Love&Sex
Dominantni horoskopski znakovi

Ova 3 horoskopska znaka jako su dominantna u vezama, kod njih su posesivnost i kontrola uobičajena rutina

  • Kako će se netko ponašati u vezi ovisi, između ostaloga, i o zvijezdama 
  • Različiti znakovi – različita ponašanja u vezama
  • Međutim, ova tri znaka imaju nešto zajedničko: naime, dominanti su u vezi 

Neki ljudi više se vole pokoriti drugima. Ali ne i ovi horoskopski znakovi! Zbog svoje odlučne prirode vrlo su dominantni, a osobito u vezama.

Ova tri horoskopska znaka dominiraju svojim vezama:

Bik

Bik je izuzetno posesivan. Stoga, u vezi uvijek želi potpuno kontrolirati partnera i vrlo brzo postaje ljubomoran. Zbog svoje ljubomore često živcira svoje partnere. Nažalost, svojim ljubomornim i posesivnim ponašanjem često zatruje i uništi vezu. 

via GIPHY

Lav

Lav je vrlo ponosan horoskopski znak. I u vezama je sklon dati maha svojoj aroganciji te mu zbog toga treba jako puno pažnje. Upravo zato lav i djeluje te se ponaša vrlo dominantno. Međutim, također je vrlo strastven, pa će taj segment često prevladati, odnosno partner će preći preko dominantnog lavljeg karaktera. 

Ove znakove očekuje ljeto puno ljubavi Možda vas zanima Ove horoskopske znakove očekuje strastveno ljeto puno ljubavi i puno leptirića u trbuhu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Škorpion

Škorpion je vrlo tajanstven pa je vrlo seksualno privlačan drugim ljudima. Međutim, jednom kad je u vezi, škorpion postaje vrlo dominantan. Zbog svoje sumnjičave naravi ima tendenciju propitivati svaki korak koji napravi njegov partner, a također je vrlo ogorčen kada su u pitanju najmanje greške. Te su osobine već uništile pokoju vezu.

Ova 3 horoskopska znaka djeluju puno mlađe nego što zapravo jesu

via GIPHY

Cool majka Možda vas zanima Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su jako cool majke, ili će jednog dana biti... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0