Beauty

Ovi beauty proizvodi su sveti gral miss7 redakcije: Bez njih ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu!

Kada je riječ o beauty proizvodima, postoje neki koji svakoj osobi jednostavno odskaču od ostalih. Oni su važan dio naše dnevne rutine jer nam pomažu istaknuti našu prirodnu ljepotu i zahvaljujući njima se često osjećamo puno bolje. Bilo da se radi o serumu koji nam večernju rutinu čini trenutkom opuštanja kojem se veselimo ili se radi o proizvodu za kosu koji će nam frizuru držati na mjestu kroz cijeli dan, beauty proizvodi uistinu imaju moć da nam život učine ljepšim i jednostavnijim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glossier (@glossier)

Danas ti otkrivamo holy-grail proizvode koji su nama u redakciji Miss7 postali neizostavni dio svakodnevice. Od proizvoda za njegu kože preko šminke do proizvoda za njegu kose, ovi su nam proizvodi uvijek iznova dokazali da vrijede svakog centa. U nastavku doznaj koji proizvodi su naši br.1 odabiri u svakoj kategoriji, a među njima možda i ti pronađeš svoj budući must-have.

Možda vas zanima 5 najčešćih pogrešaka u njezi kože zbog kojih možemo izgledati starije nego što jesmo Rubrika Beauty Beauty

Naši #1 skincare proizvodi su…

Kada je riječ o postizanju besprijekornog tena, dobra rutina za njegu kože je ključna. Mnogi podcjenjuju važnost rutine za njegu kože, ali ona igra ključnu ulogu u cjelokupnom zdravlju kože. Koža je naš najveći organ i služi kao zaštitna barijera od štetnih vanjskih faktora. Kreiranjem i prakticiranjem dosljedne rutine za njegu, kožu možemo održavati hidratiziranom, nahranjenom i zaštićenom. To zauzvrat smanjuje rizik od razvoja različitih stanja kože kao što su suhoća, akne i uranjeni znakovi starenja. Ovo su naši favoriti:

Deni (25)

SPF Skintegra Solar II je moj must-have. Otkad sam otkrila važnost SPF-a, ne izlazim iz kuće bez njega, a ovaj Skintegrin mi je odličan jer je lagan i savršeno hidrira kožu, ne začepljuje pore i ne ostavlja onaj težak osjećaj kakav kreme sa zaštitnim faktorom znaju ostavljati.

 | Autor: Foto: Skintegra (30,00 €)

Mia (36)

Moja koža sama po sebi nije osobito zahtjevna, ali mi velike probleme zadaju sezone alergija tijekom kojih mi je koža oko očiju užasno osjetljiva, isušena i toliko iziritirana da me od većine krema, čak i onih prirodne kozmetike, koža zna peći. Dr. Organic Manuka Honey Rescue Cream je jedina krema koja mi se pokazala dovoljno nježnom, a k tome je i vrlo hidratantna.

 | Autor: Foto: Makeup.hr (16,98 €) Magda (30)

Imam vrlo mladoliku kožu koja nije sklona nepravilnostima niti upalama i skincare rutina mi se doslovno sastoji od kreme i čistača. Međutim, otprilike jednom do dva puta tjedno koristim Dermalogica Daily Microfoliant koji doslovno nakon jednog puta pruža osjećaj kao da ste bili kod kozmetičara. Nije agresivan za kožu, a savršeno zaglađuje lice i uklanja odumrle stanice kože.

 | Autor: Foto: Dermalogica (18,00 - 73,00 €)

Možda vas zanima Vitamin C i Anew Radiance linija iz Avona brišu podočnjake ispod tvojih očiju Rubrika Beauty Beauty

Doroteja (27)

Važan dio moje skincare rutine je double cleansing, gdje u prvom koraku koristim Beauty of Joseon balzam za čišćenje koji učinkovito i nježno otklanja makeup i nečistoće s lica. Koža je nakon korištenja jako meka i glatka, a sami balzam nema intenzivan miris koji mi ponekad znaju smetati u skincare proizvodima.

 | Autor: Foto: Beauty Garden (22,90 €)

Matea (33)

Jako mi je teško izdvojiti samo jedan proizvod jer imam ekstremno suhu kožu pa mi je hidratacija jako važna, a s druge strane postoje i neki anti-age serumi kojima se uistinu već godinama vraćam. Međutim, jedan proizvod koji najduže koristim i uvijek imam u ormariću je Bioderma Sensibio Defensive Rich krema za lice. Ona spašava kožu mog lica bez obzira na godišnje doba, umiruje ju tijekom onih dana kad pretjeram s eksperimentiranjem s proizvodima i dubinski hidratizira kožu. To je bila prva krema koju sam ikada probala, a da nisam imala osjećaj da samo “sjedi” na koži, nego ju uistinu dubinski nahrani i od tada sam joj vjerna.

