Beauty

"Leave-in" balzam koji obnavlja oštećenu kosu do 73 % nakon samo 3 nanošenja

Je li tvoja kosa oštećena zbog pretjeranog korištenja vrućih uređaja za oblikovanje, bojanja ili izbjeljivanja vlasi? Ako tražiš rješenje koje ne samo da vraća zdravlje kosi, već i štiti njezinu boju, ne moraš tražiti dalje od Keune Revive Balm balzama koji se ne ispire i koji obećava obnavljanje oštećenih vlasi do 73 % nakon samo tri nanošenja.

Obnavljajuća svojstva Keune Revive Balm balzama za kosu

Keune Revive Balm balzam, sa svojom luksuznom formulom, dizajniran je za poboljšanje izgleda i sjaja bilo koje boje za kosu, kao i posvijetljenih pramenova. To nije samo balzam, već snažan eliksir koji obnavlja snagu kose iznutra kako bi ona izgledala besprijekorno izvana. Kada svoj uobičajeni regenerator ili masku zamijeniš Keune Revive Balm balzamom, nakon tretmana bojanja ili posvjetljivanja, otključat ćeš pravi potencijal svoje kose. Obećava obnoviti do 73% oštećene kose, a uz to će tvoje vlasi biti zdravije i otpornije sve vanjske utjecaje.

Možda vas zanima 7 najboljih: Maske za kosu koje će preobraziti tvoje suhe i oštećene vlasi u rekordnom roku Rubrika Beauty Beauty

Zaštita boja i otpornost na toplinu

Jedna od glavnih briga svih onih koji farbaju kosu je izbljeđivanje boje tijekom vremena. Keune Revive Balm s lakoćom rješava ovaj problem osiguravajući do 95 % zadržavanja boje, čak i nakon pet tjedana. Ako to nije dovoljno, nudi i zaštitu od topline do 230 °C, što ga čini izvrsnim saveznikom onima koji često koriste uređaje za oblikovanje kose. S ovim balzamom možeš oblikovati svoju kosu bez brige o uzrokovanju daljnjih oštećenja.

Možda vas zanima Ovo je jedan od najguglanijih trendova za kosu na internetu - kako ga postići? Rubrika Beauty Beauty

Etičan i svestran proizvod

Keune Revive Balm nije samo učinkovit, već i etičan. Veganski je, cruelty-free i sastoji se od 90 % prirodnih sastojaka. Prikladan je za sve teksture kose, bilo da je bojana, izbijeljena ili samo oštećena. Po cijeni od 51,90 eura za bočicu od 50 ml, to je ulaganje u zdravlje i dugovječnost kose. Keune Revive Balm je uistinu transformativni proizvod za njegu kose koji nudi širok raspon prednosti. Ako svojoj kosi želiš pružiti njegu kakvu zaslužuje, a da ju ne preopteretiš, nedvojbeno vrijedi isprobati ovaj proizvod. Dostupan je za kupovinu putem linka.

Možda vas zanima Želiš da ti se kosa sjaji kao da si bila na tretmanu keratinom? Svi bruje o ovom tipu četke za kosu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @taya.hair

Komentari 0