Beauty

Moja mama obožava beauty proizvode, a ovih 10 ulazi u uži izbor za poklon ovaj Majčin dan

Majčin dan ove godine pada na 12. svibnja, i to je posebna prilika za izraziti svoju ljubav i poštovanje prema ženama koje su nas donijele na svijet. To je također prilika da ih razmazimo promišljenim darovima koji podržavaju njihove interese i strasti. Za one majke koje se vole prepustiti brizi o sebi, koje uživaju u svojim rutinama uljepšavanja i koje odvajaju vrijeme da svoju kožu tretiraju s ljubavlju koju zaslužuje, darivanje kozmetičkih proizvoda može biti promišljena i divna ideja. Iako vjerujem da će tvoju mamu razveseliti bilo kakav znak pažnje, za slučaj da joj želiš ovaj Majčin dan pokloniti nešto s čime će se dodatno razmaziti, izdvojila sam beauty proizvode koji su ušli u moj uži izbor ove godine.

Atelier Rebul Lemongrass & Honey Eau de Cologne

 | Autor: Foto: Fabuspot (19,00 €)

Ova uniseks kolonjska voda je savršena kombinacija tajlandske limunske trave i meda. U gornjim notama susreću se limunska trava, limeta, mandarina i grejp donoseći nalet svježine. U srednjim notama kombiniraju se mirisi bijelog cvijeća i jasmina koji bude razne emocije i sjećanja, a u bazi se slatki med, vanilija i praline miješaju sa senzualnim mošusom i drvenastom sandalovinom, koji produžuju trajanje mirisa.

Skinlick Rouge365 cream

 | Autor: Foto: dm (9,90 €)

Možda vas zanima Ovo bi mogao biti najljepši make up trik koji trenutno dominira na društvenim mrežama Rubrika Beauty Beauty

Pokloni svojoj mami kremu za tijelo neodoljivog i dugotrajnog mirisa uz koji ni parfem neće biti potreban. Skinlick Rouge365 Essential Cream je bogata krema za njegu suhe kože tijela s ceramidima, pantenolom i ROUGE365 mirisnim notama koje evociraju puder, badem i bijelo cvijeće. Ceramidi su lipidi važni za očuvanje vlažnosti i prirodne elastičnosti kože, oni obnavljaju, zadržavaju vlagu i smanjuju suhoću kože. Kremasta, gusta tekstura Rouge365 Essential kreme održava kožu njegovanom, mekom i podatnom cijeli dan.

Elizabeth Arden Eight Hour® Original Set

 | Autor: Foto: Douglas (49,69 €)

Tvoju mamu će zasigurno razveseliti set kultnih proizvoda koje je obožavala i princeza Diana. On je kreiran za hidrataciju, umirivanje i zaštitu kože od glave do pete. Set sadrži 8 Hour Cream Skin Protectant, omiljen proizvod i vizažista diljem svijeta zbog njegove višestruke primjene te hidratacije kože koja ostaje meka i zaštićena. 8 Hour Cream Intensive Moisturising Hand Treatment je nemasna formula koja se brzo upija i ostavlja kožu ruku hidratiziranom i do 8 sati. Za usne tu je 8 Hour Cream Lip Protectant koji ih štiti od pucanja, a sadrži i zaštitni faktor SPF15 koji ih štititi od štetnih učinaka UV zračenja.

Nuxe Huile Prodigieuse

 | Autor: Foto: Notino (29,90 €)

Možda vas zanima Kultna krema koju žene obožavaju od 1930-ih dobila je dvije nove verzije - za lice i tijelo Rubrika Beauty Beauty

Ovo multifunkcionalno suho ulje za lice, tijelo i kosu obožavala bi svaka beauty entuzijastica pa tako i tvoja mama. Nuxe Huile Prodigieuse dubinski hrani, štiti i obnavlja lice, kožu i kosu. Ne ostavlja masni sloj, već satenski sjaj i miris. Miris proizvoda sadrži note naranče, magnolije i vanilije, a u formuli se nalazi 7 biljnih ulja (tsubaki, ulje slatkog badema, ulje lješnjaka, makadamije, boražine, kamelije i arganovo ulje), dvije vrste vitamina E i 98 % sastojaka prirodnog podrijetla.

