Horoskop

Evo zašto je prekrasno, ali ponekad i jako zahtjevno imati horoskopskog bika u svom životu

Bikovi su jednostavni. Kao i malom djetetu, sve što im je potrebno su ljubav i sigurnost - koju prije svega očekuju od svojih partnera. Ovaj horoskopski znak uživa u životu punim plućima, voli luksuz, finu hranu i piće…

Bik je vjerojatno najraznovrsniji od svih horoskopskih znakova. Obično ga se povezuje s njegovom tvrdoglavošću, premda bikovi jednako lako mogu biti nježni, tihi pa čak i sramežljivi. Uvijek ovisi o tome kakav im je dan! Otkrivamo što se još krije iza ovog zemljanog znaka. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi su najgori kolege, stvarno znaju biti... grozni! Miss7 Horoskop

Bik uživa i šuti

Prizemljenom biku ne treba puno za sreću. Sa svojim prirodnim žarom za životom on je sunce svake obitelji ili grupe prijatelja. Otputuj s njim na jezero i bik će biti više nego sretan - priroda je njegov drugi dom. Nasuprot tome, to ne znači da ostaje bez materijalnih ili skupih stvari. Razlika je mala, ali lijepa: bikovi cijene luksuz i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo.

Zapravo, bik nema toliko temperamenta koliko se priča da ima - na kraju krajeva, on nije element vatre, nego element zemlje. Naprotiv: ovaj horoskopski znak je čak vrlo tih i suzdržan. Jedino njegova tvrdoglavost nije glasina, nego gorka istina. To znači da bik ponekad može biti prilično težak. Bik je biće navike, drži se svog mišljenja i nerado ulazi u nepoznato područje. Ukazivanje biku na njegove mane obično nama učinka. Tvrdoglavi bikovi točno znaju kada treba postupiti tvrdoglavo. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Posao i karijera: Novac mu nije poticaj 

Bika možeš pronaći u mnogim djelatnostima: poljoprivredi, gastronomiji, umjetnosti, kozmetici, financijama... popis je beskrajan. Unatoč naizgled brojnim talentima, ovom horoskopskom znaku karijera i posao nisu prioritet. Ne žele čak ni biti zaposlenici mjeseca ili zaraditi veliko bogatstvo. Glavno je da djeluju s uvjerenjem i strukturom.

Tajna iza načina na koji radi? Vjerojatno mu je sve jednostavno zato jer ne shvaća previše ozbiljno ni sebe ni druge. On samo krene - i tako postiže najbolje, najležernije rezultate. Ako je ovaj horoskopski znak preopterećen, nema problema to izraziti i odustati od zadataka. Možemo konstatirati: bikovi su kao kolege san!

Možda vas zanima Ovih pet horoskopskih znakova često muči prošlost i to im je veliki uteg u životu i ljubavi Miss7 Horoskop

Partnerstvo i ljubav: Veza mu je vjerojatno najveći dar

Kao apsolutni obiteljski čovjek bik osigurava da je njegovo društveno okruženje sređeno i dobro. Neshvatljivo mu je kako se današnje rasipničko društvo ne bori za svoje veze! Bikovi pokušavaju sve kako bi izbjegli prekid - njihov je osjećaj obveze prejak. 

Ako je ovaj horoskopski znak zaljubljen, želio bi uključiti cijeli svijet kako bi pokazao partneru svoju snažnu vezu. Izlasci su čvrsta tradicija i mogu varirati od romantičnih večera uz svijeće do filmskih večeri na kauču. Glavno je da se bikovi osjećaju sigurno. Oni jednostavno vole voljeti, ali u dugotrajnim, monogamnim vezama.

 | Autor: Pixsell/ABACA Pixsell/ABACA

Seks: Stvari postaju divlje u krevetu 

Za bika u 99,99% slučajeva do seksa dolazi jedino kad je u vezi. Seks za jednu noć ili prijateljstvo s povlasticama su netipični i rijetki. Znači, u fazi spojeva nema poziva u spavaću sobu. Ako horoskopski znak nađe nekoga zgodnog, to se stalno komunicira jasno i nedvosmisleno! Barem po ovom pitanju ne gubi vrijeme.

