Beauty

Ovaj 'zastarjeli' trend pedikure oduvijek je dijelio mišljenja, ali ovo ljeto se vraća u modu!

Jedan trend koji trenutno možemo vidjeti kako hara svim društvenim mrežama je francuska pedikura. Međutim, čini se da je internet prilično podijeljen po ovom pitanju - kao što smo zapravo oduvijek i bili. Mnogi misle da ova pedikura izgleda pomalo zastarjelo, ali drugi kažu da je to bezvremenski klasik.

Francuska manikura izvorno potječe od osnivača brenda Orly, Jeffa Pinka, koji ju je 1976. izumio za glumice na filmskim setovima koje su često morale mijenjati boju noktiju između scena. To je oduzimalo puno vremena, a klasičan i neutralan dizajn francuske manikure značio je da može odlično funkcionirati u raznim scenama pa nije utjecalo na kontinuitet filma. Od tada se može primijetiti kako ova manikura postaje klasičan, bezvremenski izbor i za pedikure.

Možda vas zanima Breskva, lavanda... 5 boja lakova obilježit će naše ljetne pedikure 2024. godine Rubrika Beauty Beauty

Je li francuska pedikura ponovno u trendu za 2024.?

Bilo da ju voliš ili ne, francuska pedikura nikada neće nestati s radara, a vrhunski pedikeri potvrđuju da ovaj trend ponovno oživljava jer primjećuju značajan porast zahtjeva klijenata za ovim tipom pedikure ove godine, a posebno za elegantnim mikro francuskim dizajnom. Francuska pedikura je bezvremenska, a žene sada gravitiraju prema prozirnim, neutralnijim bazama te mikro francuski stil savršeno obuhvaća clean estetiku, elegantnog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milly Mason (@millymason_)

Možda vas zanima Balea ima novu kremu za stopala uz koju ćemo imati mekane i glatke pete cijelo ljeto Rubrika Beauty Beauty

Nekoliko savjeta za kreiranje francuske pedikure kod kuće

Ako francusku pedikuru radiš kod kuće, evo nekoliko savjeta za to kako ju napraviti kako treba. Postizanje savršene francuske pedikure počinje pažljivom pripremom kože i noktiju. Za tvrdoglave zanoktice dobro je nanijeti proizvod za uklanjanje zanoktica prije njihovog guranja i rezanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milly Mason (@millymason_)

Da bi postigla pravilne i tanke linije, dobro je koristiti dugi, tanki kist za njihovo iscrtavanje. Duljina kista pomaže neutralizirati drhtanje i omogućuje preciznije i kontrolirano nanošenje. Redoviti piling stopala te njega hidratantnom kremom također pomažu u održavanju ljepote ove pedikure. Ako i ti poželiš isprobati ući u svoju vlastitu eru francuske pedikure, u nastavku donosimo pet prijedloga najelegantnijih tipova francuske pedikure među kojima ćeš sigurno naći jednu koja će ti pristajati.

Možda vas zanima Otkad sam isprobala ovu jednostavnu kupku za stopala, više ne koristim one grube rašpe! Rubrika Beauty Beauty

Inspiracija za francusku pedikuru

Klasična francuska pedikura

Milky francuska pedikura

Francuska pedikura na ružičastoj podlozi

 

Možda vas zanima Pete su ti suhe i ispucale? Donosimo 5 izvrsnih maski za piling stopala Rubrika Beauty Beauty

Francuska pedikura na podlozi boje breskve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milly Mason (@millymason_)

Francuska pedikura u boji

Photo: Instagram @millymason_

Komentari 0