Love&Sex
Ljubavni horoskop: nikada nećeš u potpunosti preboljeti ovaj horoskopski znak

Ljubavni horoskop: koji horoskopski znak nikada nećeš do kraja preboljeti

  • Neki ljudi dodiruju naša srca više od drugih i dugo ostaju u našim sjećanjima nakon prekida
  • Možda ih čak i uspoređujemo sa svakim novim partnerom
  • Otkrit ćemo ti koji je horoskopski znak „fatalan“ za tebe

Veza ili afera bila je nevjerojatno strastvena i intenzivna. A čak i sada kad je sve završilo, jednostavno ne možeš prestati razmišljati o zajedničkim trenucima. Ne brini, to se događa češće nego što misliš: naime, gotovo svaki horoskopski znak ima pandan koji ga čarobno privlači, ali s kojim veza jednostavno nije moguća. Ne ide s njim - ali ne ide ni bez njega. Otkrit ćemo ti koji horoskopski znak nikada nećeš izbaciti iz glave…

Možda vas zanima 3 stvari koje smo ljeti skloni zanemariti, a nikako ne bismo trebali Rubrika Beauty Beauty

Ovan

Ovan vjerojatno nikada neće zaboraviti vagu. Ovdje je neobuzdana strast susrela duhovnu romantiku – i nastala je izuzetno uzbudljiva mješavina. Ovan rijetko nađe tako nešto.

via GIPHY

Bik

S astrološkog gledišta, gotovo sve govori protiv kombinacije bika i strijelca. Ali, možda će neočekivano sjajna vibra između njih dvoje natjerati bika da dugo oplakuje ovu ljubav.

Blizanci

Blizanci i vaga slove kao dva leptira među horoskopskim znakovima. Možda je to i razlog koji je nadahnuo ovu ljubav. U svakom slučaju, katapultirala je blizanca da zavoli visine s kojih se teško može vratiti.

Rak

Kao osjetljivi horoskopski znak, rak često oplakuje svoje bivše. Međutim, riba ostavlja duboki ožiljak, jer je njegove osjećaje razumjela bolje od bilo koga drugog.

Ova 3 horoskopska znaka jako su dominantna u vezama, kod njih su posesivnost i kontrola uobičajena rutina

via GIPHY

Lav

Lagani i komunikativni vodenjak pokazao je lavu kako se razvijaju i djeluju prijateljstva - i kako puštaju da tvoj vlastiti život procvjeta. Podrazumijeva se da je egocentričnijem lavu ovaj aspekt u životu nedostajao – i bit će uvijek zahvalan vodenjaku za to.

Djevica

Na intelektualnoj razini djevica i vodenjak čine pravi par iz snova. Ali, vodenjak voli ići dalje - ostavljajući djevicu s neizbrisivim osjećajem praznine.

Vaga

Vaga i bik dijele romantičnu dušu. Međutim, premda vaga voli da se trči oko nje, ljubomorni bik pokazuje rogove – što često rezultira prekidom! Međutim, bik ostavlja trajni dojam na vagi.

via GIPHY

Škorpion

Veza škorpiona i ovna jedna je od najstrastvenijih u cijelom svemiru. Ali, budući da se dva mala ratnika često svađaju, to jednostavno ne može potrajati. Međutim, škorpion će morati dugo tražiti prije nego što ponovno sretne nekoga poput svog ovna.

Strijelac

Strijelac i ovan vatreni su znakovi, kao iz knjige. Nije ni čudo što se kod njih rasplamsa plamteća ljubav. Oboje poštuju osobni prostor koji je potreban drugom. To je odlika koja će strijelcu dugo nedostajati u svim ostalim vezama.

Ovi horoskopski znakovi nevjerni su u gotovo svakoj vezi, s njima nikad ne znaš na čemu si

Jarac

I još jedan horoskopski znak koji jednostavno ne može zaboraviti vagu: ozbiljni jarac fasciniran je njenom zaigranom lakoćom, jer mu upravo to nedostaje u životu. Dan bez vage jednostavno mu se opet učini težim.

via GIPHY

Vodenjak

Vodenjaci su potpuno zapanjeni kada upoznaju drugog vodenjaka. U krajnjoj liniji, on najbolje poznaje promjene raspoloženja i ispade samoga sebe. Veza ne može uspjeti - ali niti jedno od njih nikada se neće zaboraviti.

Ribe 

Ribama će nedostajati odanost i postojanost djevice. To ju je često spuštalo na zemlju. To će teško moći oni koji slijede nakon djevice. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0