Beauty

Kultna krema koju žene obožavaju od 1930-ih dobila je dvije nove verzije - za lice i tijelo

Pitamo li bilo koju beauty entuzijasticu o njezinim holy-grail proizvodima, negdje na popisu ćemo sigurno pronaći Eight Hour Cream brenda Elizabeth Arden. Otkako je prvi put lansiran 1930. godine, ovaj višenamjenski balzam dobio je brojne sljedbenike, a svi, od Victorije Beckham, preko Zendaye do princa Harryja, priznali su svoju ljubav prema ovom proizvodu. Najbolji dio? Eight Hour svoje nasljeđe uspješno nastavlja i danas, te širi svoju liniju.

Možda vas zanima Od spasitelja do neprijatelja: Vitamin C bi mogao biti kriv za sve tvoje probleme s kožom - ovo su alternative Rubrika Beauty Beauty

Zašto svi vole Eight Hour Cream Elizabeth Arden?

Osim što ju Zendaya voli koristiti (nosila ju je i na snimanju serije “Euphoria”), ovo je navodno bio i favorit kraljice Elizabete II. koja je ovom brendu dodijelila 'Kraljevski nalog za imenovanje', zbog čega je Eight Hour Cream postala stalni dio kraljevskog kućanstva tijekom njezine 70-godišnje vladavine. Slično tome, princeza Diana i princ Harry također su poznati obožavatelji. U svojim memoarima, Harry se prisjeća kako je koristio ovaj proizvod za liječenje prilično intimne bolesti, spominjući ljubav svoje majke prema balzamu u istom odlomku. Svi oni potvrdili su da ovaj proizvod uistinu djeluje. Uz to, može se koristiti na svim dijelovima tijela za, primjerice, hidrataciju noktiju i zanoktica, smirivanje iritacija, ukroćivanje kose i obrva te zaštitu kože. Ona će i umiriti suhu kožu ruku, pružiti sjaj obrazima te zaliječiti opekline - uistinu sve!

Možda vas zanima 7 proizvoda koje Francuskinje već godinama obožavaju, a mogli bi preobraziti tvoju beauty rutinu Rubrika Beauty Beauty

Što se nalazi u Eight Hour Cream?

Tijekom godina Eight Hour Cream brenda Elizabeth Arden dosegla je legendarni status zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti regeneracije i zaštite, a u središtu svega je nagrađivana formula koja klinički dokazano poboljšava funkciju zaštitne barijere kože u 30 minuta. Proizvod se sastoji od okluzivne baze petrolatuma koja omekšava kožu, vitamina E bogatog antioksidansima, hidratantnog ulja sjemenki ricinusa i salicilne kiseline koja ublažava upale.

Možda vas zanima U svijetu se jedan proda svakih 10 sekundi - ovo je tajna nahranjene, glatke, ali i mladolike kože tijela! Rubrika Beauty Beauty

Povijest iza Eight Hour Cream brenda Elizabeth Arden

Kultni favorit postoji od 1930. godine, kada je Elizabeth Arden kreirala ovu mješavinu za umirivanje kože u boji marelice. Njezin naziv “Eight Hour” nastao je nakon što je klijentica upotrijebila kremu na ogrebanom koljenu svog djeteta i otkrila da je samo “osam sati kasnije” bilo vidno bolje. Ljekovita svojstva nagrađivane formule nastavila su se hvaliti pa je tijekom posljednjih godina proširena Eight Hour kolekcija proizvoda. Ona danas uključuje balzam za obnavljanje usana, hidratantnu maglicu, noćnu kremu, kremu za ruke, itd. Sada su stigla i dva nova proizvoda - jedan za svakodnevnu njegu kože lica i drugi za njegu kože tijela.

Sada su stigli i Eight Hour HydraPlay Skin Perfecting Daily Moisturizer i Daily Hydrating Body Lotion

Eight Hour HydraPlay Skin Perfecting Daily Moisturizer je hidratantna krema za lice koja dubinski hidratizira, puni, kontrolira lučenje sebuma i jača zaštitnu barijeru kože. Nakon 2 tjedna koža izgleda svjetlije i glatkije, a pore su pročišćene i manje vidljive. Odmah nakon nanošenja, ona usavršava kožu stvarajući ujednačenu podlogu za šminku. Također, ova krema je formulirana s 95% aktivnih sastojaka prirodnog podrijetla. Sadrži glicerin i hijaluronsku kiselinu za hidrataciju i puniji izgled kože, skvalan dobiven od šećerne trske za jačanje zaštitne barijere kože te Botanical Blurring Complex za kontrolu lučenja sebuma i za matiranje vidljivih nesavršenosti. Dovoljno je nježna za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, a njezina formula je nekomedogena i veganska. Cijena joj je 44 eura, a možeš ju kupiti na linku.

Možda vas zanima Znamo gdje možeš nabaviti jeftiniji duplić viralne noćne maske za kožu koja sjaji poput stakla Rubrika Beauty Beauty

Eight Hour Daily Hydrating Body Lotion pruža dugotrajnu hidrataciju s prirodno dobivenim shea maslacem, uljem avokada i prebiotičkim kompleksom za zaštitu i tretiranje suhe kože. Pomaže u ublažavanju suhoće kože i jačanju njezine zaštitne barijere kako bi bila meka, blistava i zdrava. Ovo je lagan i dugotrajan losion koji će štititi i njegovati suhu kožu na najbolji mogući način. Formula mu je brzo upijajuća i nemasna, s mirisom koji podiže raspoloženje, omekšava i zaglađuje kožu. Također se radi o veganskom proizvodu, a cijena mu je 27,00 eura za 380 mililitara. Dostupan je za kupovinu putem linka - tu je trenutno i na popustu pa ga možeš kupiti za 20,39 eura.

Photo: Instagram @tyronmachhausen

Komentari 0