Beauty

U hrvatske drogerije su stigli gurmanski parfemi u najslađim pakiranjima poput čokolade

U naše drogerije su konačno stigli parfemi slavne Sabrine Carpenter, američke pop zvijezde. Tijekom posljednje dvije godine ona je predstavila dva mirisa koji ne samo da mirišu na desert, već dolaze u najslađem pakiranju. Mirisi su smješteni u bočice u obliku čokolade, što ih čini savršenim poklonom za svakoga tko voli slatko!

Njezin cilj bio je sažeti neodoljivu privlačnost slastičarne, prepune kremaste čokolade, živih boja i slatkiša, u bočicu. Za Sabrinu je stvaranje vlastitog mirisa bilo ostvarenje sna. "Svi znaju da sam velika obožavateljica slatkog, što je bila inspiracija za miris. Sladak je, ali sofisticiran, s notama đumbira, bijelog sljeza, kokosovog mlijeka, zašećerenog mošusa i Chantilly kreme. Jedva sam čekala podijeliti ovaj miris sa svojim obožavateljima", izjavila je tada ova uzbuđena pop zvijezda.

Možda vas zanima Skin tintovi mogu biti pogodak ili potpuni promašaj - ovih 8 te sigurno neće razočarati! Rubrika Beauty Beauty

Tko je Sabrina Carpenter?

Sabrinino putovanje bilo je raznoliko i uspješno. Prvo veliko priznanje je stekla svojom glavnom ulogom u filmu “The Short History of the Long Road” iz 2019., koji je premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu. Njezine druge zapažene uloge uključuju izvedbe u “Girl Meets World” i “The Hate U Give”.

No, u posljednja dva mjeseca Sabrina je ostavila značajni utisak u svijetu glazbe sa svojim hitom “Espresso” koji se već nalazi na svjetskim top listama, ali i našim ljetnim playlistama. Njezini raznoliki talenti i postignuća doveli su ju i na Forbesov prestižni popis "30 Under 30" 2022. godine. Nije ni čudno što se otisnula i u carstvo mirisa kad je sve čemu se posvetila u konačnici bilo vrlo uspješno.

Možda vas zanima Ovaj viralni hit iz Müllera je najbolji piling za pripremu kože tijela za ljeto - potvrdilo 75.000 kupaca! Rubrika Beauty Beauty

Sweet Tooth parfem prvijenac slavne pop zvijezde

Prvi miris, Sweet Tooth, lansiran je 2022. Ovaj cvjetno-voćni gurmanski miris majstorski je osmislio Gil Clavien. Otvara se gornjim notama sljeza, čokolade, kandiranog đumbira i bergamota. Srce mirisa otkriva note madagaskarske vanilije, kokosovog mlijeka i jasmina. Dok se taloži, do izražaja dolaze bazne note šlaga, šećera, mošusa i kašmirovog drveta koje ostavljaju trajan dojam. Miris je slatka, ali sofisticirana mješavina koja odražava Sabrininu ljubav prema slatkišima.

 | Autor: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter Sweet Tooth by Sabrina Carpenter Foto: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter

Sweet Tooth Caramel Dream je ultimativni recept za neodoljivu zavodljivost

Godine 2023. Sabrina je svojoj slatkoj kolekciji dodala još jedan miris - Sweet Tooth Caramel Dream. Ovaj miris jantarne vanilije otvara se gornjim notama bademovog mlijeka, šećera, naranče, limuna i frezije. Srčane note tamne čokolade, vanilije, orhideje i cvijeta naranče unose cvjetni prizvuk u gurmanski miris. Miris završava baznim notama karamele, pačulija, jantara, mošusa i sandalovine, ostavljajući topao i ugodan trag.

 | Autor: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter Sweet Tooth by Sabrina Carpenter Foto: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter

Možda vas zanima Balea je lansirala novi serum za područje oko očiju - riješi se podočnjaka za samo 4,95 eura! Rubrika Beauty Beauty

Neodoljivo slatko pakiranje ovih parfema izgledat će divno u svačijoj kolekciji

Ono što ove mirise čini još privlačnijima je njihovo pakiranje. Parfemi su smješteni u bočicu izrađenu po uzoru na pločicu čokolade. Staklene bočice, u zlatnim i rose gold tonovima, zasigurno će dodati dašak elegancije svačijoj polici s parfemima. Pakiranje, kao i sami mirisi, savršen je spoj slatke nevinosti i zavodljivosti.

 | Autor: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter Sweet Tooth by Sabrina Carpenter Foto: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter

Ovi parfemi, sa svojim aromama poput deserta i ljupkim pakiranjima, definitivno su ostavili slatki utjecaj na industriju mirisa i nitko nije sretniji od nas što ih konačno možemo kupiti i u hrvatskim drogerijama ili putem linka, po cijeni od 28,90 eura. Ako si ljubiteljica slatkih, gurmanskih mirisa, vrijedi isprobati jednu od dvije Sweet Tooth verzije Sabrine Carpenter.

 | Autor: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter Sweet Tooth by Sabrina Carpenter Foto: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter

Možda vas zanima U Hrvatsku je stigao novi 14-dnevni tretman lica protiv mrlja za ujednačen i sjajan ten Rubrika Beauty Beauty
Photo: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter

Komentari 0