Beauty

Ovaj parfem utjelovljuje ljetovanje na Ibizi '70-ih! Možeš ga dijeliti i sa svojim partnerom

Poželiš li ikada imati bit savršenog ljetovanja u bočici na polici u svojoj kupaonici? Loewe Paula's Ibiza Cosmic je parfem koji čini upravo to. Ovaj miris, koji su izradili Jonathan Anderson i Nuria Cruelles, prenosi nas na Ibizu u ‘70-e, utjelovljujući boemski duh i opuštenu vibru otoka. Parfem spaja note kruške, manga i smole čempresa, uzdignute bogatstvom cedra i kokosa, s baznim notama sandalovine i ambre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LOEWE (@loewe)

Možda vas zanima Moja mama obožava beauty proizvode, a ovih 10 ulazi u uži izbor za poklon ovaj Majčin dan Rubrika Beauty Beauty

Loewe Paula's Ibiza Cosmic - spoj kozmosa i psihodelije

Loewe Paula's Ibiza Cosmic više je od običnog parfema. To je zadivljujući spoj beskrajnog prostranstva kozmosa i esencije psihodelije. Ovaj miris je zamisao Jonathana Andersona, kreativnog direktora Loewea, i nosa kuće, Nurije Cruelles. Parfem karakteriziraju note kokosa, sandalovine i manga, koje pripadaju obitelji voćnih i drvenastih mirisa.

Parfem Paula's Ibiza Cosmic prva je parfemska voda Paula's Ibiza kolekcije. Ova kolekcija također sadrži originalni miris Paula’s Ibiza i Paula's Ibiza Eclectic. Ova kolekcija mirisa olfaktorni je odraz Loeweove capsule kolekcije, koja uspješno lovi bit boemske i opuštene vibre otoka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aromas (@aromas_es)

Možda vas zanima Želiš mirisati skupo i otmjeno? 5 parfema ovog manje poznatog brenda bi mogla isprobati Rubrika Beauty Beauty

Loewe je poznat po svojoj inovativnosti

Loewe je započeo 1846. godine kao udruga zanatlija u središtu Madrida, što ga čini jednom od originalnih svjetskih luksuznih modnih kuća. Brend je poznat po svojoj inovativnosti, modernosti i visokoj kvaliteti izrade. U listopadu 2013. Jonathan Anderson imenovan je kreativnim direktorom, pod čijim je kormilom Loewe rekonfigurirao svoje 168 godina staro nasljeđe i okrenuo se prema budućnosti.

 | Autor: Foto: Loewe

Loewe Paula’s Ibiza Cosmic je parfem koji sažima jedinstveni olfaktorni identitet, inspiriran ljetnim odmorom na Ibizi 70-ih. To je više od običnog mirisa, to je poput putovanja kroz vrijeme i dokaz LOEWEove predanosti umijeću i inovacijama. Dakle, ako tražiš miris koji te može prenijeti u drugo vrijeme i mjesto, Loewe Paula’s Ibiza Cosmic može napraviti baš to! Dostupan je za kupovinu putem linka, a cijena mu je 95,00 eura za bočicu od 50 mililitara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andy (@gourmandyandy)

Možda vas zanima Ovo su trenutačno najprodavaniji parfemi na planeti - možda nađeš svoj novi signature miris Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @pabloanyway

Komentari 0