Beauty

Neka ovo ljeto bude jednostavno uz minimalne verzije trendi manikura - evo 5 prijedloga

Ljeto je sezona opuštanja pa je potpuno razumljivo ako u ovo doba godine dobiješ iznenadnu želju za potpuno minimalističkom manikurom. Srećom, postoji širok raspon opcija i brojne uistinu jednostavne ideje za ljetne manikure koje obuhvaćaju cijeli niz trenutnih trendova - samo u puno suptilnijoj verziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andréa Barbet (@m.o.n.a.j)

Uzmimo neonske manikure kao primjer. Možda nisi spremna za potpuno obojene nokte u neku fluorescentnu boju, ali dodavanjem točkica ili pokoje jednostavne linije možeš uklopiti ove hrabre, trendi boje bez straha od toga da će ti za dan ili dva tvoja manikura jednostavno postati previše. Također, možda misliš da su “jednostavni" i "3D” nokti dva pojma koja se nikako ne mogu složiti, ali ako ju ublažiš i dodaš samo jedan mali biser na neku nježnu boju na noktima, to može biti vrlo suptilno, a šik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andréa Barbet (@m.o.n.a.j)

Možda vas zanima Manikura koja se presijava poput unutrašnjosti školjke savršena je za ljeto Rubrika Beauty Beauty

Ipak, nude nokti nisu jedina opcija za one koje traže jednostavne ideje za ljetne manikure. Još uvijek žudiš za hrabrim bojama ove sezone? Odaberi ombré efekt ili neki francusku manikuru kako bi cjelokupni look bio minimalistički bez nedostatka upečatljivosti. No, čak će i najminimalističkija manikura zahtijevati malo pripreme i planiranja. Srećom, sljedećih 5 jednostavnih ideja ostavljaju dojam dok u potpunosti prihvaćaju jednostavnost koju želiš ove sezone. Inspiriraj se u nastavku...

Neonska točkica na nude podlozi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andréa Barbet (@m.o.n.a.j)

Možda vas zanima Kratki nokti uvijek su dobar izbor, a ovih 5 manikura će im odlično pristajati - koju god odabrala! Rubrika Beauty Beauty

Nude manikura, sa svojim suptilnim i prirodnim izgledom, bezvremenski je izbor koji će nadopuniti svaki outfit. Dodatak neonske točke transformira ovaj klasični izgled u nešto modernije i jedinstveno, a da pritom ne bude previše. Ovaj suptilni detalj dodaje dašak šarma i osobnosti svakom noktu. Neonske boje poznate su po svom šarmu, a kada se koriste umjereno, kao što je jedna točka na svakom noktu, mogu stvoriti zadivljujući kontrast naspram nude baze. Ovaj mali, ali snažan detalj možeš kreirati u raznim nijansama, od električno plave do neonske ružičaste.

Biserna manikura

Minimalistička biserna manikura savršena je za ljeto jer spaja jednostavnost s daškom glamura. Biserni finiš prekrasno lovi svjetlost, dodajući suptilan sjaj našim noktima, a da pritom nije prenapadan. To ovu manikuru čini dovoljno svestranom za nošenje uz bilo koji odjevni komad, od ležerne odjeće za plažu do elegantnih večernjih haljina, i to je idealno za opušteniji i bezbrižan osjećaj tijekom ljetnih mjeseci.

Sitni motivi voća

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andréa Barbet (@m.o.n.a.j)

Možda vas zanima Tvoja kućna manikura će svaki put izgledati kao da si bila u salonu uz ovaj jedan jednostavan trik Rubrika Beauty Beauty

Možeš birati između niza voća kao što su jagode, lubenice, ananas i trešnje, te ovi dizajni mogu biti detaljni ili jednostavni koliko god želiš, a upravo to ih čini savršenima i za početnike i za iskusne manikere. Minimalistička manikura sa sitnim motivima voća savršen je način da prigrliš ljetnu sezonu. To je zabavna i razigrana manikura koja dodaje dašak boje tvojim noktima, a da pritom krajnji look ne bude previše.

Minimalistička francuska manikura u boji

Umjesto kompliciranih dizajna ili odvažnih uzoraka, ova se manikura fokusira na suptilnost i eleganciju. Za tanku francusku minimalističku manikuru htjet ćeš kreirati nježne linije, ali birati boje koje su suptilne, a opet živahne. Žuta je prava ljetna boja koja evocira slike sunčanih dana na plaži. Tu je i plava koja će svakoga asocirati na more ili ljetne dane bez oblaka na nebu. Također možeš uključiti druge tople tonove poput koraljne, boje breskve ili čak nježno zelene. Mogu se koristiti i naizmjence na svakom noktu za razigrani tvist tradicionalne francuske manikure.

Mali biser za elegantnu 3D manikuru

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andréa Barbet (@m.o.n.a.j)

Možda vas zanima U dm su došli lakovi za nokte u 10 neodoljivih ljetnih boja - koštaju samo 2,55 eura i želimo ih sve! Rubrika Beauty Beauty

Jedan elegantan način za podignuti svoju minimalističku manikuru na jednu novu razinu je dodavanje malenog 3D bisera. Ovaj jednostavan dodatak može transformirati tvoje nokte iz nenametljivih u šik, bez da pokvariš minimalističku estetiku svoje manikure. Biseri su bezvremenski i svestrani, što ih čini idealnim izborom, kako za svakodnevno nošenje tako i za posebne prilike.

Photo: Instagram @m.o.n.a.j

Komentari 0