Beauty

Ovi mirisi su osvojili parfemskog Oscara u 2024. - možda je i tvoj omiljeni među njima!

  • Dodjela nagrada The Fragrance Foundation (TFF) Awards za 2024. održana je uz rekordnu posjećenost u kazalištu David H. Koch u Lincoln Centeru.
  • Izvršni direktor Givaudana, Gilles Andrier, dobio je "Hall of Fame" nagradu, dok je "Lifetime Achievement" nagradu za životno djelo dobio parfumer Jacques Cavallier-Belletrud.
  • Nagrade za miris godine u različitim kategorijama su, između ostalih, dobili Valentino, Burberry i Carolina Herrera - a otkrij koje parfeme su potrošači proglasili najboljima!
  • Pročitaj više: U L'Occitane je stigao novi parfem s neodoljivim cvjetnim notama irisa u srcu mirisa

The Fragrance Foundation (TFF) Awards dodjela nagrada 2024. konačno je održana i ove smo godine, kao i svake dosad, imali puno razloga za uzbuđenje dok smo iščekivali imena pobjednika. Dodjela je održana u kazalištu David H. Koch u Lincoln Centeru s rekordnim brojem ljudi u publici i potpuno rasprodanim mjestima. Cijela zajednica TFF-a slavila je 19 pobjednika, a uveli su i dvije posebne počasti tijekom ovog epskog godišnjeg događaja. Osim pobjednika slavila se i 75. godišnjica The Fragrance Foundationa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STACEY SIMÓN (@staceyvs_)

Možda vas zanima Parfemi s mliječnim mirisnim notama možda zvuče čudno, ali su prefini, bogati i kremasti Rubrika Beauty Beauty

Dobitnike parfemskih Oscara biraju stručnjaci, ali i potrošači!

Više od 1000 gostiju iz globalne industrije mirisa pridružilo se slavnim osobama, umjetnicima, dizajnerima i influencerima kako bi proslavili istaknute mirise godine. Bila je to nevjerojatna godina pojedinačnih postignuća i brojnih inovacija. Nagradu “Hall of Fame” dobio je izvršni direktor Givaudana, Gilles Andrier, a “Lifetime Achievement” nagradu za životno djelo dobio je parfumer Jacques Cavallier-Belletrud, koji kreira najdivnije parfemske mješavine za brendove poput Bvlgarija i Louisa Vuittona. U nastavku smo izdvojili ženske i uniseks mirise koji su osvojili nagradu ove godine u raznim kategorijama - po mišljenju stručnjaka, ali i potrošača.

Fragrance of the Year – Women’s Luxury

Valentino Born in Roma Donna Eau de Parfum Intense

 | Autor: Foto: Martimex (120,00 €)

Ako si u potrazi za novom mirisnom avanturom, Born in Roma Intense miris je za tebe! Potakni osjećaj slavlja i osjeti energiju noći inspiriranu neodoljivim čarima Rima. Valentino Born in Roma Donna Intense kombinacija je cvjetnog ambera s notama jasmina i vanilije.

Možda vas zanima Neki se špricaju parfemom prije spavanja - zašto i ima li to uopće smisla? Rubrika Beauty Beauty

Fragrance of the Year – Women’s Prestige

Burberry Goddess Eau de Parfum

 | Autor: Foto: Douglas (131,59 €)

Parfemska voda Burberry Goddess jedinstveni je gurmanski aromatični miris predvođen snažnim triom vanilije. Na vrhu, infuzija vanilije s drvenastim tonovima, u srcu kavijar od vanilije s bogatom slatkoćom, a u bazi absolut vanilije obogaćen blistavom lavandom. Ovaj senzualni miris je veganska formula napravljena od vanilije s Madagaskara. Parfemska voda Burberry Goddess nalazi se u elegantnoj bočici kvadratnog oblika dizajniranoj za ponovno punjenje.

Fragrance of the Year – Popular

Nest New York Lychee Rose Eau de Parfum

 | Autor: Foto: Cult Beauty (92,66 €)

Zakorači na ljetnu vrtnu zabavu uz NEST New York Lychee Rose Eau de Parfum i očaraj sve oko sebe ovim preslatkim mirisom, koji sadrži živopisnu kombinaciju absoluta ruže i svježeg ličija. Na drugom mjestu u ovoj mirisnoj formuli iz snova nalazi se pjenušavi ružičasti šampanjac i dašak maline koji se spajaju kako bi stvorili pjenušavu aromu. Bilo da ga koristiš samog ili u sloju s drugim NEST New York mirisom, jednostavno ga poprskaj po zapešćima i udahni za trenutak čiste radosti.