Bik je u krevetu strastven, žustar i senzualan. Bikovi su nevjerojatni ljubavnici i potrebna im je kontrola - vezivanje i druge igre dominacije uvijek su dobrodošle. Kao što znaš iz kičastih ljubavnih filmova, bik fikciju pretvara u stvarnost: seksualna avantura lako može potrajati cijelu noć - vremena za spavanje s bikom sigurno nema.

Prijateljstvo: Uz malo vremena i strpljenja stvaraju se najljepše veze

Bikovi zapravo nemaju neprijatelje - njihovu ljubaznu prirodu svi pozdravljaju. S druge strane, bik se često drži na distanci i u najbliži krug pušta tek nekoliko ljudi. Rizik donošenja pogrešnih i nepromišljenih odluka je prevelik. Dođe li do svađa i rasprava, ovaj horoskopski znak bježi glavom bez obzira. Možda može kasnije oprostiti, ali nikad ne zaboravlja.

Općenito, ovaj zemljani horoskopski znak je vrlo kreativan i svoje hobije dijeli s prijateljima. Ako postoji jedna stvar koju bik doista mrzi, onda je to sport. Više voli mirnu večer kod kuće! Bikovi su također dobri u čuvanju tajni, ali ne vole tračeve.

 | Autor: Pixsell/DPA Pixsell/DPA

Evo 5 razloga zašto u svom životu trebaš imati osobu rođenu u horoskopskom znaku bika

1. Bikovi su vrlo odani

Svatko tko ima partera bika zna sljedeće: ovaj horoskopski znak je nevjerojatno vjeran i dosljedan u prijateljstvima i vezi! Rijetko će postojati trenutak kada bik neće posveti punu pažnju tvojim problemima i brigama. Za bikove je najgore čuti da su loši prijatelji. Predobro znaju da u životu, osobito u teškim vremenima, puno toga ovisi o pravim ljudima.

2. Bikovi imaju veliko srce

Teško da je bilo koji horoskopski znak tako topao kao bik. Bez obzira s čime se uhvate u koštac, jedno je sigurno: ili od srca ili nikako! Osobito u prijateljskim odnosima, vrlo intenzivno pate sa svojim voljenima. Ali, tada im njihova pragmatična i realna strana pomaže da ostanu čvrsto na zemlji. Zatim taj stav prenose na svoje prijatelje s dodatkom empatije. U vezama su samouvjereni i jaki partneri koji poentiraju gotovo majčinskom toplinom.

Možda vas zanima Oni nam čuvaju leđa: Evo koji su horoskopski znakovi potencijalno najbolji muževi, ali i oni koji to nisu Miss7 Horoskop

3. Bikovi su zadovoljni

Bikovi ponekad u životu zalutaju, ali uvijek uspiju pronaći svoje središte i donijeti pravu odluku u teškim situacijama. Ne trebaju im partner ili prijatelj da ih odvedu na pravi put. Jednostavno se oslanjaju na svoju intuiciju i brzo će ponovno postati zadovoljni i sretni. Njihov pozitivan stav u životu fascinira brojne prijatelje, a osobito obitelj.

4. Bikovi su dobri kuhari

Bikovi su pravi gurmani! Ne zanimaju ih samo fini restorani, nego i sami vole zamahnuti kuhačom. Za bikove su kuhanje i dobra hrana poput terapije. To ih čini sretnima i uvijek dovodi u unutarnji centar. Nije ni čudo da su bikovi savršeni roditelji. Vole kada mogu zadovoljiti prijatelje i obitelj svojom hranom. Plus: bikovi imaju najbolje kvalitete domaćina.

5. Bikovi su kreativni

Bikovi često imaju kreativne hobije poput slikanja, izrade nakita ili pletenja. Tada mogu u potpunosti ostvariti svoju kreativnu žicu. Budući da im njihov siguran život brzo dosadi, potrebno im je puno raznolikosti i kreativnog zanosa. To je ono što ih čini uistinu sretnima. U vezama uvijek pružaju puno raznolikosti svojim spontanim idejama za izlete ili uzbudljivim večernjim planovima. Partneri i prijatelji to cijene.

Možda vas zanima Ovi horoskopski parovi savršeno se slažu na intelektualnoj razini i uživaju u razgovorima Miss7 Horoskop
Photo: Pixsell/Reuters

Komentari 0