Horoskop

Ovi horoskopski znakovi su najgori kolege, stvarno znaju biti... grozni!

  • Od riba do vodenjaka, za ovih se 5 znakova smatra se da mogu biti najzločestiji kolege
  • No, naravno da nije uvijek sve crno-bijelo. Treba istražiti dublje razloge i vidjeti pod kojim okolnostima se ova petorka pretvara u suradnike iz pakla - jer nisu to uvijek
  • Dakle, čija se mračna strana može skrivati iza šarmantnog osmijeha?

Neki ljudi nalaze zadovoljstvo i motivaciju udružujući se s drugima i zajedno radeći s nekim ciljem. Ne mora to nužno ovisiti o horoskopu. Kao što ne mora nužno o njemu ovisiti ni tko će se na poslu pokazati kao tip koji drugima baca klipove pod noge, ali svakako postoje ljudi koji žele pod svaku cijenu biti najuspješniji ili koji će iskorititi kolege ili igrati podlo, ili uvijek moraju biti u pravu, ili su lijeni, ili arogantni... Moglo bi se još toga nabrojati. No, hajdemo istražiti osobnost ovih pet osumnjičenika za loš odnos prema kolegama na poslu...

1. Lav: na kolege će se sručiti bijes bogova

Lav je jedan od snažnih znakova zodijaka. Nije samo impulzivan već ga je dosta lako i razdražiti (popt pravog lava?) odnosno iznervirati, naljutiti, iziriturati, kako želiš. A onda... Onda lavovi mogu skrenuti na krivu stranu i postati najtoksičnija osoba na poslu. On ili ona možda nikada neće poticati svađu ili gajiti ljutnju, ali kad se razbjesne, učinit će sve da osjetiš posljedice. Budući da im nedostaje tolerancije, suradnici ovog horoskopskog znaka mogu očekivati da ih povrijedi grubim riječima ili se na njih istreste silinom uragana. Njegova borbena priroda u tom mu je veliki pomagač. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

2. Jarac: čak i šefovi popuštaju pred tom svojeglavosti

Unatoč tome što su tako čvrsti i nepopustljivi, Jarci se nikada neće posegnuti za osvetom - osim ako to netko drugi ne učini prvi! Ali jao, jao... Jao tebi ako ih uvrijediš ili se ne složiš s njima! Nitko te neće moći spasiti iz ovoga u što si se uvalila. A put će biti težak. Ispočetka obično sasvim smireno (naoko) razgovaraju o problemima, ali na kraju ipak skuju planove za osvetu. Zbog njihove tendencije da uvijek budu u pravu, moglo bi biti izazovno natjerati ih da priznaju svoje greške na poslu. Svojeglava priroda jarca natjerat će čak i njihove šefove na popuštanje.

3. Vodenjak: Na njihovu produktivnost se teško osloniti

Iako Vodenjaci ne vole kriticizam niti vole kritizirati druge, jednom kad u svojoj glavi stvore lošu sliku o nekome, spremni su pribjeći korištenju svog bogatog vokabulara iz kojeg će izvući vrlo ružne riječi o nekome. Njihov drugi način "osvete" je neobično neproduktivno ponašanje. Uvijek ipak počinju riječima jer se pridržavaju načela da je riječi ubojitija od mača. Također je teško predvidjeti ili se osloniti na učinkovitost vodenjaka jer je njihovo ponašanje vrlo nestalno i ovisi o njihovom raspoloženju.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

4. Ribe: Tuđe pogreške komentiraju na sav glas

Kad je netko od tvojih kolega rođen u horoskopskom znaku ribe treba biti posebno oprezan - zato jer im bilo što može slomiti srce. Iako su obično staloženi i emocionalno osjetljivi prema drugim ljudima, ako ih netko nenamjerno uvrijedi i povrijedi, neće se povući i ostaviti to tek tako. Kolege ribe su čak sposobni gajiti dugotrajna neprijateljstva i svađe, i učinit će sve što mogu da nadmaše one koje ne vole. Posebno tražeći im greške i propuste te prezentirajući svima kako ovi loše obavljaju posao.

5. Škorpion: Opasni i osvetoljubivi ako misle da su zakinuti

Škorpioni su grozni kolege bez imalo strpljenja za ljude s kojima rade, a kad ih nešto ili netko naljuti to može završiti bijesnim  ispadom usred ureda ili sastanka, nije važno tko sluša, s puno vikanja i nebiranih riječi. Ako ne dobiju beneficije i/ili budu promovirani na poslu, mogu čak postati opasni i iz osvete i povrijediti druge ljude sitnim (ili većim) pakostima. 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    vodenjaci hmm