Beauty

U L'Occitane je stigao novi parfem s neodoljivim cvjetnim notama irisa u srcu mirisa

U L'Occitane je stigao novi parfem koji obećava da će osvojiti naša osjetila svojim neodoljivim cvjetnim notama. Eau de Toilette Herbae Iris Pallida oda je veličanstvenoj blijedoj perunici koja cvjeta početkom ljeta u Provansi. Parfem utjelovljuje snagu i gracioznost ovog zapanjujućeg cvijeta, stvarajući svjež, cvjetni miris koji će dodati dašak elegancije našoj svakodnevnoj rutini.

Možda vas zanima Ovo su trenutačno najprodavaniji parfemi na planeti - možda nađeš svoj novi signature miris Rubrika Beauty Beauty

Mirisno putovanje u Provansu

Uroni u ljepotu Provanse s novim Eau de Toilette Herbae Iris Pallida mirisom, koji se može pohvaliti prirodnim ekstraktom blijede perunike s juga Francuske i koji spaja najnježnije mirise iz prirode. Parfem se otvara gornjim notama bergamota, akorda rabarbare i limuna, koji vode u srce od divlje trave, irisa i mahoniala i spuštaju se u bazu tamjana, jantarnog drveta i mošusa. Upečatljiva svježina, suptilne biljne note, cvjetno srce irisa i tople note mošusa isprepliću se kako bi stvorili miris koji je uvjerljiv i utješan. Miris sažima esenciju žene koja zrači snagom i gracioznošću.

Možda vas zanima Ovaj parfem utjelovljuje ljetovanje na Ibizi '70-ih! Možeš ga dijeliti i sa svojim partnerom Rubrika Beauty Beauty

Kako koristiti za optimalnu količinu mirisa?

Eau de Toilette Herbae Iris Pallida savršen je za mirisanje kože svježim i cvjetnim mirisom. Za dugotrajniji i postojaniji miris rasprši po pulsnim točkama na tijelu - po vratu, dekolteu, zapešćima, iza ušiju i koljenima, po površini kose itd. Izbjegavaj trljanje zapešća jer to može oštetiti molekule mirisa i oslabiti ga. Ako želiš namirisati svoju odjeću, rasprši miris s udaljenosti od 10 cm na sva mjesta odakle želiš da se širi miris. Kako bi ravnomjerno namirisala svoje tijelo, rasprši mirisni oblačić ispred sebe i prođi ispod njega.

L'Occitaneova toaletna voda Herbae Iris Pallida slavi ljepotu prirode i snagu mirisa. To je više od običnog parfema - to je iskustvo, poput putovanja u srce Provanse. Sa svojim svježim, cvjetnim mirisom, prožetim blagodatima ekstrakta irisa, ovaj će parfem postati glavna stvar u tvojoj mirisnoj kolekciji. Doživi eleganciju, svježinu i zadivljujuće note blijedog irisa uz Eau de Toilette Herbae Iris Pallida koji možeš naručiti ovdje, po cijeni od 71,00 eura.

Možda vas zanima Parfemi s mirisnim notama đumbira bit će idealno osvježenje za ljetnu sezonu Rubrika Beauty Beauty
Photo: L'Occitane

Komentari 0