Horoskop

Pripadnice ova 4 horoskopska znaka rado će se udružiti sa svekrvom protiv supruga

  • Svekrva ne mora biti neprijateljica - idealno je kad imamo dobar odnos s njegovom mamom
  • Dapače, koji put taj odnos zna biti i tako dobar da će sveksi stati na snahinu stranu, protiv sina
  • Koja četiri horoskopska znaka su sklona koristiti svekrvu da im pomogne voditi "bitke" s dragim?

Neke osobe emocionalno ovise o svojim majkama čak i nakon što odrastu - znamo pokoji takav slučaj, zar ne? No nisu to samo "mamini sinovi". Postoje i mamine kćeri... No postoji i druga krajnost. Ne samo da "prirodne neprijateljice", snahe i svekrve, imaju lijep i blizak odnos (što je za svaku pohvalu) nego katkad znaju i udružiti snage. Pa ne samo da brojčano nadjačaju onog sirotana koji ostane sam na brisanom prostoru, nego mudrošću i taktikom lijepo znaju izmanipulirati da bude po njihovom. Kažu da su pripadnice nekih horoskopskih znakova, sklonije sklapati "urote" sa svekrvom od drugih.  

1. Vodenjak

Pripadnice horoskopskog znaka vodenjaka su dobroćudne supruge koje nikada drugima ne nameću svoje stavove. Međutim, kada se udaju za maminog sina, shvaćaju da moraju promijeniti taktiku. U takvim slučajevima obično igraju umne igrice sa svekrvom pa ih svojom mudrošću pridobiju na svoju stranu. Tu treba puno takta i živaca, no nagrada je promijenjen odnos snaga. Barem u nekim situacijama...

 | Autor: Instagram@greceghanem Instagram@greceghanem

2. Ribe

Ribe su dobre u laskanju. Pa tako slatkim riječima uspijevaju 'obraditi' članove obitelji kako bi bilo po njihovome. Često se upuštaju u bezobrazne taktike kako bi stekle naklonost svekrve, a viši je cilj ostvariti neki svoj plan. Ovi vodeni znakovi su vješti u upravljanju i rodbinom i supružnicima u svoju korist.

3. Rak

Kada je riječ o njihovom domu, rakovi su često manipulativni. Sve počinje kada očekuju da će im situacija ići na ruku, ali ostaju razočarani ako imaju dominantnog supružnika koji nije spreman "poslušati". Neće dvaput razmisliti o tome da se okrenu drugoj taktici od raspravljanja s mužem. Ako je tako lakše, potrudit će se da svekrva nagovori sina da pristane na nešto.

Svekrve i snahe Možda vas zanima Odnos iz pakla: Ovo su najgore kombinacije svekrva i snaha prema horoskopu Miss7 Horoskop

4. Škorpion

Škorpionke obično žele ostati u milosti svekrve. Stoga nisu voljne manipulirati drugima u svoju korist. No kad se osjećaju brojčano nadjačanima odnosno kad nakon nesuglasica svi stanu na njegovu stranu... Spremne su biti slatkorječive sa svekrvom kako bi je pridobile da prijeđe na stranu lukavog škorpiona.

 

Photo: Instagram@greceghanem

Komentari 0