ovog tjedna i svojom snagom misli oblikovat ćeš svoju sudbinu. Jaki živci su plus koji ti daje veliku suverenost u svakodnevnom životu, u sportu i u svim tvojim projektima.

Bik

Ljubav: Samcima je Kupid na vidiku: seksi flertovi i uzbudljiva afera su nadohvat ruke. Venera također osvježava međusobne osjećaje u vezama i ponovno snažno raspiruje erotsku vatru.

Posao: Djeluješ samouvjereno. Povoljne zvijezde potiču te na tvom putu prema gore. Ipak, lojalna si kao kolegica i paziš da ostaneš korektna u timu. Moraš pripaziti na financijske prednosti i pronaći povoljne cijene prilikom kupovine.

Zdravlje: Venera djeluje na tebe poput tretmana ljepote. Živnut ćeš, biti dobro raspoložena i jednostavno ćeš imati više samopouzdanja. Ovo je doista dobar tjedan u kojem možeš pronaći savršenu ravnotežu između tijela i duše. U slobodno vrijeme se opuštaj.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Erotski planet Mars daje žar samcima. Aktivno ćeš tražiti flert koji odgovara tvojim idejama o avanturi i erotici. I pronaći ćeš ga. Kod parova je sve u najboljem redu. Seks je dobar, a svakodnevni zajednički život lijepa zabava.

Posao: Prštiš od motiva i ambicija. Napadaš i želiš obaviti sve zaostatke. Jako dobro ćeš napredovati, a istovremeno ćeš dobiti još više od svog novca. Merkur i Mars potiču uspjeh i prihode. Imat ćeš smisla za dobar posao.

Zdravlje: Razina tvoje energije je visoka i sada si možeš vjerovati više nego inače, jer Mars djeluje okrepljujuće i daje ti golemu snagu. 

Rak

Ljubav: Venera ti daje romantične impulse koji ti olakšavaju da budeš osjetljivija i privrženija kao partner. Ovakav razvoj događaja je doista dobar za tebe i tvoju vezu! Samci će privlačiti fanove. Intuicija te ne vara, koketirat ćeš s perspektivnim kandidatima.

Posao: Venera te podržava u odnosima s kolegama, kupcima i šefom. Timski rad karakterizira simpatičnost i sada možeš proširiti svoju mrežu. Moguće je da ćeš dobiti povišicu. Međutim, kada je u pitanju trošenje novca, sklona si biti pretjerano velikodušna. Bolje se malo suzdrži.

Zdravlje: Svakodnevni život teče kako želiš i svladavat ćeš sve izazove koji ti se nađu na putu. Dobro upravljaš svojom energijom i uvijek si dopustiš dovoljno vremena za opuštanje. Inače, kozmetički tretmani posebno su blagotvorni zahvaljujući Veneri.

Možda vas zanima Ovo su najnačitaniji i najinteligentniji horoskopski znakovi, njihov mozak radi 'sto na sat' Rubrika Life&style Life&style

Lav

Ljubav: Kao samac si maštovita i željna avantura. Međutim, tvoji obožavatelji nisu dovoljno romantični i uzbudljivi pa će se većina toga zapravo odvijati samo u tvom svijetu mašte. Parovi teško pronalaze vremena za zajedničko vrijeme. Rutina u vezi ne bi trebala postati navika. Osvježi vezu!

Posao: Budi oprezna s novcem i nemoj previše trošiti! Pametno pregovaranje se isplati. Na poslu ti treba više slobode za vlastite ideje. Ono što je super jest da te tvoj osjećaj za ljude vodi u pravom smjeru.

Zdravlje: Tvoja sadašnja razina energije je impresivna. Vješto skrivaš stres i užurbanost. Osiguraj si dovoljno vremena za opuštanje. 

