Beauty

TikTok ne prestaje hvaliti ovih 7 parfema - od drogerijskih do niche mirisa!

U 2021. godini je prodaja parfema počela vrtoglavo rasti, za čak 45 posto, a uvelike je bila potaknuta pandemijom. Mnogi su samo željeli doći do djelića luksuza koji nam je bio potreban tijekom provođenja svog onog vremena kod kuće, a parfemi su bili jednostavan način za to. Unatoč skoku cijena parfema zbog krize opskrbnog lanca, potražnja je samo rasla i tome je definitivno pomogao TikToku koji je u isto vrijeme, postajao sve popularniji, a ubrzo je nastao i hashtag #PerfumeTok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLLY LYLE (@_hollyt)

Možda vas zanima U hrvatske drogerije su stigli gurmanski parfemi u najslađim pakiranjima poput čokolade Rubrika Beauty Beauty

Najpopularniji parfemi koje svi žele u svojoj kolekciji mirisa

Danas ova kategorija beauty proizvoda raste iz dana u dan. Korisnici diljem društvenih mreža preporučuju svoje omiljene mirise, popularne jeftinije dupliće i najbolje vrijeme za nošenje određenih mirisnih nota. Tu su i savjeti za to kako slojevito nositi dva ili više parfema kako bismo dobili jedan sasvim novi, jedinstveni miris. Također, na TikToku su nastali i neki upitni trendovi vezani uz parfeme, kao što je "vabbing" (koji nikako nije baziran na znanosti!), a onda su čak i TikTok influenceri poput Addison Rae pokrenuli vlastite linije mirisa. Osim toga, vidjeli smo i neke kultne klasične mirise koji su vrlo brzo postali must-have nakon što su postali trend na TikToku i redovito se rasprodaju svaki put kad dođu na police parfumerija. U svijetu parfema postoji još puno toga za razotkriti, a mi pomno pratimo. U međuvremenu otkrij koji su neki od najpopularnijih mirisa koji su postali viralni na TikToku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLLY LYLE (@_hollyt)

Možda vas zanima Ovi mirisi su osvojili parfemskog Oscara u 2024. - možda je i tvoj omiljeni među njima! Rubrika Beauty Beauty

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Jedan od najpopularnijih mirisa čija popularnost je naglo porasla zahvaljujući TikToku je Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 koji je često rasprodan unatoč prilično visokoj cijeni. To je mošusni parfem s mješavinom cvjetnih, drvenastih i nota ambre s daškom slatkoće koja odiše luksuzom.

 | Autor: Foto: Parfumerija Lana (245,00 €)

Ariana Grande Cloud

Činjenica da parfem Ariana Grande Cloud neprestano leti s polica nije iznenađenje s obzirom na to da pjevačicu obožava generacija Z i da mu je cijena ispod 35 eura. Klasificiran je kao cvjetno-voćni gurmanski miris sa slatkim notama kokosa, vanilije i pralina pomiješanih s mošusom, drvenastim notama, kruškom, lavandom i bergamotom.

 | Autor: Foto: dm (34,90 €)

Možda vas zanima Fendi je lansirao novi parfem koji možeš dijeliti s partnerom - miriše kao čista bijela plahta Rubrika Beauty Beauty

Kayali Vanilla 28

Kreirala ga je poduzetnica iz beauty svijeta (i slavna ličnost na društvenim mrežama) Huda Kattan. Kayali Vanilla 28 je miris jantarne vanilije s notama orhideje, vanilije, jasmina, smeđeg šećera, mahune tonke, ambre, mošusa, jantarnog drveta i pačulija. TikTokeri tvrde da je sladak, jednostavan za nošenje i savršeno se slaže u kombinaciji s drugim mirisima.

 | Autor: Foto: Cult Beauty (82,40 €)

YSL Black Opium

YSL Black Opium nije novi miris, ali zahvaljujući TikToku ponovno mu je porasla popularnost. To je miris jantarne vanilije koji kombinira krušku, ružičasti papar, cvijet naranče, kavu, jasmin, gorki badem, sladić, vaniliju, pačuli, cedar i drvo kašmira. Privlačan i opojan poput duha suvremene Yves Saint Laurent žene, ovaj parfem je vatren, dinamičan, energičan i u trenu očarava svakoga tko ga osjeti.

 | Autor: Foto: Douglas (81,59 €)

Možda vas zanima Beauty favoriti Miss7 redakcije - summer edition! Ovo su proizvodi bez kojih ne idemo na godišnji Rubrika Beauty Beauty

By Kilian Love, Don't Be Shy

Opisan kao miris jantara, By Kilian Love, Don't Be Shy najčešće se opisuje kao miris marshmallowa, iako to nije nota koja je navedena na bočici. Umjesto toga, sadrži neroli, bergamot, ružičasti papar, korijander, cvijet naranče, jasmin, ružu i iris sa slatkim notama šećera, karamele, vanilije, mošusa i labdanuma. Parfem Love, Don't Be Shy dio je obitelji KILIAN Narcotics. Od ruže do tuberoze, od narančinog cvijeta do gardenije... Cvjetovi Kiliana sastavljeni su poput ovisnosti o narkoticima. Mnogo je pažnje posvećeno i svakoj bočici KILIAN parfema za ponovno punjenje.

 | Autor: Foto: Parfumerija Lana (420,00 €)

Phlur Missing Person Eau de Parfum

Phlur Missing Person Eau de Parfum ljudi ili vole ili ne mogu smisliti, ali jedno je sigurno - natjerao je ljude na TikToku da non-stop pričaju o njemu. Ovaj drvenasto-cvjetni miris ima slojeve bijelog mošusa kojem je cilj podsjetiti nas na onu posebnu osobu koja nam nedostaje u životu. Missing Person je čist i provokativan miris.

 | Autor: Foto: Nordstrom (98,20 €)

Možda vas zanima Ove parfemske maglice prodaju se svakih 7 sekundi, a sada su stigla tri nova limited-edition mirisa! Rubrika Beauty Beauty

Tom Ford Lost Cherry

Još jedan luksuzni miris koji je na vrhu ljestvice među korisnicima TikToka je Tom Ford Lost Cherry, koji je opojni i voćni miris s notama višnje, gorkog badema, šljive, turske ruže, jasmina, mahune tonke, vanilije, Peru balzama, cimeta i pačulija (da spomenemo samo neke). Private Blend je ekskluzivna kolekcija Tom Ford mirisa koja predstavlja prava umjetnička djela. Dolazi u 7 različitih olfaktivnih kategorija, za žene i muškarce, a Lost Cherry parfem, koji očarava klasičnim savršenstvom voća trešnje, dio je ove kolekcije.

 | Autor: Foto: Douglas (259,99 €)

Photo: Instagram @_hollyt

Komentari 0