Love&Sex 09. svibnja 2021.

Ova 3 para horoskopskih znakova najviše se svađaju, kod njih su uvijek "Ratovi zvijezda"

Parovi koji se najčešće svađaju
Shutterstock. Ova 3 para horoskopskih znakova se najviše svađaju
  • Sigurno ti je već odavno poznato da zvijezde imaju značajan utjecaj na ljubavni život
  • Vjerovala u to ili ne, sigurno si upoznala (ili poznaješ) par koji se stalno svađa, a tako su slatki zajedno…
  • Provjeri što su po horoskopu, jer ova tri para horoskopskih znakova najviše se svađaju

Jasno je da veze ne teku uvijek glatko i da svako malo leti perje zbog svađe. Ovi parovi nekako se uvijek posvađaju i prilično često raziđu zbog toga.

Lav i vodenjak

Dok lav voli biti u centru pažnje i više voli imati sve poglede na sebi, vodenjak je čista suprotnost. Više se voli brinuti o svima ostalima, čak i prije nego o samome sebi. Njih dvoje imaju potpuno različite potrebe: lavovi trebaju luksuz, a vodenjaci su vrlo skromni i lako ih je zadovoljiti. Svađa je jednostavno neizbježna.

Ovo je 6 najnačitanijih i najinteligentnijih horoskopskih znakova - njihov mozak radi 'sto na sat'

via GIPHY

Ovan i škorpion

Ovan i škorpion također se prilično često svađaju. Oboje su izuzetno tvrdoglavi i ne vole popuštati. Imaju vrlo jasna gledišta od kojih ne odstupaju. Jasno je da onda često leti perje. Međutim, za oboje je to sasvim normalno. Ljudi oko njih imaju više problema s neprestanim prepirkama između njih dvoje.

Afrodita, grčka boginja Možda vas zanima... Koje si grčko božanstvo s obzirom na svoj horskopski znak? Saznaj treba li te se bojati ili ti se diviti Rubrika Life&style Life&style

Djevica i ribe

Ribe su zapravo vrlo razumni i senzibilni ljudi. Međutim, ako su s djevicom u vezi, stvari postaju teže za njih. Naime, djevice imaju krajnji poriv za redom. Struktura im je vrlo važna i često tu potrebu stavljaju iznad svega. A to je nešto što je ribi teško razumjeti. I to je upravo razlog zašto se njih dvoje često svađaju pa čak i prekinu vezu. 

via GIPHY

horoskop Možda vas zanima... Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0