 | Autor: Foto: Tvoja Ljekarna (17,52 €)

Možda vas zanima 10 najbolje ocjenjenih anti-age krema za glatku kožu lica koje vrijedi isprobati ove godine Rubrika Beauty Beauty

Naši #1 make up proizvodi su…

Šminkanje ponekad može biti poput umjetnosti koja nam omogućuje da se izrazimo i naglasimo prirodne karakteristike svog lica. No, kada je u pitanju šminka, mnogi često podcjenjuju važnost korištenja visokokvalitetnih proizvoda. Bilo da preferiraš full make up look ili no make up make up look, ulaganjem u kvalitetne proizvode, koji pružaju besprijekorni i prirodan finiš, ne možeš pogriješiti. Važno je birati i one proizvode koji su formulirani tako da odgovaraju tonu i teksturi naše kože. Također, još jedan ključni aspekt make up proizvoda je njihova sposobnost da zaštite našu kožu od štetnih čimbenika iz okoliša jer mnogi od njih danas sadrže zaštitu od sunca, ali i razne druge sastojke koji nam pružaju dodatnu dozu njege. Ovo su naši favoriti:

Deni (25)

Nisam veliki fan eksperimentiranja s makeupom i na dnevnoj bazi nosim samo "osnove". Ipak, moj holy-grail proizvod je Maybelline Lifter Gloss sjajilo za usne jer pruža predivan, prirodni osjećaj na usnama, drži se i ne lijepi. I generalno baš volim sjajila! 

 | Autor: Foto: dm (9,90 €)

Mia (36)

Moj must-have make up proizvod je Jeffree Star Skin Frost Pro Palette 24 Karat. Među svim ruževima, puderima, tuševima i rumenilima, ova mi se paleta highlightera/rumenila Jeffreeja Stara jedina pokazala kao apsolutno nezamjenjiva i to zahvaljujući sjaju kakav niti s jednim drugim proizvodom u životu nisam uspjela postići.

 | Autor: Foto: Douglas (45,79 €)

Možda vas zanima Prvo je rušila pravila ignoriranjem makeupa, a sad Pamela Anderson ima vlastiti beauty brend Rubrika Beauty Beauty

Magda (30)

Dugi niz godina nosila sam sve moguće nijanse crvenih ruževa, ali u posljednje vrijeme naglasak je na nude varijantama i tako sam se zaljubila u Bobbi Brown Luxe Lip Color ruž u nijansi Plum Rose. Osim što mi odgovara boja, ovo je možda jedan od najkvalitetnijih ruževa koji sam imala jer "preživljava" sve dnevne prepreke i ostaje postojan. Također, super se kombinira sa sjajilima i pakiranje jako dugo traje unatoč svakodnevnom korištenju.

 | Autor: Foto: Notino (42,80 €)

Doroteja (27)

Na usnama najviše volim nositi nude nijanse, a s Charlotte Tilbury Iconic Nude olovkom za usne ih mogu savršeno iscrtati jer je nijansa malo tamnija od prirodne boje mojih usana pa ju mogu koristiti u svim prilikama. Odlično izgleda kao podloga drugim proizvodima za usne koje koristima, od ruževa do sjajila i ulja, a formula je i dosta dugotrajna.

 | Autor: Foto: Net-a-porter (23,00 €)

Matea (33)

Kad se radi o make upu moram izdvojiti MAC Studio Fix Fluid Foundation sa SPF-om 15. Ovo je puder koji već godinama koristim i bez kojeg ne mogu zamisliti svoj makeup look, dok mi je sve ostalo više ili manje zamjenjivo. Meni je jako važno da mi se puder besprijekorno stapa s tonom kože jer imam crvene flekice na lijevom obrazu koje se jače crvene ako mi je vruće, hladno ili sam pod stresom. Tako sam pri nanošenju pudera fokusirana na taj obraz i najčešće ne nanosim puder na cijelo lice, a s obzirom na to da je moj ten dosta svijetli i nemam nikakav podton, teško mi je bilo naći puder koji mi odgovara nijansom da bih ovo mogla raditi. Sve dok nisam probala MAC Studio Fix Fluid Foundation u nijansi N6. Od tada je uvijek u mojoj makeup torbici jer ne samo da mi dugo traje jedna bočica jer ga ne koristim puno pri nanošenju, nego dugo izdrži na licu kad ga jednom nanesem, a to mi je najvažnije da bih se osjećala bolje i samopouzdanije.

