Life&style
Znakovi koji mrze pravila

5 horoskopskih znakova koji mrze pravila i propise: tko će prekršiti i zakon da ispadne frajer?

  • U mnogim područjima života postoje pravila i smjernice kojih se čovjek treba pridržavati
  • Ako ih se pridržavaš, nema problema, no nije bajno ni uvijek raditi ono što ti se kaže
  • Neki su tako bolji u tome, a neki pravi, neukrotiv buntovnici

Naime, neke osobe jednostavno mrze kad im se govori što da rade. A to je uglavnom povezano s tvojom osobnošću i tvojim horoskopskim znakom. Konkretno, ovih pet horoskopskih znakova jednostavno ne slijedi pravila.

Lav

Lav voli biti u centru pozornosti. A kako bi privukao pažnju što većeg broja ljudi, ne štedi trošak i trud. Zakoni i propisi također su mu potpuno nebitni. Sve dok na kraju dana može ispričati dobre priče – ako je u glavni u društvu, bilo koje sredstvo je u redu. U njegovim očima pravila su za kukavice.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom

via GIPHY

Bik

Bikovi se smatraju izuzetno tvrdoglavima i krutima. Stoga ne čudi što je ovom horoskopskom znaku jako teško pridržavati se pravila. Ne voli kad mu netko nešto diktira ili propisuje, radije se upušta u duge rasprave, umjesto da samo napravi ono što se od njega traži.

Vodenjak

Slično je i s vodenjakom. Naime, ni on se ne slaže s pravilima i propisima, jer mu je sloboda jednostavno sveta. Voli uzbuđenja i pustolovine. Za njega je kršenje pravila jednostavno dio toga i čini njegov život uzbudljivijim. Zbog toga je vodenjak u prošlosti dobio poneku kaznu.

via GIPHY

Rak

Rak se također nekako ne slaže s pravilima. Premda nije tvrdoglav, totalno je sumnjičav. Sumnja u bilo kakvo objašnjenje koje stoji iza pravila i umjesto toga postavlja sebi vlastite smjernice. Zauzvrat, čak prihvaća rasprave i sučeljavanja sa zakonom.

Možda vas zanima Koje su cipele savršene za tvoj horoskopski znak? Jer, jedne su nam uvijek draže od drugih, zar ne? Rubrika Moda Moda

Strijelac

Strijelac također ima problema s pravilima. Naime, ovaj horoskopski znak je vrlo slobodoljubiv i uživa u svojoj neovisnosti. A ako se iznenada pojavi nešto što ne smije učiniti, naljuti se. Stoga ne čudi da strijelci često imaju problema sa zakonom.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

Photo: Luz Fuertes/Unsplash

Komentari 0