Love&Sex
Ove znakove očekuje ljeto puno ljubavi

Ove horoskopske znakove očekuje strastveno ljeto puno ljubavi i puno leptirića u trbuhu

  • Kod tri horoskopska znaka će ovoga ljeta stvari ići osobito dobro na ljubavnom planu
  • Ugasit će se stare ljubavi te rasplamsati nove strasti koje će izazvati trnce u trbuhu
  • Pogledaj je li tvoj horoskopski znak među sretnicima

Ljeto, sunce i tople temperature bude u nama leptiriće u želucu. Nije ni čudo da u šetnji ili opuštanju uz jezero želimo partnera pored sebe s kojim možemo uživati u toploj sezoni. Zvijezde se smiješe za tri horoskopska znaka – koji se mogu veseliti pravom ljubavnom ljetu koje bi moglo pripremiti jedno ili dva iznenađenja.
 

Ova 3 para horoskopskih znakova najviše se svađaju, kod njih su uvijek "Ratovi zvijezda"

1. Bik

Ovog ljeta osobe rođene u znaku bika očekuje ludo strastvena ljubavna veza. Horoskopskim znakom u narednim će mjesecima vladati Venera koja ima puno spremne strasti za bikove. Uzbudljivi trenuci i tajni sastanci s odabranom osobom osiguravaju ti jedinstveno ljubavno iskustvo i čine ovo ljeto vrlo posebnom sezonom koju nećeš tako brzo zaboraviti.

via GIPHY

2. Lav

Samopouzdani lav mora dugo biti strpljiv, ali ovog je ljeta napokon došlo njegovo vrijeme. Netko s kim je dugo izlazio na spojeve sljedećih će mjeseci dokazati da se čekanje isplatilo. Ono što je započelo kao neobavezna veza, danas napokon postaje nešto čvrsto, što lava jako veseli. Potrajalo je da dođe do prave ljubavi, ali sada dolazi puna strasti i čiste sreće.

Nevjerni horoskopski znakovi Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi nevjerni su u gotovo svakoj vezi, s njima nikad ne znaš na čemu si Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Vaga

Ovog će ljeta neovisne vage upoznati vrlo posebnu osobu zbog koje će zaboraviti sve oko sebe. Premda su vage do ovog trenutka voljele svoju neovisnost i male, ležerne afere, više neće biti dostupne na tržištu samaca i izbrisat će sve aplikacije za upoznavanje. Sigurnost i odanost računaju se u ovoj novoj vezi - i otvaraju novu perspektivu vagama - koja im se jako sviđa.

via GIPHY

Znakovi koji mrze pravila Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji mrze pravila i propise: tko će prekršiti i zakon da ispadne frajer? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0