 | Autor: Foto: Fabuspot (49,39 €)

Možda vas zanima Ovaj moćni korektor polagano osvaja društvene mreže: zašto ga želimo u svojoj kozmetičkoj torbici? Rubrika Beauty Beauty

Naši #1 proizvodi za kosu su…

Imati zdravu i lijepu kosu može doista promijeniti naš cjelokupni izgled, stoga je briga o kosi bitan dio naše rutine. Od proizvoda za njegu kose do proizvoda zahvaljujući kojima će nam frizura trajati, na tržištu su nam uistinu dostupne razne opcije. Održavanje zdravlja kose, ali i zaštita kose od različitih elemenata iz okoliša kao što su zagađenje, štetne UV zrake i toplina od uređaja za oblikovanje kose, iznimno je važna. Također, tijekom užurbanih dana često nemamo vremena za dodatno pranje pa nam i razni proizvodi poput suhog šampona ili našeg omiljenog laka za kosu, spašavaju frizuru i uz njih nikada ne moramo imati bad hair day. Ovo su naši favoriti:

Deni (25)

Indulging Fluid Oil brenda Authentic Beauty Concept je moj favorit jer mi pomaže protiv elektriciteta u kosi i lijepo zaglađuje kosu bez da ju zamasti. Brend Authentic Beauty Concept baš volim jer imaju prirodne, jednostavne i veganske formule, bez štetnih sastojaka.

 | Autor: Foto: Hairshop.hr (38,85 €)

Mia (37)

Svaki će šampon, maska, ulje za kosu ili kakav sličan proizvod više manje uspješno odraditi ono što treba, no budući da oduvijek nosim maksimalan volumen u kosi kakav se bez tapiranja i laka ne može postići, stoga je u mojoj rutini to najvažniji proizvod. Jedino mi je Dikson Soffice Forte dovoljno čvrst, a da ne slijepi kosu. Također, na pumpicu je pa ga je puno lakše dozirati nego klasične lakove u spreju i još k tome traje mjesecima.

 | Autor: Foto: DIS-PROM (14,60 €)

Možda vas zanima Peptidi nisu dobri samo za kožu nego i za postizanje volumena u kosi - testirala sam ovu teoriju! Rubrika Beauty Beauty

Magda (30)

Ne znam hoćete li mi vjerovati kada kažem da kosu operem s čime stignem. Zbilja nemam nikakve "go to" proizvode jer moja kosa nije nikad bojena, ravna je i nemam je potrebe ni s čim dodatno tretirati. Jedini proizvod koji redovito i religiozno kupujem je lak za kosu jer imam šiške i vjerna sam Taft Power Cashmere, jačine učvršćivanja 5. Frizeri se uglavnom zgroze kad im kažem da mi je ovaj lak najbolji, ali stvarno je. Kako pošpricate, tako stoji i moram primijetiti - bez efekta "kacige".

 | Autor: Foto: dm (3,57 €)

Doroteja (27)

Ja ću izdvojiti Klorane šampon za suho pranje sa zobenim mlijekom. Imam dosta osjetljivo vlasište, a ovaj nježan suhi šampon sa zobenim mlijekom ne izaziva iritacije i spasi me kad ne stignem oprati kosu te joj pruži volumen i osvježeni izgled. Ponekad ga nanesem i na čistu kosu, prije nego što se zamasti te je onda učinak sljedeći dan još bolji! Namijenjen je tamnoj kosi pa stoga ne ostavlja tragove nanošenja na mojoj smeđoj kosi.

 | Autor: Foto: Beauty Pharmacy (15,05 €)

Matea (33)

Moja kosa je iznimno suha, tanka i prirodno kovrčava pa definitivno moram izdvojiti Macadamia Deep Repair masku za hidrataciju kose bez koje je moju kosu nemoguće raščešljati, a kamoli oblikovati. Volim ju jer je sasvim malo dovoljno za postići željeni rezultat i jedno veliko pakiranje maske mi bez problema traje godinu dana (kosu perem maksimalno dva puta tjedno). Ona lijepo hidratizira, hrani i zaglađuje moju kosu i zahvaljujući njoj mi je lakše kreirati željenu frizuru.

 | Autor: Foto: Hairground (14,60 €)

Možda vas zanima Što je overcut? Frizura savršena za sve koje privlači bob, ali nemaju hrabrosti toliko skratiti kosu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @emmahoareau

Komentari 0