Love&Sex 16. svibnja 2021.

Ovi horoskopski znakovi nevjerni su u gotovo svakoj vezi, s njima nikad ne znaš na čemu si

Nevjerni horoskopski znakovi
Shutterstock. Ovi horoskopski znakovi nevjerni su u svakoj vezi
  • Povjerenje je uvijek jedna od najvažnijih stvari u vezama
  • A strah od prevare jedan je od najvećih izazova za mnoge
  • Ova 3 horoskopska znaka izuzetno su skloni su prevarama 

Nažalost, neke osobe su jednostavno ekstremno nevjerne. Često je to povezano s njihovom prirodom, odnosno zvijezdama, odnosno horoskopskim znakom. Ova tri znaka zodijaka često prevare svoje partnere.

Strijelac

Strijelac voli svoju slobodu i nerado je se odriče zbog veze. Mrzi kompromise i povlači se čim partner zatraži određene stvari. Zbog toga je strijelac prilično nevjeran u ozbiljnim vezama. Teško da postoji veza u kojoj je bio stvarno vjeran. Čim stvari postanu preozbiljne za ovaj horoskopski znak, pokušava ih nekako prekinuti. Uglavnom to radi u obliku afere. Ali, ako se strijelac doista i potpuno zaljubi, onda stvari opet izgledaju sasvim drugačije. Međutim, rijetko se otvara i teško si dopušta istinske osjećaje.

via GIPHY

horoskop Možda vas zanima... Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

S jedne strane, vodenjak je nevjerojatno emotivan horoskopski znak sposoban za iskrenu i intimnu ljubav. Međutim, s druge strane također voli svoju slobodu i treba avanturu. Upravo zato mu je teško povezati se s partnerom i, nažalost, često je nevjeran. Jednom kada se vodenjaci osjete ograničenima ili im postane dosadno u vezi, izlaz će potražiti varajući partnera.

Ova četiri horoskopska znaka su najnestrpljivija - oni žele sve sad i odmah!

Blizanci

S blizancima je malo drugačije. Naime, oni su vrlo društvene osobe te izuzetno brzo upoznaju nove ljude. Blizanci su nevjerojatno komunikativni i vole voditi otvorene razgovore - čak i ako nekoga ne poznaju jako dobro. Osobito zato jer im je srce na jeziku, brzo se može dogoditi da novo poznanstvo postane više nego samo lijepi razgovor. Nažalost, dodijeljeni blizanci često zaborave da su zapravo u vezi i varaju bez razmišljanja.

via GIPHY

Rastrošni horoskopski znakovi Možda vas zanima... Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka su jako rastrošne, njima ni narodna banka ne bi bila dovoljna Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0