Douglas Collection Rosy Glow Routine set za njegu lica

 | Autor: Foto: Douglas (23,23 €)

Ovaj set sadrži masku za lice koja je pogodna za sve tipove kože. Nakon primjene, ostavlja kožu svilenkasto mekom i svjetlucavom. Svojstva maske uključuju balansiranje, hidrataciju, njegu i regeneraciju kože, a proizvod je dio Essential Delicate Rose linije. U setu je i Rosy Glow Day Cream koja je obogaćena dragocjenom vodom iz cvijeta damaščanske ruže koja je poznata po svojim svojstvima za poboljšanje tena. Ova formula vraća koži vitalnost i pruža joj trajnu hidrataciju. Kremasta tekstura izravno se stapa s kožom i ostavlja mekan, revitaliziran ten, prekrasnog sjaja. Rosy Glow Day Cream dermatološki je testirana i prikladna za sve tipove kože - čak i za onu osjetljivu.

Sol de Janeiro Beija Flor Jet Set

 | Autor: Foto: Notino (30,00 €)

Sve za kožu tijela u jednom mini pakiranju. Sol de Janeiro Beija Flor Jet Set sadrži tri proizvoda koji će tvoju mamu zasigurno obradovati jer će ih moći posvuda nositi sa sobom u torbi, a k tome će i neodoljivo mirisati. U setu se nalazi Beija Flor Elasti-Cream hidratantna krema za tijelo koja povećava elastičnost kože, Brazilian Crush Cheirosa '68 mirisna maglica za tijelo i kosu koja je stekla popularnost kao povoljniji duplić kultnog parfema Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, te Beija Flor kremasti gel za tuširanje s hidratantnim učinkom.

Olivia Garden Bright Pink set četki za kosu

 | Autor: Foto: Notino (28,70 €)

Možda vas zanima "Leave-in" balzam koji obnavlja oštećenu kosu do 73 % nakon samo 3 nanošenja Rubrika Beauty Beauty

Olivia Garden Bright Pink Set sadrži dvije četke za kosu - jedna je Thermal Brush, okrugla četka za oblikovanje kose, a druga Neon Pink ravna četka s najlonskim čekinjama i čekinjama od veprove dlake koje su specijalno dizajnirane za bezbolno raščešljavaju zapetljane kose. Uz to, smanjuju oštećenja vlasi, zaglađuju kosu i imaju ergonomski oblik za praktično rukovanje.

The Ordinary Granactive Retinoid 5% In Squalane

 | Autor: Foto: Douglas (20,69 €)

Ako je tvoja mama obožavateljica anti-age skincare proizvoda, teško ćeš naći učinkovitiji, a povoljniji od Granactive Retinoida brenda The Ordinary. Ovaj proizvod pruža bolje rezultate protiv višestrukih znakova starenja od retinola, bez ikakvog nadraživanja kože. Uz to ne sadrži vodu nego isključivo koncentraciju 5-postotnog Granactive Retinoida u vrlo laganoj silikonskoj otopini. Bestežinska tekstura njegove formule omogućuje bolju kompatibilnost proizvoda prilikom nanošenja slojeva.

MILANI Gilded paleta sjenila 110 Gold

 | Autor: Foto: dm (26,50 €)

Pomozi svojoj mami malo razbiti monotoniju s visoko pigmentiranim nijansama sjenila uz koje će moći kreirati neograničeni broj makeup lookova. Ova paleta sadrži 15 visoko učinkovitih sjenila koja su jednostavna za blendanje i laskaju svim tonovima kože. Gilded Gold paleta ima sve od mekanih mat nijansi, preko nježnih metalik boja, do glamuroznih zlatnih i odvažnih zelenih.

MAC Retro Matte Lipstick u nijansi Ruby Woo

 | Autor: Foto: Fabuspot (28,19 €)

MAC ruž za usne je legendarni proizvod koji je proslavio ovaj brend. MAC Retro Matte ruž za usne ima dugotrajnu formulu koja pruža intenzivnu boju na usnama i potpuno mat finiš. Bit će postojan i do 8 sati, bez prenošenja i prelijevanja u fine linije oko usana. Ako tvoja mama voli nositi ruževe, ne može bolje od kultne Ruby Woo boje MAC Retro Matte ruža.

Možda vas zanima Stigao je puder uz koji će ti koža uvijek blistati jer je kao "golden hour" u bočici Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @the.top.shelf.edit

Komentari 0