Beauty

Fendi je lansirao novi parfem koji možeš dijeliti s partnerom - miriše kao čista bijela plahta

Fendi je lansirao svoju novu kolekciju parfema za ljeto, a posebnu pozornost je privukao jedan parfem iz linije - Perché No, miris namijenjen i ženama i muškarcima. Kao prvi miris posebne kolekcije za ljeto 2024., Perché No je prava uvertira u 100. obljetnicu Fendija koja će biti iduće godine. Naime, ova jedinstvena kolekcija sadrži parfeme koji hvataju bit i priče utjecajnih žena koje su oblikovale talijansku modnu kuću i njezino naslijeđe, a Perché No je samo jedan od sedam unikatnih mirisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Možda vas zanima Ljudi na TikToku rade mini 'to-go' verzije svojih omiljenih parfema - testirala sam ovaj trik Rubrika Beauty Beauty

Priče obitelji Fendi spajaju se u Rimu

Perché No inspiriran je Silvijom Venturini Fendi, treće generacije obitelji Fendi i kreativnog uma koji stoji iza kultnih Baguette i Peekaboo torbi. Poznata po svom motu: "Perché no?", ili: “Zašto ne?”, Silvia utjelovljuje duh beskrajnih mogućnosti s Fendijem. Ovaj miris bilježi isti duh, evocirajući jednostavnost i čistoću bijele plahte koja se suši na suncu u obiteljskoj kući u rimskom selu. To je miris koji obavija poput drage uspomene iz djetinjstva, odražavajući Silvijinu filozofiju da nikad ne kažemo ‘nikad’ ili ‘uvijek’, već prihvatimo ideju ‘zašto ne?’.

 | Autor: Fendi Fendi Foto: Fendi / Umjetnički direktori Kim Jones, Silvia Venturini Fendi i Delfina Delettrez Fendi

Možda vas zanima Top 7: Najmirisnija i njegujuća ulja za kosu koja će nam mijenjati parfeme ovo ljeto Rubrika Beauty Beauty

Jedinstvena kompozicija novog Fendi Perché No parfema

Kreirao ga je majstor parfumer Quentin Bisch, stoga ne čudi što je Perché No više od običnog mirisa. On sažima stanje uma Silvije Venturini Fendi i nudi utješno i harmonično iskustvo, poput čiste bijele plahte koja se suši na suncu. Miris se otvara svježim naletom ružičastog papra iz Brazila, lagano zadimljenog tamjanom. Ove mirisne note su uokvirene bogatim, balzamičnim aromama sandalovine iz Australije, stvarajući savršenu ravnotežu svježine i topline. Upravo ova jedinstvena mješavina sastojaka čini Perché No svestranim mirisom koji mogu dijeliti i uživati ​​u njemu i muškarci i žene.

 | Autor: Fendi Fendi Foto: Fendi

Možda vas zanima Ovi mirisi su osvojili parfemskog Oscara u 2024. - možda je i tvoj omiljeni među njima! Rubrika Beauty Beauty

Nasljeđe obitelji Fendi

Perché No dio je kolekcije koja uključuje sedam izvrsnih mirisa, od kojih je svaki inspiriran užom obitelji Fendi. Ova posebna kolekcija slavi priče i sjećanja na žene koje su imale ključne uloge u talijanskoj modnoj industriji i Maisonu. Svaki miris u kolekciji izrađen je od bogatih sastojaka koji odražavaju različite osobnosti unutar obitelji Fendi i evociraju neke od najljepših uspomena. Dok se Fendi priprema za proslavu svoje 100. obljetnice, ova kolekcija stoji kao dokaz trajnog naslijeđa brenda i njegove predanosti kvaliteti i pričanju priča kroz svoje mirise.

 | Autor: Fendi Fendi Foto: Fendi

Možda vas zanima Ove parfemske maglice prodaju se svakih 7 sekundi, a sada su stigla tri nova limited-edition mirisa! Rubrika Beauty Beauty

Fendijev novi miris, Perché No, divan je dodatak njihovoj posebnoj kolekciji za ljeto 2024. Ovaj miris bilježi bit jednostavnosti i ljepote, nudeći utješno i harmonično iskustvo i za muškarce i za žene. Pa, mi ne vidimo razloga zašto ne prihvatiti ovaj novi miris i ‘zašto ne?’ stanje uma ovo ljeto. Parfem možeš nabaviti putem linka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Photo: Fendi
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    interesantno