Life&style

4 horoskopska znaka koji uvijek dokažu da su odličan materijal za dečka (i muža)

  • Što znači imati dobrog partnera uz sebe? To sigurno nisu samo leptirići u trbuhu - oni nisu pouzdan znak, a i brzo prođu...
  • No ako on naš život čini ljepšim, ako je sve bolje uz njega, ako je jasno da nas voli i ako još može i razgovarati o tim osjećajima...
  • Ova četiri muškarca horoskopski su dobitak u emocionalnom smislu, jednom je najjača strana iskazivanje ljubavi, drugom podrška, trećem...

Možda jedan od najpouzdanijih znakova da si našla onog pravoga jest da te ni pomisao na brak s njim ne užasava. Ako te veseli i vašu budućnost zamišljaš u ružičastim bojama, vjerojatno si na dobrom tragu. No, što je s drugom stranom? Koliko je on otvoren i spreman prepustiti se osjećajima i, još više, obavezati se, bilo na ozbiljnu vezu ili dok vas smrt ne rastavi?

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima najčešće nisu emocionalno zatvoreni i vjerojatno ih ideja da bi se veza mogla razviti u nešto više neće potaknuti da se povuku ili daju petama vjetra. Dakle, pogledajmo koji se to znakovi uvijek ispočetka dokazuju kao savršen materijal za dečka, i jednog dana eventualno i supruga. 

1. Ovan: Njegov način da kaže "volim te"

Muškarac rođen u znaku ovna neće te nazivati svakih pet minuta da ti kaže da te voli. Ali... Ovan ima mnogo bolje načine da pokaže koliko si mu važna i voli te. Njegovi načini naoko su jednostavni i ništa posebno, nema velikih riječi ni velikih gesta, ali su i daleko vrijedniju od njih. Tvoj ovan će jednostavno biti tu za tebe i uz tebe kad god je to potrebno. Bilo da te prati na dosadni domjenak u firmi i ljubazno čavrlja s kolegama, bilo da tvojim prijateljicama slaže koktele dok se vi zabavljate u vrtu, bilo da tvojoj mami treba odčepiti sudoper ili tebe pratiti na pregled u bolnicu. Bit će mu važno da upozna i poveže se s ljudima do kojih je tebi stalo. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

2. Lav: Nema zakulisnih igara, igra s otvorenim kartama

Jedna od najboljih stvari ako si u vezi s horoskopskim Lavom jest činjenica da izlaziš s muškarcem koji je vrlo komunikativan, pa tako voli s partnericom vrlo otvoreno razgovarati i o svojim razmišljanjima, osjećajima, životnim planovima. S njim ćeš vrlo lako znati na čemu si, odnosno na čemu ste, nema zakulisnih igara. Iako je općenito prihvaćeno mišljenje da muškarci moraju biti čvrsti, snažni i ne pokazivati osjećaje, istina je da oni najbolji nemaju problema podijeliti što osjećaju s ljudima do kojih im je stalo. Vrlo je vjerojatno da tvoj lavić spada u tu kategoriju i to ga čini očaravajućim partnerom koji te nikada neće "isključiti" iz bilo kojeg segmenta života. 

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

3. Strijelac: Podići će te i razveseliti i u najtežim situacijama

Humor je vrlo važna stavka u ljubavnim odnosima jer nas povezuje još i više. A muškarcu Strijelcu to je jasno kao dan. Nije da svi ljudi imaju smisla za humor, niti svi cijene duhovitost, ali strijelac zna kako u bilo kojem času nasmijati svoju dragu. Njegovi nepokolebljivi napori da te razveseli u svakoj situaciji, bilo da si imala loš dan ili te muči neki stvarno ozbiljan problem stalan su podsjetnik kako je dobro takvog muškarca imati uz sebe. Partnera koji će ti pokazati da je sve relativno, da nema problema koji se ne može riješiti, ma kako težak bio, i koji će ti u tome pomoći. Također, stijelac se ne smije svojoj partnerici odnosno na njezin račun, smije se s njom. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

4. Ribe: Jasno će ti dati do znanja da si ti njegova ljubav

Ako si u vezi s pripadnikom horoskopskog znaka riba sretnica si jer taj muškarac će ti jasno pokazati da ti je emocionalno uvijek na raspolaganju. Bez problema će s tobom razgovarati o vašem odnosu i svojim osjećajima glede toga - ipak si ti njegova ljubav. Podijelit će sve svoje tajne s tobom, otvoreno govoreći o svom porijeklu, obitelji, ambicijama, željama. Nikad ne oklijeva izraziti svoju ljubav, kao ni izgovoriti "volim te" što ga čini jednim od ove idealne četvorke. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0