Beauty

Ove parfemske maglice prodaju se svakih 7 sekundi, a sada su stigla tri nova limited-edition mirisa!

Ljeto nam je jedno od najdražih godišnjih doba, ne samo zbog brojnih sunčanih dana, opuštajućih godišnjih odmora uz more, nego i zbog brojnih novih beauty poslastica. Sol de Janeiro uistinu zna kako pretočiti osjećaj ljeta u razne proizvode za njegu kože te neodoljive mirise, a sad je stigla nova limited-edition kolekcija mirisnih maglica na tijelo kako bi nam poželjeli dobrodošlicu u sezonu bikinija i izležavanje na plaži.

Prikladno nazvan po "siječanjskom suncu" (što se odnosi na vrijeme kada sunce u Brazilu dođe do svoje najviše točke), Sol de Janeiro nam služi poput podsjetnika na ljeto tijekom cijele godine. Natopljeni cruelty-free formulama i najboljim sastojcima iz područja Amazone, njihovi proizvodi s mirisima sunca odmah nas prenose na pješčane obale Copacabane i dalje. Carioca Crush, Summer é Amor i Beijos De Sol su nazivi novih parfemskih maglica kojima ćemo se počastiti za ljetnu sezonu. Cijena svake maglice je 24,86 eura, a dostupne su za kupovinu na linku.

Možda vas zanima Ovo su trenutačno najprodavaniji parfemi na planeti - možda nađeš svoj novi signature miris Rubrika Beauty Beauty

Beijos de Sol

Poput sunca u bočici, parfemska maglica Beijos De Sol (90 ml) dočarava osjećaj opuštanja uz more s kokosom u ruci. Inspirirana radosnim duhom plaže Copacabana u Riju, ovaj svježi miris otvara se divnim naletom breskve i nektara manga, koji je zatim usidren notama kokosovog mlijeka i latica Plumerije rubre u srcu maglice. Što se tiče baze mirisa, tu se nalazi mješavina drveća okupanog suncem i bijelog mošusa koji nas prenosi na plažu s palmama. Pravi je način za unijeti brazilsku vibru u svoju svakodnevicu, bez zrakoplovne karte.

Summer é Amor

Poput sreće u bočici, Summer é Amor (90 ml) mirisna maglica dočarava osjećaj kao da se vozimo u automobilu sa spuštenim krovom, uz samba glazbu. Inspiriran plažom Prainha, ovaj energični miris podsjeća na spontani bijeg iz grada s prijateljima. Otvara se divnim naletom mirisnih nota mandarine i kremastog badema, koji je zatim usidren notama tigraste orhideje i cvijeta naranče. I to je sve prije nego što do nas dođu tople mošusne note osunčane šume i ambera vanilije koji se nalaze u bazi maglice. To je stvarno Brazil u bočici.

Možda vas zanima Ovaj parfem utjelovljuje ljetovanje na Ibizi '70-ih! Možeš ga dijeliti i sa svojim partnerom Rubrika Beauty Beauty

Carioca Crush

Prenesi osjetila na ulice obrubljene štandovima s voćem, poput zvuka smijeha i osjećaja sunca na koži tu je Carioca Crush parfemska maglica (90 ml). Inspirirana radosnim duhom Avenide Mem de Sá, ovaj svježi miris podsjeća na užurbanu ulicu Rija i mnoštvo ljudi koji ga posjećuju. Otvara se koketnim notama hrskave kruške i tropskog ličija da bi se zatim miris pomiješao s notama ružičaste ljubičice i pralina u srcu maglice. Baza mirisa temeljena je zemljanim akordima bijelog cedra i mekog mošusa koji unosi suptilnu toplinu u miris.

Možda vas zanima Parfemi s mirisnim notama đumbira bit će idealno osvježenje za ljetnu sezonu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @soldejaneiro

Komentari 0