Možda vas zanima Želiš mirisati skupo i otmjeno? 5 parfema ovog manje poznatog brenda bi mogla isprobati Rubrika Beauty Beauty

Fragrance Hall of Fame

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette

 | Autor: Foto: Notino (55,10 €)

Toaletna voda Marc Jacobs Daisy u trenu nas prenosi na sunčanu livadu punu nježnih tratinčica. Mladenačka je, radosna, razigrana i ležerno elegantna – kao i žena za koju je ovaj legendarni miris napravljen. Na početku mirisa se domišljato isprepliću voćni akordi šumskog voća, intenzivno zelena aroma latica ljubičice i svježe note sočnog grejpa. Nakon nekog vremena se pojavljuje elegantno cvjetno srce koje čine note ljubičice, jasmina i gardenije. Puderastu delikatnu bazu mirisne kompozicije naglašava bijelo drvo, mošus i kapljica vanilije.

Fragrance of the Year – Universal Luxury

Tom Ford Vanilla Sex Eau de Parfum

 | Autor: Foto: Parfumerija Lana (425,00 €)

Tom Ford Vanilla Sex iz Private Blend linije je amber miris za žene i muškarce, zarazan po prirodi i glamurozan po dizajnu. Otkrij zadivljujuću igru dubokih i laganih nota vanilije. Vanilla Sex pruža nezaboravno iskustvo, senzualni užitak koji je daleko od nevinog. Vanilija (iz Indije) daje senzualnu gurmansku notu, Vanila Absolute (Madagaskar) daje mekoću i toplinu dok sandalovina pruža kremasto-drvenastu toplinu.

Možda vas zanima Ove parfemske maglice prodaju se svakih 7 sekundi, a sada su stigla tri nova limited-edition mirisa! Rubrika Beauty Beauty

Fragrance of the Year – Universal Prestige

Hermès Un Jardin à Cythère Eau de Toilette

 | Autor: Foto: Notino (87,00 €)

Toaletna vodica Un Jardin à Cythère rezultat je mirisne potrage Peloponezom i zadivljujući je miris vrta, ni zelen ni cvjetan, već... pozlaćen! Ova kreacije iz ruku Christine Nagel, kreatorice parfema u Hermèsu, vodi nas na očuvani grčki otok koji je nadahnuo brojne umjetnike. Citrusna i drvenasta toaletna voda Un Jardin à Cythère spaja omamljujuće note biljaka s okrepljujućim notama stabla masline, popraćene svježom pistacijom.

PREMA ODABIRU POTROŠAČA

Consumer Choice – Women’s Prestige

Carolina Herrera Good Girl Blush Eau de Parfum

 | Autor: Foto: Douglas (99,29 €)

Parfemska voda Good Girl Blush nadahnuta je rumenilom u prahu. Izmjenjuju se suprotne energije i intenzivnosti dviju različitih ekstrakcija senzualne baze vanilije s romantičnim božurom, formiranog od različitih oblika egzotičnog Ylang Ylanga i reciklirane ružine vodice. Parfemska voda Good Girl Blush predstavlja svježu i cvjetnu eksplozija kontrasta stvarajući elegantnu i profinjenu aromu ženstvenosti.

Možda vas zanima Ovo su trenutačno najprodavaniji parfemi na planeti - možda nađeš svoj novi signature miris Rubrika Beauty Beauty

Consumer Choice – Women’s Popular

Billie Eilish Eilish No. 3

 | Autor: Foto: Douglas (71,49 €)

Eilish No. 3 je zamamni miris koji se otvara mješavinom grejpa, ružičastog papra i jasmina. Razvija se u spicy note šafrana, iglica smreke i cedrovine. U bazi se u savršenom skladu isprepliću baršunaste note jantara i zemljane hrastove mahovine. Miris ostavlja nezaboravan dojam koji svakoga trenutno osvaja.

Možda vas zanima Ovaj parfem utjelovljuje ljetovanje na Ibizi '70-ih! Možeš ga dijeliti i sa svojim partnerom Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @isabellath

Komentari 0