Djevica

Ljubav: Samci imaju veliku želju za avanturom. Venera ti daje impulse koji snažno zagrijavaju tvoje osjećaje. Sada bi se lako mogla zaljubiti. Parovi također doživljavaju intenzivnu fazu. Međutim, vrlo brzo nastaju verbalne bitke ako partner ne sudjeluje na željeni način. Jedno je sigurno: neće ti biti dosadno.

Posao: Trebaju ti izazovi i voliš pokazati što znaš. Radit ćeš brzo, delegirati i optimalno koordinirati. Dobro će ti ići kreativni posao. Kad je riječ o financijama, ipak bi trebala imati malo više osjećaja za mjeru. Sada ti bolje služe razboritost i strpljenje nego spremnost na preuzimanje rizika.

Zdravlje: Venera podiže tvoje samopouzdanje. Ne dopuštaš drugima da utječu na tebe te ostaješ u svom ritmu. Kad je pak riječ o sportu, nedostaje ti ambicija: radije ćeš se opuštati u slobodno vrijeme. Želiš  uživati u životu i ne brojiš kalorije, stoga ne bi bilo loše da ipak malo pripaziš kako ne bi pretjerala.   | Autor: shutterstock shutterstock

Vaga

Ljubav: Samci imaju sada blistavu karizmu pa će uživati u uspješnom flertovanju. Parovi uživaju u opuštenoj fazi. Svakodnevni život je lak, a seks jako uzbudljiv.

Posao: Mars ti sada daje snažne impulse za samouvjeren nastup. Konkurencija te ne plaši, nego te potiče. Financijski si, međutim, sklona brzom trošenju. Budi oprezna s novcem, a to se odnosi i na dugoročne ugovore.

Zdravlje: Mars ti sada daje veliku snagu i samopouzdanje. Tvoja žeđ za avanturom je golema. Uživanje u životu ti je na vrhu liste, a pokazuješ i što možeš u sportu. Sve će funkcionirati izvrsno ako znaš svoje granice.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka često se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Ljubav: Zvijezde samcima sada otežavaju odabir kandidata. Neptun jača tvoju maštu, ali Venera obuzdava erotske porive. Parovi se snažno privlače, ali također riskiraju da pretjeraju. Oprezno s verbalnim sukobima. Možda misliš da je to smiješno, ali tvoj se partner osjeća povrijeđeno.

Posao: Malo rutine ti sada ne smeta. Svjesno izbjegavaš krizne sastanke. Kao kolega si pouzdana i empatična. Pažljivo rukuješ s novcem i krećeš se samo sigurnim područjem. To će ti se dugoročno isplatiti. Jedna poslovna ponuda će te jako usrećiti.

Zdravlje: Osjećaš da ti ovaj tjedan treba više odmora. Dobro će ti doći opuštanje u toplicama ili njega finim kremama kod kuće. Saturn i Neptun također preporučuju dodatnu dozu sna.

Strijelac 

Ljubav: Samci su spremni za napad. Koketirat će gotovo agresivno i mogli bi natjerati opreznije sugovornike na bijeg. Bolje da budeš malo nježnija i promišljenija. Parovi će uživati u strastvenoj erotici i oslanjati se na mijenjanje rutine u krevetu. Oprez, mogu se pojaviti emotivni i romantični deficiti.

Posao: Trio sunca, Merkura i Jupitera obećava sreću. Očekuje te sjajan tjedan s postignućima koja će se nizati jedno za drugim. Prijave i intervjui idu ti dobro. Financijski stvari idu na bolje, a jeftine stvari pružaju ti zadovoljstvo. Komunikacija i umrežavanje donose zanimljive ideje, otvaraju se novi putovi.

Zdravlje: Sunce i Jupiter povećavaju tvoj optimizam i razvijaju osjećaj proljeća. Čak i ako se ne razmećeš toliko kada je u pitanju sport, sada si još uvijek u izvrsnoj formi. Jednostavno zračiš svojom mentalnom snagom. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

 

Photo: shutterstock

Komentari 0